RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canlarım size bahsettiğim kopişşş kağıdımı ekliyorumm

Eki Görüntüle 560172 bu yogurtta kocemın yaptığı najalll najalll bende eyi yapar keretaaaa :))))

şimdi geçmişe bakabilirimm

Hoşgeldin tatlımmmm o kopiş kağıdını neden yazdın canımcım hp ne demek oluyor? ayrıca yoğurt harika görünüyor afiyet olsuunnn :))

ablacımm evet kısmet artık aile kuramadık yaa ah ah bır an önce kavussam eşime de evlılıgmı yasasam..Allahım sen herseyın en hayırlısını verırsın tuttugum orucun yüzü suyu hürmetine sen duy sesımı ...

Arkadaşlar smear yaptmak istiyordum birkaç yeri aradım 150 dediler bir arkadaşım kadın sağlığı merkezinde yaptır ben çok memnun kaldım dedi hemde ücretsiz.

yaptıran memnun olan olumlu olumsuz eleştiri duyan var mı.

Canım benim çokk vaktiniz var önünüzde bunun için..herşeyin hayırlısıı

savaşcığım arada banada yapıyor öyle.reset at yada varsa başka tarayıcı onu kullan.mozilla kullanıyorum ben arada değiştiriyorum.

eevt ablacım hayırlısı artık ben cıkayım en ıyısı ıcım sıkıldı bıraz grss kızlar

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Allah beraberce geçireceğiniz nice huzurlu ve mutlu seneler nasip etsin inşallah:))
sağol canımmm tşk ederimmm daha nice nice yıldönumlerine hepbirlikte inşallah
ohhh bende çok severım bide karda yurumeyı tabekii.. :) kar yagmasını bilem özledim yawww...
kız tam baktım yorumunu beğendimşarjım bitti kız ben seni böyle genç sanmazdım :) şaka şaka maşallah çok tatlısın :)

başın sağolsun canım.Allah geride kalanlara uzun ömürlr versin..sabırlar versin...

Günaydın canlaaaaaaaaaaaaaarr İğne testi yaptım fos çıktı olduğu gibi duruyodu
adet olmadınya cicim boşver iğne testini sen.. pztye odaklan
raginda canım öncelıkle basın olsun ... sanada çok geçmiş olsun..herşey yaradanın elnde haklısın .. neyseki sen yine sevdiği kuluymussun bence cunku isyan etmek yerıne Yaradana karşı kusurunu görmüşsün canım..

Kızlar bu akşam keyifli vakit geçirmek isteyenlere tv 8de 19:15 ALFIE adlı zamanında çok sevdiğim bir film var.Jude Law oynuyor..Kendisi favorimdir öneririmmmm
ayyy bendeee çokkk severrrrdimmm ama bızım evde tv8 cıkmıo yaaaa..cekmıoo piss uyduuuuu... sana iyi seyırler canısııı..
nasipten öte köy yok demişler ablacım doğru vallahi.. nasipse fizandan gelir..nasip değilse yanıbasında olsan bile bize denk gelmez işte... Allah şansımızın bile hayırlısını versin...

başın saolsun canım allah sizlere uzun omurler versın
maşallah Allah nazarlardan saklasın canım benımm
kuzummm sizede masallah suphanallah... ahh ahh bende cok istedim ama kısmet işte hersey... kaynanaylan anlaşabılmek bile nasip ksımet işi ::))) nasibmde yokmus demekki

Kızlar evde ilk yoğurdumu yapıyorum..Hand made ev yoğurdu..hadi rasgele umarım beceririm ...
haydiii başarılarrr sanaaaa ozaman
bende ilk yaptığımda acemi sansı pek güzel olmustu..sonrakileri beceremedim yaww... eşimden iyi yoğurt yapar ama :) o annesinden alısıkmıs.. benim annem yapmazdı oyuzden tecrubesızım
Kaynanama kızdığım tarafları olsada gerçekten severim öyle iş güçte beklemez benden.Saolsun kendi yapar cam silmeyi sevmem korkarımda arar sakın silme ben gelince silerim der mesela.Saolsunn.
ablacım sanada masallah.. Allah sizleri nazarlardan korusun ınsallah...
haaa bi de sebze çorbam da ocakta, oooohhh mis gibi...brokoli, havuç, soğan, patatesli çorba...kendi uydurmasyonumdu, kocam bayıldı şimdi haftada 3 gün istiyor
bu çorbanın tarifiniii istiyorummmmm..özlem speasiel çobasından :) bende eşime brokoli yediremiyorum yaww.. bu sayede yer belki
başın saolsun canımmmm kıyamammm Allah sana ve doğacak evlarlarına uzun omurler versın kuzum... sabırlar diliyorum
basın saolsun savascım yaa ölüm hakikaten çok acı.. soğuk kasvetli.. insanın dunyası soluyor değilmi.. ama hersey bızım için diyip yenıden baslıyoruz hayata hem tutunmak zorundayız bırakamayız kendımızı... güçlü olmak bazen yorsada bizden güç alan çevremiz için buna mecburuz..

