- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.901
iğne testi sabah ilk idrarla değil. iğne testini gece yatmadan yapıyosun.. gece yatmadan yap çişini, üstüne de hiç kullanılmamış metal dikiş iğnesini at, kabın kapağı varsa kapat yoksa alüminyum folyoyla kapat. bi yerde durcak öle. 8 saat sonra açıp bakacan. iğne kararmışsa ve küf gb kokuyosa hamilesin, ama olduğu gb duruyosa iğne hamile değilsin demektir..
Gerçekten şaka gibi yaa.. Hayattan nefret ediyorum bunları gördükçe. bizi tebrik etti yaa, hayırlı olsun dedi bana .. ALLAH'ım gözümün önünden gitmiyor, balkona çıktı sigara içmeye, hep beraber masada oturduk yedik içtik, gözümün önüne geldikçe boğuluyorum sanki. Kendisi de gümüşhane kelkit devlet hastanesinde genel cerrahtı. 2 gün önce kusmuş, üşüttüm diye düşünmüş. Bize geldiği akşam da balkonda omzum ağrıyor kalbime sancısı vuruyor demiş, bunları dün akşam k.validemden duydum. Beyne oksijen gitmemiş. kalbi tamamen durmuş. 2 saat kalp masajı yapıp hayata döndürmüşler. bu sabah eşim uğradı hastaneye, bana bi msj özhan abiyi kaybettik diye. ölücem sandım, döndü her yer sanki, ev başıma geçti. ilk yaptığım niyeyse annemi arayıp (kendi annemi)telde ağlamak oldu. Ben zaten çok duygusalım, zaten normalde de herşeye ağlayan bi insanım ve bittim yani. Nasıl üzülmem ben buna? offff çok kötüyüm gerçekten. birileriyle paylaşmasam delirebilirim. zaten burası açıktı, hemen yazdım .. valla kötüyüm yaa, bayılacam sanki..
Kızlar çok ısrar etti gittim yaptım, aynı vallaaaaa :)) Gelmedi ablaaaaaaaa... dün akşam sen görseydin halimi kasıklarım pıtır pıtırdı :))
ozleeemmm çok kötüyüm yaa, şiştim ağlamaktan. tek başına evde kafayı yemek üzereyimmmm
abla pazarestesi yapcamözlem yarın sabah test yapacaksın değil mi cnm.
özoooo hani ovi testi yaptın sonra hani anlarsın ya o gün tutmuş olmamı olur valla bizde bebişimizin tohumlarının atıldığı günden itibaren tanımış oluruz inş...........
Yehan bayramdan önce arkadaşım ve eşini trafik kazasında kaybettim.bayramdan sonra görüşürüz diye vedalaştık en son.
ölüm ki nasıl ölüm parçalandılar resmen.........
arkada 3 yaşında evlat.
öldüm ben yaa,çocuğa nasıl üzülüyorum ne olacak o diye.
biz onlara gitmeyn dedik diyorum...
acıdan farkına varmadan isyan ediyorum sözlerimle aslında şimdi anlıyorum.
bir hafta kendime gelemedim.
sonra ne oldu biliyor musun?
onun cenazesine giderken ben trafik kazası geçirdim.........
nasıl olur dedim yaaa daha bir allak bullak oldum.
şimdi anlıyorum,Rabbim mesaj verdi bana...
ben kimim ki kimin ne olacağını düşünüyorum,o evlada acıyorum.
haşa Allah acımıyor mu da onu yalnız bıraktı.
ölüm bizler için,veren Allah alan Allah...
sadece biz unutuyoruz...
onlar cenneteler şimdi...
o evlatta Rabbine yaslandığı sürece asla yalnız değil,Rabbi yeter ona...
böyle iman etmemiz gerekiyor cnm
şimdi sakin ol,takdiri ilahi de.
herkes ölümü tadacak de.
evladını düşün.
Rabbim bize kaldıramayacağımız yükler yükleme,sınavımızı kolaylaştır diye dua et cnm
Allah beni o uykudan böyle uyandırdı.
kendime gelemem zannediyordum.
bak yaşıyorum tatlım,gülüyorum,yiyorum,içiyorum...
üstüne birde bebek bekliyorum...
Rabbim her zorluğun ardından bir kolaylık veriyor bunu unutma......
Haklısın seni çok iyi anlıyorum ama şuan elimde değil malesef. Ben kendime gelemem kesin uzun bi süre. İnsanın bazı acıları atlatması çok zor oluyor. Zor yaa çok zor..
Feryal teyzeeee :"Ulan eşşek sıpası tohumunun atıldığı günü biliyom" diye seversin artık
kızlar eşim nöbetten çıktı kahvaltı yapalım da gelirim yine...Yehanım keşke yanyana olabilsydik ama gönül bağımız var unutma, bebeğini düşün, sevdiklerine sıkı sıkı sarıl,şükret ki onlar yanında..
kızlarr günaydınn dün giremedim bir baktım 70 küsür sayfa olmuş
ee hemen okuyamam baktım özlemde burda merak ettim dün günüydü geldimi kırmızılar:18::18:
günaydın canımm yok henüz gelmedi kırmızıları aman gelmesin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?