- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
- 363
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #5.981
canlarım size bahsettiğim kopişşş kağıdımı ekliyorumm
Eki Görüntüle 560172 bu yogurtta kocemın yaptığı najalll najalllbende eyi yapar keretaaaa :))))
şimdi geçmişe bakabilirimm
Canım benim çokk vaktiniz var önünüzde bunun için..herşeyin hayırlısııablacımm evet kısmet artık aile kuramadık yaa ah ah bır an önce kavussam eşime de evlılıgmı yasasam..Allahım sen herseyın en hayırlısını verırsın tuttugum orucun yüzü suyu hürmetine sen duy sesımı ...
sağol canımmm tşk ederimmmEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Allah beraberce geçireceğiniz nice huzurlu ve mutlu seneler nasip etsin inşallah:))
ohhh bende çok severım bide karda yurumeyı tabekii.. :) kar yagmasını bilem özledim yawww...Hepinize güzel bir haftasonu diliyorumtüm hafta hayalini kurduğum şeyleri yapıyorum :119: sonbahar yapraklarının üstünde sabah yürüyüşü,gazeteyi aldım geldim kahvaltımı yaptım.Eşim çalışıyor onunla yarın yapıcaz benzerini :)Veeee kahvemi aldım burda buldum kendimi
hoşgeldın kuzuuuu...
kız tam baktım yorumunu beğendimşarjım bitti kız ben seni böyle genç sanmazdım :) şaka şaka maşallah çok tatlısın :)
Hayat ne kadar boş.. Her anın değerini bilmek lazım aslında. Şuan o kadar berbat bir haldeyim ki.. Daha 15 dk önce kötü bir haber aldım. Eşimin kuzeninin eşi vefat etmiş. Daha 2 gün önce yazmıştım misafirim var diye.. 2 gün önce bendeydin Özhan Abi, Bebeğimiz olacak diye bizi tebrik etmiştin.. Daha 35 yaşında, hayatının baharında bir doktor, 3 yaşında evladı var.. Ölüm her insan için kötü ama böyle genç olunca daha beter oluyorum. 2 gün önce evimde olduğu aklıma geldikçe deliriyorum sanki.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin, hala bir umut var mı diye haykırıyorum telefonda eşime.. Çok kötüyüm..
adet olmadınya cicim boşver iğne testini sen.. pztye odaklanGünaydın canlaaaaaaaaaaaaaarrİğne testi yaptım fos çıktı olduğu gibi duruyodu
raginda canım öncelıkle basın olsun ... sanada çok geçmiş olsun..herşey yaradanın elnde haklısın .. neyseki sen yine sevdiği kuluymussun bence cunku isyan etmek yerıne Yaradana karşı kusurunu görmüşsün canım..Yehan bayramdan önce arkadaşım ve eşini trafik kazasında kaybettim.bayramdan sonra görüşürüz diye vedalaştık en son.
ölüm ki nasıl ölüm parçalandılar resmen.........
arkada 3 yaşında evlat.
öldüm ben yaa,çocuğa nasıl üzülüyorum ne olacak o diye.
biz onlara gitmeyn dedik diyorum...
acıdan farkına varmadan isyan ediyorum sözlerimle aslında şimdi anlıyorum.
bir hafta kendime gelemedim.
sonra ne oldu biliyor musun?
onun cenazesine giderken ben trafik kazası geçirdim.........
nasıl olur dedim yaaa daha bir allak bullak oldum.
şimdi anlıyorum,Rabbim mesaj verdi bana...
ben kimim ki kimin ne olacağını düşünüyorum,o evlada acıyorum.
haşa Allah acımıyor mu da onu yalnız bıraktı.
ölüm bizler için,veren Allah alan Allah...
sadece biz unutuyoruz...
onlar cenneteler şimdi...
o evlatta Rabbine yaslandığı sürece asla yalnız değil,Rabbi yeter ona...
böyle iman etmemiz gerekiyor cnm
şimdi sakin ol,takdiri ilahi de.
herkes ölümü tadacak de.
evladını düşün.
Rabbim bize kaldıramayacağımız yükler yükleme,sınavımızı kolaylaştır diye dua et cnm
Allah beni o uykudan böyle uyandırdı.
kendime gelemem zannediyordum.
bak yaşıyorum tatlım,gülüyorum,yiyorum,içiyorum...
üstüne birde bebek bekliyorum...
