RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlaaarrr mutafığımı, tezgahımı, dolap kapaklarını sildim, buz dolabımı temizledim...nevresmleri değiştirdim, çamaşırları makinaya attım, ama çalışmadı makinam ilk defa böyle bişe oldu, sinir oldum yaaa, eski usül bi kaç defa da vurdum ama nafile çalışmıyo

yarın da kociş nöbetçi bi süpürüm silcem, tozları da aldım mı tamaaaaamm, haaa bi de yazılı sorusu hazırlayacam çocuklara, dua etsinler pazartesi test yapar da pozitif çıkarsa okula da gitmicem (sırf size hemen haber vereyim diye) sınavdan da yırtarlar

Son düzenleme:
haaa bi de sebze çorbam da ocakta, oooohhh mis gibi...brokoli, havuç, soğan, patatesli çorba...kendi uydurmasyonumdu, kocam bayıldı şimdi haftada 3 gün istiyor

Yehancığımm .. Rabbim sabırlar versin insaAllah.. Rabbim kötü gün göstermesin.. ama elden birsey gelmiyor birtek ölüm konusunda..
bnde yıllar önce ağır bi hastalık sonucu, o çok sevdiğim annecğmi kaybettimm.. insan en yakını olunca daha da deliriyor..bir genç kızın en çok ihtiyacı olduğu zaman annesini görememek, öpememek, ona dokunamamak ne demek..gerçekten çok zor hayat onsuz..20li yaşlardan beri 12yıl biticek annesiz...bunu benim gibi yaşayanlar bilir..
Rabbim acı göstermesin..

Bu arada ÖĞRETMEN GÜNÜNÜZ KUTLu OLSUN, tüm öğretmen arkadaslar..
birde Asure gününüz de , asure yediyseniz afeyat seker bal olsun, :)

özlemcım merhaba baya bişi yapmıssın cnm bnde öyle yatıorum evde :) öğretmenler günümuz kutlu olsun cnm

basiniz sagolsunnn yehancigimm...olum iste ne zaman nereden gelecegini bilemiyorsun..allah ailesine ve sevdiklerine sabir versin..mekani cennte olsun...okurken agladim kendimi tutmadim...bende annemi erken yasta kaybetttim 7 ay once acisi hala ilk gun gibi...anne demeyi oyle cok ozledim ki....annemi istanbula sapasaglam gonderdim 4 gun sonra cenazesi geldi ailece yikildik perisaniz. carsida iken anne diyen cocuklari gorunce agliyorum...olumm aci bir gercek....allah sana sabir versin bitanem...agla icini dok ama bebegini unutma...sen uzulursen o da etkilenir habibte.. mekani cennet olsun...nur icinde uyusunlar...ruhuna fatiha okudumm olulerimizin.. bugun ilkokul ogretmenimi aradim kapatmadan annene ve babana selam soyle derken annemi kaybettik kelimesi ne zordu kendimi tutamadim agladimmm hocam da aglamaya basladi..tum ogretmenlerimizin ogretmeneler gunu kutlu olsun...

cnm senınde başın sagolsun Allah sabır versın.sevdıklermzn acısını göstermesnn

cnmmm bugünkü baya koyulaşmıs acaba yumrtldmmı

Son düzenleyen: Moderatör:
basınız sağolsun canım çok acı bir haber hayat işte ne zamn ne olcamız belli değil allah sabır versin

özlemcım merhaba baya bişi yapmıssın cnm bnde öyle yatıorum evde :) öğretmenler günümuz kutlu olsun cnm

özlem ya cnm ovı testı yaptm koyulaşstı sanrm ya bı yuklıyym bak cnm

aybkecim öncelikle teşekkür edeim...kusura bakma canım çorbayı hazırlıyodum, soldaki eğer bugünkü yaptığınsa 24 saat içinde yumurtlayacaksın, var mı bi belirtin vücudunda

8scorpionsummmmmm ozledim seni habibteeeeee gorsemiyoruzzzz ben birazdan doktora gidecemmmm neden bende bilmiyorum 24.unde gelsin demis....

canım aynı acıyı bende yaşadım.Cenab-ı mevlam mekanını cennet eylersin.

15 gün sonra abimi toprağa verdiğimiz 1 yıl olacak.En bütüğümüz baba yerine koyabileceğimiz insan.bir sabah evden güle oyanaya çocuğunu öperek işe gidiyor.2 saat sonra haberi (ilk heber bana geldi aynı şirketin farklı şubelerinde çalışıyorduk)hastane dr müdahele falan ama zaten hastaneye geldiğinde ex olmuştu.ben birde milletin yanında ağlayamam hep içime atarım.hala sanki böyle evine gittiğimde kapı açılacak ve abim oradan çıkıp gelecekmiş gibi.ya da kabrinin başına gittiğinde dua ettğin sanki başkasıymış gibi

Evet hayat devam ediyor ama iyi ama kötü bir şekilde devam ediyor.gülüyorsun eğleniyorsun ama taa derinlerde bir yanın kanıyorr

canlarım size bahsettiğim kopişşş kağıdımı ekliyorumm

bu yogurtta kocemın yaptığı najalll najalll bende eyi yapar keretaaaa :))))

şimdi geçmişe bakabilirimm

Eklentiler

• $DSC06968.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
aybkecim öncelikle teşekkür edeim...kusura bakma canım çorbayı hazırlıyodum, soldaki eğer bugünkü yaptığınsa 24 saat içinde yumurtlayacaksın, var mı bi belirtin vücudunda

cnm önemlı degıl..ya tatlım evet en koyu olan bugünkü kociş yetısemedı desene :)

yehan başın sağolsun canım ölüm gerçek ve bir okadarda acı.Mevlam günahlarını bağışlasın nur ve huzur içinde yatırsın

Mekan_ı cennet olsun ailesine de allah ım sabır versin.

Özlemcim maaşallah cnm ne çok iş yapmışsın öyle.Ben bugün sadece yemek yaptım:)) Eşimde biraz rahatsızdı erken geldi o gelince ben az kestirdim.

Aybikeciğim cnm kısmet değilmiş.Hay Allah cnm yaaa..Gelecek aya belki denk gelir.

hayatimsinav hepmi yazıyorsun o kağıda

Savaşcığım seninde başın saolsun canım .mekanı cennet olsun canım.Rabbim günahlarını affetsin .Hayat böyle işte ölüm yanıbaşımızda ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…