yokk ablacımmm bazen kafam dalgın oluyor.. ozamanda kım ne demişti unutuyorum... çoklu alıntılarda benım net donuyo bazen bende bazen böleee yapıyorum

napıon ablacım iyisin insallah?moralin nasıl?

Ozlem tarifini verde bizde yapalım:)

kuzum vereyim;malzemeler;
1 orta boy brokoli
1 orta boy patates
1 soğan
1havuç
1 bardak süt
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
su,tuz, karabiber

şimdi öncelikle brokoli, havuç,patates ve soğanı küp küp doğra(blendırdan geçirmek kolay olsun diye), tencereye koy, üzerini 2-3 parmak geçecek kadar su koy, haşla...tüm bunlar haşlandıktan sonra blendrdan geçir bi güzel...küçük bir tencerede de unu,tereyağı, sıvıyağı kavur, yavaş yavaş sütü ekle,hafif kaynayıca, blendrdan geçirdiğin sebzelerin üstüne karıştıra karıştıra dök, baharatını ve tuzunu ekle...eğer çorban koyu olursa su ilave edip kaynatabilirsin...Afiyet olsun

Kızlaaaarrr eğer kocişler brokoli yemiyorsa mutlaka yapın, çocuklarınıza da içirin, benim eşim brokoli sevmediği için, ilk yaptığımda içinde ne olduğunu söylememiştim, bayıla bayıla içmişti, sonradan söyledim,şaşırdı ve şuan bayılıyor.Eğer bebişim olursa ona da bol bol aparım, vitamin deposu...

cnm önemlı degıl..ya tatlım evet en koyu olan bugünkü kociş yetısemedı desene :)

olsun canım, hayırlı zaman değilmiş demekki...diğer ay değerlendirirsiniz inşallaaaaaaahhh

özlem cnm unutmusum yazmayı arada bır adet olckmısm gıbı bir hıs oluoo

Canım işte yumurtlaman başlamış

ragında cnm napıosunnn

iyiyim cnmcım napim yatanziiii =)))
arkadaşlar geldi laf muhabbet açıldım biraz.
sen bu ay şu ovu testini takma.kociş salı gelince tadını çıkar emi

ben ablacım özel hastanede yaptırdım,ücretsiz.sorunsuz oldu

bendeee mercimek corbasi yaoptimmmm icine kemikleri atttimmmm bir guzell kaynattim ablacim muhtesem oldu ya

Canım ben istanbuldayım hangi hastane acaba.Söylemesi ayıp diş tedavim 1000 tlye yaklaştı o yüzden bu ara dikkat ediyorum harcamalarıma.Merak ettiğim kadın sağlığı merkezi hijyen yerler mi.Giden yokmu ki acaba ?

bu arada sen nasıl oldun cnm kanaman yok değil mi.

hayatımsınav çok sağol cnm.çok şükür cnm dediğin gibi oldu.başımıza ne geleceğini bilmiyoruz vallahi,önceden idrak etmemiz lazım bazı şeyleri...

tüm yakını kaybeden arkadaşlarım başınız sağolsun,mekanları cennet olsun inş.

cnm istnbulun yanından bile geçmiyorum ki ben bence biraz sor soruştur özele git,birşey olacağını sanmam.tefarruatlı birşey değil.

kanamam yok ablacım şükür.dinleniyorum işte bildğin gibi

senin durumlarda iyi değil mi :18:

Canım herhangi özel sağlık merkezine gidiyorsun eğer sskdan faydalanabiliyorsan çok cüzzi paralara yapıyorlar ben en son 23 tl ye yaptırmıştım.Özel tıp merkezinde...

