- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
- 363
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.921
günaydın herkese
hava yine kapalı akşamda kaynoşa gitcekmişiz dahada beter bi gün
kaynananın kibarcası kk da öğrendm bende görümceye de börülce diyolarKaynoş ne kız koptum ben burda Allah iyiliğini versin emiiii
kaynananın kibarcası kk da öğrendm bende görümceye de börülce diyolar
sözde yemeğe çağırıyo gidince gelinler ne yemek yapcaksınız diye sorar sanki bizim evimiz hizmet ettirir iş çıkarırtahmin ettim canım ...sıkıcı heralde kaynoş...
kızım napıyım filmi asıl film bende bu akşam gümüşün yoluKızlar bu akşam keyifli vakit geçirmek isteyenlere tv 8de 19:15 ALFIE adlı zamanında çok sevdiğim bir film var.Jude Law oynuyor..Kendisi favorimdir öneririmmmm
sözde yemeğe çağırıyo gidince gelinler ne yemek yapcaksınız diye sorar sanki bizim evimiz hizmet ettirir iş çıkarır
eltimle konuştum oda bi kmşusuyla yakınlaşmış bana ters davranıyo iyice sıkılcam ama kaynoşla laf gönderirim ben ona arkadaş buldu diye ne ters davranııyo istemiyosa gelmem gitmem derim kaynoş tutuşur ben konuşurum onla der bide surat saraım tmm
kızım napıyım filmi asıl film bende bu akşam gümüşün yolu
daha cok kendine hizmetçi arıyo üşengec kadın aman yaşlılığında naparızki gencken işini yapmıyoAmannn çok fenaymışşbelki gelinlerinin evinde iş yapması ona keyif veriyordur yada ego tatmin ediyor ...
korku filmi benmkisiTatlım sen zaten atraksiyonlu eğlenceli bir akşam geçireceksin
Hayat ne kadar boş.. Her anın değerini bilmek lazım aslında. Şuan o kadar berbat bir haldeyim ki.. Daha 15 dk önce kötü bir haber aldım. Eşimin kuzeninin eşi vefat etmiş. Daha 2 gün önce yazmıştım misafirim var diye.. 2 gün önce bendeydin Özhan Abi, Bebeğimiz olacak diye bizi tebrik etmiştin.. Daha 35 yaşında, hayatının baharında bir doktor, 3 yaşında evladı var.. Ölüm her insan için kötü ama böyle genç olunca daha beter oluyorum. 2 gün önce evimde olduğu aklıma geldikçe deliriyorum sanki.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin, hala bir umut var mı diye haykırıyorum telefonda eşime.. Çok kötüyüm..
ablacım çok güzel bi resim, tıpkı içinde bulunduğumuz durum gibi değil mi? Eşim de diyo aha tıpkı ben
daha cok kendine hizmetçi arıyo üşengec kadın aman yaşlılığında naparızki gencken işini yapmıyo
korku filmi benmkisi
raginda cnm ne kadar haklisin..insan o an ölücem zannediyo bende gireyim o topraga diyo.ben abimi topraga veirken neler dusundum anlatam.sonra tövbeler ettim.ben Rabbimden daha iyi mi bilecektim onun icin hayirli olani.kimbilir belki de daha huzurludur simdi.Yehan bayramdan önce arkadaşım ve eşini trafik kazasında kaybettim.bayramdan sonra görüşürüz diye vedalaştık en son.
ölüm ki nasıl ölüm parçalandılar resmen.........
arkada 3 yaşında evlat.
öldüm ben yaa,çocuğa nasıl üzülüyorum ne olacak o diye.
biz onlara gitmeyn dedik diyorum...
acıdan farkına varmadan isyan ediyorum sözlerimle aslında şimdi anlıyorum.
bir hafta kendime gelemedim.
sonra ne oldu biliyor musun?
onun cenazesine giderken ben trafik kazası geçirdim.........
nasıl olur dedim yaaa daha bir allak bullak oldum.
şimdi anlıyorum,Rabbim mesaj verdi bana...
ben kimim ki kimin ne olacağını düşünüyorum,o evlada acıyorum.
haşa Allah acımıyor mu da onu yalnız bıraktı.
ölüm bizler için,veren Allah alan Allah...
sadece biz unutuyoruz...
onlar cenneteler şimdi...
o evlatta Rabbine yaslandığı sürece asla yalnız değil,Rabbi yeter ona...
böyle iman etmemiz gerekiyor cnm
şimdi sakin ol,takdiri ilahi de.
herkes ölümü tadacak de.
evladını düşün.
Rabbim bize kaldıramayacağımız yükler yükleme,sınavımızı kolaylaştır diye dua et cnm
Allah beni o uykudan böyle uyandırdı.
kendime gelemem zannediyordum.
bak yaşıyorum tatlım,gülüyorum,yiyorum,içiyorum...
üstüne birde bebek bekliyorum...
Rabbim her zorluğun ardından bir kolaylık veriyor bunu unutma......
ayy kaynoş muhabbetiniz supermis kızlarrr
ama benimki gumusun tam tersi ayoll.sanki o gelinsimdi beraberiz kaynosumla.ona geldim.ben nette dolasiyorum.o evini süpürdü.simdi bize tost yapiyo sonra gezmeye cikicaz berbaber
genc kiz mubarek.valla benim yain arkadasim givi.cok seviyom onu canim benimm..ee ben de 16yillik geliniyim normal sanirim
Maşşallah Allah sevginizi arttırsın canımBence o karakterle ilgili... bende 3 yıllık gelinim hırkamı terliğimi peşimde dolaştırır.Evindede evimdede iş yaptırmaz bana karşılıklı saygı sevgi olunca herşey yolunda oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?