RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

gerçeketn belli oluyormu yapınca,adet tarihin geçinçemi yapılıyor ben aranıza yeni katıldığım için bunları kaçırmısım kusura bakmayın arkadaşalr.

Başınız sağolsun.Allah eşine ve yakınlarına sabır versin.Hayat böyle işte bir varmışsın birde bakmışsın yok olmuşsun.Ölümün hertürlüsü üzücü ama genç yaşta ölüm daha üzüyor insanı.Ölümlü dünyada yaşıyoruz yapacak birşeyimiz yok kaderimizde ne varsa onu göreceğiz.Üzülmen çok normal tabiki senin yerinde kim olsa aynı şeyleri hisseder ama sen birazcıkta karnındaki bebişini düşün ve kendini çok üzmemeye çalış.Kafanı dağıtacak şeylerle oyalanmaya çalış canım...

Kızlar çok ısrar etti gittim yaptım, aynı vallaaaaa :)) Gelmedi ablaaaaaaaa... dün akşam sen görseydin halimi kasıklarım pıtır pıtırdı :))

özoooo hani ovi testi yaptın sonra hani anlarsın ya o gün tutmuş olmamı olur valla bizde bebişimizin tohumlarının atıldığı günden itibaren tanımış oluruz inş...........

ozleeemmm çok kötüyüm yaa, şiştim ağlamaktan. tek başına evde kafayı yemek üzereyimmmm

Yehan karnında bebeğin var, eşini aramayı sormayı da kes...Sen artık annesin kendinden önce o yavruyu düşünecekin...Lütfen ne yaptık ne ettik diye düşünme...Biliyorum çok zor bitanem ama nolur kendine hakim ol lütfen... Bak kaç gün önce ben de öyleydim, insanın içindeki ateş yavaş yavaş soğuyor...Rabbim sabrını veriyor

Yehan bayramdan önce arkadaşım ve eşini trafik kazasında kaybettim.bayramdan sonra görüşürüz diye vedalaştık en son.
ölüm ki nasıl ölüm parçalandılar resmen.........
arkada 3 yaşında evlat.
öldüm ben yaa,çocuğa nasıl üzülüyorum ne olacak o diye.
biz onlara gitmeyn dedik diyorum...

acıdan farkına varmadan isyan ediyorum sözlerimle aslında şimdi anlıyorum.
bir hafta kendime gelemedim.
sonra ne oldu biliyor musun?
onun cenazesine giderken ben trafik kazası geçirdim.........
nasıl olur dedim yaaa daha bir allak bullak oldum.

şimdi anlıyorum,Rabbim mesaj verdi bana...
ben kimim ki kimin ne olacağını düşünüyorum,o evlada acıyorum.
haşa Allah acımıyor mu da onu yalnız bıraktı.

ölüm bizler için,veren Allah alan Allah...
sadece biz unutuyoruz...
onlar cenneteler şimdi...
o evlatta Rabbine yaslandığı sürece asla yalnız değil,Rabbi yeter ona...
böyle iman etmemiz gerekiyor cnm

şimdi sakin ol,takdiri ilahi de.
herkes ölümü tadacak de.
evladını düşün.
Rabbim bize kaldıramayacağımız yükler yükleme,sınavımızı kolaylaştır diye dua et cnm

Allah beni o uykudan böyle uyandırdı.
kendime gelemem zannediyordum.
bak yaşıyorum tatlım,gülüyorum,yiyorum,içiyorum...
üstüne birde bebek bekliyorum...

Rabbim her zorluğun ardından bir kolaylık veriyor bunu unutma......

Haklısın seni çok iyi anlıyorum ama şuan elimde değil malesef. Ben kendime gelemem kesin uzun bi süre. İnsanın bazı acıları atlatması çok zor oluyor. Zor yaa çok zor..

kızlar eşim nöbetten çıktı kahvaltı yapalım da gelirim yine...Yehanım keşke yanyana olabilsydik ama gönül bağımız var unutma, bebeğini düşün, sevdiklerine sıkı sıkı sarıl,şükret ki onlar yanında..

keşke canım keşke.. insan böle zamanda sıcak bi yüreğe ihtiyaç duyuyor. varlığınla yanımda olamasan da, manevi olarak yanımdasın biliyorum. iyi ki varsın..

kızlarr günaydınn dün giremedim bir baktım 70 küsür sayfa olmuş

ee hemen okuyamam baktım özlemde burda merak ettim dün günüydü geldimi kırmızılar:18::18:

bugün işe gitmedim bazen c.tesileri kaçamak yapıyorum birazda geç kalktım kahvaltı etmedim daha

uzun lafın kısası acıkmışımben birşeyler yemeye gidiyorum kızlarrr

merhaba kızlar kaç gündür gelemedim ama aklım sizde bir günde bağımlısı oldum buranın hepinizi tanımak istiyorum çok sevdim sizi varmı güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…