Hoşgeldin tatlımmmm o kopiş kağıdını neden yazdın canımcım hp ne demek oluyor? ayrıca yoğurt harika görünüyor afiyet olsuunnn :))
canım bazen yopiğe gelsem bile kafamda 40 tilki dolandığı için sizlerin yazdıklarınızı okusamda anlamıyorum :))) sonra dusunup duruyorum kım ne demişti diyeee :)))
bende dediki kagıda yazayım .. üye ad + yazdığı msjdaki kilit kelimeyide yazıyorum böylece unutmuyorummm ama her zaman yapmıyorum tabiki..sadece kafamda 40 tilki gezindiği zamanlarda yapıyorummm
hg aslında ama benım şu g lerim p olarak yazıyorum bi düzeltemedim yaww...
sağol canım iyi hayırlattım ılısın dıye dısarı koymustum du yıyem artıkın

ablacım ben kanser önleyici aşımı yaptırmadan önce bi kaç kez yaptırmıstım..
1hafta gibi uzun bi surede test eline gecıyor.. özelde öyleydi
150 mi çöööeeeeeeşşşşşş nie okadar çokyaaa arkadasının deidği yer hakkında bi bilgim yok ablacım ya bişi diyemiycem:26:

feryalcim benim yaşım karnımdadır :) yasımı tahmın edecekler 4-5yas genc soylerler sonrada 26 yaşındayım deyıncede sasırırlar ancak o fotoda yasım 23tü benım.. 3yıl onceki yani..
formul hamama gidecen sıcak kaynayan havuza girecen.. havuzda durup sıcak buharın yuzune işlemesini seyredicennn...sonra kese yapıcan el ve ayaklarınada bakım uyguladıktan sonra tekrardan sauna olan kısmına giricen gözeneklerını iice acıcan.. sonra sabunlukla son hamle olan yuzunu masaj yaparak sabunlucan ve durulucan..
mumkunse bu hamam olayını 15te 1 yapıcan ben memlekette 3günde 1 yapıyorum çok sevıyorum hamamı napıyımmmmmm ayy canım hamam çektiii yaaaa

özlemcimmm ellerine sağlık canımmm... bende salı gunu pazara cıkınca alayım brokoli..benımde yemezzz.. ama bide bölee denıyımmm
bendeee mercimek corbasi yaoptimmmm icine kemikleri atttimmmm bir guzell kaynattim ablacim muhtesem oldu ya
afiyet olsun canım...

bende bende bendeee kendimeeeeeeeee,kapuska yaptım hihhhh...tek basıma yıom ara sıra

bende bugun yaptıklarımı yazayımmmm..özlemden gerımı kalceeemmm bea

8.30 uynadım hemencık erkenden ne olduysaaa..uykumu alamasamda bı defa kalktım mı bidaha yatamıyorum ben

kahvaltımı yaptıktan sonra o.odasındaki cekyatın yaylı süngerını dun aksamdan ayırdıydımya önce sürüye sürüye o yaylı sungerı salona tasıdım (saat 10.30 bu arada gurultu yapma vaktım geldi diyip işlere koyuldum sateeennnn)
sonra cekyatın iskeletini baktım yine geçmio kapıdan tüm gucumle havaya dıktım onuda suruye suruya salona gecırdım.. (aynı işlemi 2.cekyat için uyguladım sonaaaa )

salında sungerle cekyatı yenıden bırlestıreyım dedim ama gucum yetmediği için beceremedim tabi bu arada bi mola verdim böğürtlenli çayımı içtim

sonra o.odasına salondaki diğer buyuk olan kırmızı acılabılır koltugumuda önce parçaladım sonra götürdüm ama canımmm çıktııııı eşşek ölüsü gibiii çok ağırdıııı.. biraz soluklanayım diye büyük kupa dolusu türk kahvemi içtim..iyi oldu
bu arada eşim aradı hoşbeş derken mecburen demek zorunda kaldım oda kızdı bana ^^başınaaa buyrruuuuuuuuuukkkk olmaaaaaa bigünde dedi^^ böyle diyerek yılların intikamını aldı sanırım.. beni sinirlendiriyosun anlatmaaaa evde yaptıklarını kapat tlfnu dedi bidee balık geldi oltada hadi goruszz dedi..bende bismillah de dedim..oda kırmadı beni bismillah dedi oltayı yukarı çekti :)))) daha da aramadım hıhhhh... yarın belkim ararım

halıları filan serıldıde bi avizeler değişcek (elektırık işinden hiç anlamam bide cekyatın iskeletiyle sunger bırlesek eşimi beklio )

ayy yazarken yoruldum sankı bidaha iş yaptım gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…