- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.881
beni gormustunuz zaten tekrar koymama gerek yok cirkin birseyim zaten
Dün akşam eşime diyorumki bilgisayarı biran evvel yaptırmamız lazım. Neden dedi KK arkadaşlarım var sohbet ediyoruz hamiş olan müjde veriyor sohbeti kaçırıyorum dedim merak ediyorumyanılmamışım 2 hamiş daha eklenmiş listeye alminna ve rain arkadaşlarımızı tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza alırsınız umarım darısı başımıza inşallah yakında bizlerde buradan müjde veririz
Hayat ne kadar boş.. Her anın değerini bilmek lazım aslında. Şuan o kadar berbat bir haldeyim ki.. Daha 15 dk önce kötü bir haber aldım. Eşimin kuzeninin eşi vefat etmiş. Daha 2 gün önce yazmıştım misafirim var diye.. 2 gün önce bendeydin Özhan Abi, Bebeğimiz olacak diye bizi tebrik etmiştin.. Daha 35 yaşında, hayatının baharında bir doktor, 3 yaşında evladı var.. Ölüm her insan için kötü ama böyle genç olunca daha beter oluyorum. 2 gün önce evimde olduğu aklıma geldikçe deliriyorum sanki.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin, hala bir umut var mı diye haykırıyorum telefonda eşime.. Çok kötüyüm..
Hoşgeldin canım inş.inş.
CAnım yaa başınız sağolsun seni okadar iyi anlıyorumkigeçen sene eşimin kuzeni vefat etti ve 1 hafta önce misafir etmiştim bizde kalmışlardı gezip tozmuştuk offffAllah rahmet eylesin Rabbim yakınlarına sabırlar versin sen çok hırpalama kendini canım nolur
Hayat ne kadar boş.. Her anın değerini bilmek lazım aslında. Şuan o kadar berbat bir haldeyim ki.. Daha 15 dk önce kötü bir haber aldım. Eşimin kuzeninin eşi vefat etmiş. Daha 2 gün önce yazmıştım misafirim var diye.. 2 gün önce bendeydin Özhan Abi, Bebeğimiz olacak diye bizi tebrik etmiştin.. Daha 35 yaşında, hayatının baharında bir doktor, 3 yaşında evladı var.. Ölüm her insan için kötü ama böyle genç olunca daha beter oluyorum. 2 gün önce evimde olduğu aklıma geldikçe deliriyorum sanki.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin, hala bir umut var mı diye haykırıyorum telefonda eşime.. Çok kötüyüm..
Feryaaaalllllll bitik haldeyim, eşim hastaneye gitmişti bakmaya. zaten haberini daha dün akşam aldık ama ben hemen ölüm olur diye düşünmemiştim.. o kadar beter oldum ki.. nasıl ağlıyorum telefonda, eşim karnındakini düşün kendini harap etme, burası zaten bitik halde diyor. Nasıl harab etmem yaa nasılllll.. Offf deliricem gerçekteenn..
Günaydın canlaaaaaaaaaaaaaarrİğne testi yaptım fos çıktı olduğu gibi duruyodu
Yehanım başınız sağolsun..Ne denir ki....İnsan ölüm bize gelmez diye düşünüyor hep...Allah eşine ve evladına uzun mürler versin...
Günaydın bitanem.Amannn o teste güven varmı sanki.Gelmedi demi seninkilerrr :13: o zaman umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?