- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.961
Hayat ne kadar boş.. Her anın değerini bilmek lazım aslında. Şuan o kadar berbat bir haldeyim ki.. Daha 15 dk önce kötü bir haber aldım. Eşimin kuzeninin eşi vefat etmiş. Daha 2 gün önce yazmıştım misafirim var diye.. 2 gün önce bendeydin Özhan Abi, Bebeğimiz olacak diye bizi tebrik etmiştin.. Daha 35 yaşında, hayatının baharında bir doktor, 3 yaşında evladı var.. Ölüm her insan için kötü ama böyle genç olunca daha beter oluyorum. 2 gün önce evimde olduğu aklıma geldikçe deliriyorum sanki.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin, hala bir umut var mı diye haykırıyorum telefonda eşime.. Çok kötüyüm..
basiniz sagolsunnn yehancigimm...olum iste ne zaman nereden gelecegini bilemiyorsun..allah ailesine ve sevdiklerine sabir versin..mekani cennte olsun...okurken agladim kendimi tutmadim...bende annemi erken yasta kaybetttim 7 ay once acisi hala ilk gun gibi...anne demeyi oyle cok ozledim ki....annemi istanbula sapasaglam gonderdim 4 gun sonra cenazesi geldi ailece yikildik perisaniz. carsida iken anne diyen cocuklari gorunce agliyorum...olumm aci bir gercek....allah sana sabir versin bitanem...agla icini dok ama bebegini unutma...sen uzulursen o da etkilenir habibte.. mekani cennet olsun...nur icinde uyusunlar...ruhuna fatiha okudumm olulerimizin..bugun ilkokul ogretmenimi aradim kapatmadan annene ve babana selam soyle derken annemi kaybettik kelimesi ne zordu kendimi tutamadim agladimmm hocam da aglamaya basladi..tum ogretmenlerimizin ogretmeneler gunu kutlu olsun...
özlemcım merhaba baya bişi yapmıssın cnm bnde öyle yatıorum evde :) öğretmenler günümuz kutlu olsun cnm
özlem ya cnm ovı testı yaptm koyulaşstı sanrm ya bı yuklıyym bak cnm
haaa bi de sebze çorbam da ocakta, oooohhh mis gibi...brokoli, havuç, soğan, patatesli çorba...kendi uydurmasyonumdu, kocam bayıldı şimdi haftada 3 gün istiyor
raginda cnm ne kadar haklisin..insan o an ölücem zannediyo bende gireyim o topraga diyo.ben abimi topraga veirken neler dusundum anlatam.sonra tövbeler ettim.ben Rabbimden daha iyi mi bilecektim onun icin hayirli olani.kimbilir belki de daha huzurludur simdi.
ama tabi sakinlesmek zaman aliyo.toparlanmak yıllar alıyo.
cok sükür artik bir evlat sahibi olmayi bile dusunebiliyorum.hatta olmayan cocuga dayisiyla ilgili masalar ninniler uyduruyorum.Allah kimseye bu acilari yasatmasin.kimseyi boyle sınamasın.düsmanimin evine bile bu ateşi düsürmesin..
ama herseye ragmen HAYAT DEVAM EDİYOR:-(
etmek zorunda.Rabbim bize ömür verdikce neler gorucez kimbilir..
verdiklerine de aldıklarİna da sükürler olsun ne diyelim.
bu mubarek günde dualarımı onlar icin.hepsi nur icinde yatsın insallah
aybkecim öncelikle teşekkür edeim...kusura bakma canım çorbayı hazırlıyodum, soldaki eğer bugünkü yaptığınsa 24 saat içinde yumurtlayacaksın, var mı bi belirtin vücudunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?