RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlar bu akşam keyifli vakit geçirmek isteyenlere tv 8de 19:15 ALFIE adlı zamanında çok sevdiğim bir film var.Jude Law oynuyor..Kendisi favorimdir öneririmmmm

tahmin ettim canım ...sıkıcı heralde kaynoş...
sözde yemeğe çağırıyo gidince gelinler ne yemek yapcaksınız diye sorar sanki bizim evimiz hizmet ettirir iş çıkarır
eltimle konuştum oda bi kmşusuyla yakınlaşmış bana ters davranıyo iyice sıkılcam ama kaynoşla laf gönderirim ben ona arkadaş buldu diye ne ters davranııyo istemiyosa gelmem gitmem derim kaynoş tutuşur ben konuşurum onla der bide surat saraım tmm

Amannn çok fenaymışş belki gelinlerinin evinde iş yapması ona keyif veriyordur yada ego tatmin ediyor ...

yehann cnm basınız sagolsun.cok üzüldüm her ölüm zordur ama genc ölümü Allah kimseye yasatmasin.senin simdi sakın olman lazim.kuzum bebisin daha cok yeni..Allah korusun ona bisey olmasinn.ne olur cok yipratma kendini..Allah sabrini veriyor inanki.bunu basa söylemiyorum ben de 3yil önce abimi kaybettim bak simdi evlat sahibi olmaya calisiyorum.ilk zamanlar herkesin soyledigi ama bana cook agir gelen bir soz vardi.ama simdi anliyorumm.malesef ama malesef Hayat Devam Ediyorr:-(

raginda cnm ne kadar haklisin..insan o an ölücem zannediyo bende gireyim o topraga diyo.ben abimi topraga veirken neler dusundum anlatam.sonra tövbeler ettim.ben Rabbimden daha iyi mi bilecektim onun icin hayirli olani.kimbilir belki de daha huzurludur simdi.
ama tabi sakinlesmek zaman aliyo.toparlanmak yıllar alıyo.
cok sükür artik bir evlat sahibi olmayi bile dusunebiliyorum.hatta olmayan cocuga dayisiyla ilgili masalar ninniler uyduruyorum.Allah kimseye bu acilari yasatmasin.kimseyi boyle sınamasın.düsmanimin evine bile bu ateşi düsürmesin..
ama herseye ragmen HAYAT DEVAM EDİYOR:-(
etmek zorunda.Rabbim bize ömür verdikce neler gorucez kimbilir..
verdiklerine de aldıklarİna da sükürler olsun ne diyelim.
bu mubarek günde dualarımı onlar icin.hepsi nur icinde yatsın insallah

kızlar ben birazdan paydos edicem evde görüşürüzzzz patron gidiyor çok şükür adama öyle surat yapıyorumki geçen gün kendi şubeme gelmek istemiyorum bu ne ya dedi

ayy kaynoş muhabbetiniz supermis kızlarrr
ama benimki gumusun tam tersi ayoll.sanki o gelinsimdi beraberiz kaynosumla.ona geldim.ben nette dolasiyorum.o evini süpürdü.simdi bize tost yapiyo sonra gezmeye cikicaz berbaber
genc kiz mubarek.valla benim yain arkadasim givi.cok seviyom onu canim benimm..ee ben de 16yillik geliniyim normal sanirim

Maşşallah Allah sevginizi arttırsın canım Bence o karakterle ilgili... bende 3 yıllık gelinim hırkamı terliğimi peşimde dolaştırır.Evindede evimdede iş yaptırmaz bana karşılıklı saygı sevgi olunca herşey yolunda oluyor

Allah bozmasin canimm.insan huzurlu oluyo valla..hersey karsilikli tabii.
ama once buyuk sevecek anacim..sevmezse agzinla kus tutsan batara batarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…