RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Allah bozmasin canimm.insan huzurlu oluyo valla..hersey karsilikli tabii.
ama once buyuk sevecek anacim..sevmezse agzinla kus tutsan batara batarr

Haklısın canım ;büyükler örnek olma adına sevgisini gösterecek gelinlerde önyargılardan öğretilmiş yargılardan vazgeçecek...yoksa hayat sıkıntıyla huzursuzlukla hiç geçmez :)

Kaynanama kızdığım tarafları olsada gerçekten severim öyle iş güçte beklemez benden.Saolsun kendi yapar cam silmeyi sevmem korkarımda arar sakın silme ben gelince silerim der mesela.Saolsunn.

banada çok uydu..Yermi zaman mı yanlış bişey var :))

Rainbowcolors nerdesin canım sen yahu gözlerim aradı seni Onun adı şans canımcım ben bu konuyu çok düşündüm.Şansın varsa oltayı doğru yere atıyorsun.Yani şans=doğru yer ve zamanda doğru eylemi yapmak=mutluluk nasıl formülüm??

formul süperr
Canım kendi içimde çözmem gereken bazı sorunlarım vardı çözdüm sayılır.Döndüm diyeyim buraya:)) Yoğurdu kendin mi mayalıyorsun yoksa makinede mi.tiyo vereyim mi:)

formul süperr
Canım kendi içimde çözmem gereken bazı sorunlarım vardı çözdüm sayılır.Döndüm diyeyim buraya:)) Yoğurdu kendin mi mayalıyorsun yoksa makinede mi.tiyo vereyim mi:)

Canım çözümde yardımcı olabileceğim birşey varsa göreve hazırım Kendim mayalıyorum makinam yok zaten almamda bunun için ..annemin yöntemini uygulayacağım.Serçe parmakla içimden 7 ye kadar sayabiliyorsam parmak yanmıyorsa hazırmış.Isı derecem yok 42 derece olmalıymış ama benim yöntem daha kolay.Sonraaaaa bir kasede 4 kilo süt için 2 yemek kaşığını karıştırıp o karışımı süte katıcam ve üstünü sıkı sıkı pikeyle sarıcam ve yoğurdu uykuya yatırıcam 4 saatte tatlı yoğurt 6-7 saat bekletirsem daha ekşimsi yoğurt elde edicem..Umarım..tüyonu bekliyorumm

Kızlar dün izinliydim o yüzden hiç gremedim internete!!!yeni ve güzel havadisler war mı???bu arada topic ismi nie değişti???merak ettim...

Kızlar dün izinliydim o yüzden hiç gremedim internete!!!yeni ve güzel havadisler war mı???bu arada topic ismi nie değişti???merak ettim...

Önceki başlık çok geniş kitleyi kapsıyordu ve ocak sonuna kadar çok fazla kişi gelecekti.Böyle oluncada şimdiki o tatlı sohbetlerimizi bulmamız zor olacaktı çünkü çok kalabalık olunca bir birimizi tanımakta sohbetlere katılmakta zorlaşacaktı.
Şimdi yeni gelecek bir kaç arkadaşımızla çok daha anlaşılır sohbetlerimiz olacak.Zaten hepimiz tek tek hamile kalıncada inşbaşka bir başlık altında devam edeceğiz.

Yehancım şimdi okudumda önceki sayfadan cnm çok ama çok üzüldüm tekrar başın saolsn... Evet ölüm çok zor ama maalesef allahtan gelen birşey bu nasıl doğum var onuda kabul etmek gerek ama gel sen onu bide yüreğimize sor.. çok zor bişi ya sevdiğini bidaha hiç görememek ya da dokunup öpememek çok ama çok zor..allah böyle genç ölümler yaşayan bütün aile ve yakınlarına binlerce kez sabırlar wersin.ama sende kendine dikkat et cnm bak içinde minicik masum bir evlet büyüyor onu düşün tatlım.allah sabırlar wersin...

Cnm ben dün izinliydim ya evdeyken çok şükür beş vakit namazımı kıldım kızlara hepinize hem dua ettim hemde 20 tane ayetel kürsü dünde okudum. Bugün de yine aynı 20 tane daha aytel kürsü okurum tatlım.

Cnm sana bişi danışıcam ben geçen aylarda adet öncesi bir türü belirti yaşıyordum 9- 10 gün evvelden başlıyordu.ama bu ay hiç bir belirti yok şu ana kadar hep kendimi yokluyorum her ay acaba bu ay hamile miyim kafayı yemeye az kaldı walla... Herşeyden kendime hamileyim die pay çıkarıyorum sonrada olmayınca çok ama çok üzülüyorum.. Ne biliim bu ay diğer aylardan çok farklı ilerliyor ama hayırlısı tabi herşeyin...

Allah razı olsun canım benim Rabbim gönlünün muradını versin inşAllahhh.

Canım belirtilere çok takılmamak gerekiyor çoğu zaman adet belirtisi oluyor amahamile kalıyorsun.İnşAllah hamilesindir..

yehancım gercekten cok üzüldüm başınız sağolsun ama sen iki canlısın üzülme diyemıyorum ınsan ne yaparsa yapsın üzüluo gercekten ama bebısını düşünn dikkat et kendıne

Inşallaaaahhh yaaww inşallah sen ve senin topic bana şanslı gelir)))))tabiki darısı isteyen herkesin başına.. Herkes bu güzel duyguyu tadar inş.kibb.byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…