RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Hayat ne kadar boş.. Her anın değerini bilmek lazım aslında. Şuan o kadar berbat bir haldeyim ki.. Daha 15 dk önce kötü bir haber aldım. Eşimin kuzeninin eşi vefat etmiş. Daha 2 gün önce yazmıştım misafirim var diye.. 2 gün önce bendeydin Özhan Abi, Bebeğimiz olacak diye bizi tebrik etmiştin.. Daha 35 yaşında, hayatının baharında bir doktor, 3 yaşında evladı var.. Ölüm her insan için kötü ama böyle genç olunca daha beter oluyorum. 2 gün önce evimde olduğu aklıma geldikçe deliriyorum sanki.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin, hala bir umut var mı diye haykırıyorum telefonda eşime.. Çok kötüyüm..

Hoşgeldin canım inş.inş.

CAnım yaa başınız sağolsun seni okadar iyi anlıyorumkigeçen sene eşimin kuzeni vefat etti ve 1 hafta önce misafir etmiştim bizde kalmışlardı gezip tozmuştuk offffAllah rahmet eylesin Rabbim yakınlarına sabırlar versin sen çok hırpalama kendini canım nolur

Feryaaaalllllll bitik haldeyim, eşim hastaneye gitmişti bakmaya. zaten haberini daha dün akşam aldık ama ben hemen ölüm olur diye düşünmemiştim.. o kadar beter oldum ki.. nasıl ağlıyorum telefonda, eşim karnındakini düşün kendini harap etme, burası zaten bitik halde diyor. Nasıl harab etmem yaa nasılllll.. Offf deliricem gerçekteenn..

Canım çok üzüldüm.Başınız sağolsun...genç yaşta ölümler daha yıpratıcı oluyor ...sebebi nedir?

Başınız sağolsun canım malesef herşey boş yalan ne zaman ne olacağımız belli değil birde 2 gün evvel evindeymiş Şaka gibi işte bir varız bir yokuz (

Gerçekten şaka gibi yaa.. Hayattan nefret ediyorum bunları gördükçe. bizi tebrik etti yaa, hayırlı olsun dedi bana .. ALLAH'ım gözümün önünden gitmiyor, balkona çıktı sigara içmeye, hep beraber masada oturduk yedik içtik, gözümün önüne geldikçe boğuluyorum sanki. Kendisi de gümüşhane kelkit devlet hastanesinde genel cerrahtı. 2 gün önce kusmuş, üşüttüm diye düşünmüş. Bize geldiği akşam da balkonda omzum ağrıyor kalbime sancısı vuruyor demiş, bunları dün akşam k.validemden duydum. Beyne oksijen gitmemiş. kalbi tamamen durmuş. 2 saat kalp masajı yapıp hayata döndürmüşler. bu sabah eşim uğradı hastaneye, bana bi msj özhan abiyi kaybettik diye. ölücem sandım, döndü her yer sanki, ev başıma geçti. ilk yaptığım niyeyse annemi arayıp (kendi annemi)telde ağlamak oldu. Ben zaten çok duygusalım, zaten normalde de herşeye ağlayan bi insanım ve bittim yani. Nasıl üzülmem ben buna? offff çok kötüyüm gerçekten. birileriyle paylaşmasam delirebilirim. zaten burası açıktı, hemen yazdım .. valla kötüyüm yaa, bayılacam sanki..

CAnım ya böyle koy verme kendini sakin olmaya çalış çok zor ama Rabbimin Emanetini düşünmek zorundasın bebişi daha çok minik

Kendini salma canım ..hayatın döngüsü bu malesef..biri gidecek yerine yenileri gelecek..kabullenmek zorundayız ..bebeğini düşün stresten sıkıntıdan uzak durman lazım

Yehancığım başınız saolsun canım benim.Ani ölümler çok şey götürüyor insandan.Ben 4 aylık hamileyken çok sevdiğim bir abimi kaybettim vefat haberini görümcemlerin evinde öğrendim ağlaya ağlaya içim çıktı sonra ne oldu bayıldım üstelik kapının önündeyken ve betona şükürki kaynanambeni tutabilmiş ya yere düşseydim diyeceğim o ki acın taze ölüm çok acı ama lütfen sakinleşmeye çalış kendinede yavrunada zarar verme cnm benim.

Ablam k.validesini kaybetti biliyorsunuz yakın zamanda.O kadar üzmüş ki bu durum onu konuşurken dediki hiç ölüme hazırlıklı değilmişim bunu anladım.Ondan sonra önümdeki 30 seneyi düşünüyorumda ne ölümler duyacağız ne acılar yaşayacağız.Biliyoruz ki ölüm var amayok gibi davranıyoruz .

Gerçektende öyle bunlar olacak biz inananlar için ölüm son değil başlangıç ama işte her zamanda böyle düşünebilsek.Rabbim sıralı ölüm versin

Malesef varolan tüm ümitlerim söndü, eşim aradı morgtaymış. Yanındaymış. Nasıl diye saçma sapan bi soru sordum. yüzü aynı bildiğin gb sadece dudakları biraz şişmiş dedi. İnanamıyorum, inandıramıyorum kendimi. ..

Yehanım başınız sağolsun..Ne denir ki....İnsan ölüm bize gelmez diye düşünüyor hep...Allah eşine ve evladına uzun mürler versin...

Bize geldikleri gece çekindikleri resim.. K.validem, özhan abim ve deniz ablam(özhan abimin eşi)ve çocukları... delirmemek elde değil.. Sıralı ölüm diye bişe yok malesef. Keşke gelmeseydi bana 2 gün önce diyorum, güldük söyledik, o akşam gs maçı vardı hatta. ALLAH'ım ben böle düşündükçe neler bulurum daha kafayı yerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…