Rabbim her zorluğun ardından bir kolaylık veriyor bunu unutma......
ayyy bendeee çokkk severrrrdimmm ama bızım evde tv8 cıkmıo yaaaa..cekmıoo piss uyduuuuu... sana iyi seyırler canısııı..Kızlar bu akşam keyifli vakit geçirmek isteyenlere tv 8de 19:15 ALFIE adlı zamanında çok sevdiğim bir film var.Jude Law oynuyor..Kendisi favorimdir öneririmmmm
nasipten öte köy yok demişler ablacım doğru vallahi.. nasipse fizandan gelir..nasip değilse yanıbasında olsan bile bize denk gelmez işte... Allah şansımızın bile hayırlısını versin...
başın saolsun canımraginda cnm ne kadar haklisin..insan o an ölücem zannediyo bende gireyim o topraga diyo.ben abimi topraga veirken neler dusundum anlatam.sonra tövbeler ettim.ben Rabbimden daha iyi mi bilecektim onun icin hayirli olani.kimbilir belki de daha huzurludur simdi.
ama tabi sakinlesmek zaman aliyo.toparlanmak yıllar alıyo.
cok sükür artik bir evlat sahibi olmayi bile dusunebiliyorum.hatta olmayan cocuga dayisiyla ilgili masalar ninniler uyduruyorum.Allah kimseye bu acilari yasatmasin.kimseyi boyle sınamasın.düsmanimin evine bile bu ateşi düsürmesin..
ama herseye ragmen HAYAT DEVAM EDİYOR:-(
etmek zorunda.Rabbim bize ömür verdikce neler gorucez kimbilir..
verdiklerine de aldıklarİna da sükürler olsun ne diyelim.
bu mubarek günde dualarımı onlar icin.hepsi nur icinde yatsın insallah
maşallah Allah nazarlardan saklasın canım benımmayy kaynoş muhabbetiniz supermis kızlarrr
ama benimki gumusun tam tersi ayoll.sanki o gelinsimdi beraberiz kaynosumla.ona geldim.ben nette dolasiyorum.o evini süpürdü.simdi bize tost yapiyo sonra gezmeye cikicaz berbaber
genc kiz mubarek.valla benim yain arkadasim givi.cok seviyom onu canim benimm..ee ben de 16yillik geliniyim normal sanirim
kuzummm sizede masallah suphanallah... ahh ahh bende cok istedim ama kısmet işte hersey... kaynanaylan anlaşabılmek bile nasip ksımet işi ::))) nasibmde yokmus demekkiMaşşallah Allah sevginizi arttırsın canımBence o karakterle ilgili... bende 3 yıllık gelinim hırkamı terliğimi peşimde dolaştırır.Evindede evimdede iş yaptırmaz bana karşılıklı saygı sevgi olunca herşey yolunda oluyor
haydiii başarılarrr sanaaaa ozamanKızlar evde ilk yoğurdumu yapıyorum..Hand made ev yoğurdu..hadi rasgele umarım beceririm ...
ablacım sanada masallah..Kaynanama kızdığım tarafları olsada gerçekten severim öyle iş güçte beklemez benden.Saolsun kendi yapar cam silmeyi sevmem korkarımda arar sakın silme ben gelince silerim der mesela.Saolsunn.
bu çorbanın tarifiniii istiyorummmmm..özlem speasiel çobasından :) bende eşime brokoli yediremiyorum yaww.. bu sayede yer belkihaaa bi de sebze çorbam da ocakta, oooohhh mis gibi...brokoli, havuç, soğan, patatesli çorba...kendi uydurmasyonumdu, kocam bayıldı şimdi haftada 3 gün istiyor
başın saolsun canımmmmbasiniz sagolsunnn yehancigimm...olum iste ne zaman nereden gelecegini bilemiyorsun..allah ailesine ve sevdiklerine sabir versin..mekani cennte olsun...okurken agladim kendimi tutmadim...bende annemi erken yasta kaybetttim 7 ay once acisi hala ilk gun gibi...anne demeyi oyle cok ozledim ki....annemi istanbula sapasaglam gonderdim 4 gun sonra cenazesi geldi ailece yikildik perisaniz. carsida iken anne diyen cocuklari gorunce agliyorum...olumm aci bir gercek....allah sana sabir versin bitanem...agla icini dok ama bebegini unutma...sen uzulursen o da etkilenir habibte.. mekani cennet olsun...nur icinde uyusunlar...ruhuna fatiha okudumm olulerimizin..bugun ilkokul ogretmenimi aradim kapatmadan annene ve babana selam soyle derken annemi kaybettik kelimesi ne zordu kendimi tutamadim agladimmm hocam da aglamaya basladi..tum ogretmenlerimizin ogretmeneler gunu kutlu olsun...
basın saolsun savascımcanım aynı acıyı bende yaşadım.Cenab-ı mevlam mekanını cennet eylersin.
15 gün sonra abimi toprağa verdiğimiz 1 yıl olacak.En bütüğümüz baba yerine koyabileceğimiz insan.bir sabah evden güle oyanaya çocuğunu öperek işe gidiyor.2 saat sonra haberi (ilk heber bana geldi aynı şirketin farklı şubelerinde çalışıyorduk)hastane dr müdahele falan ama zaten hastaneye geldiğinde ex olmuştu.ben birde milletin yanında ağlayamam hep içime atarım.hala sanki böyle evine gittiğimde kapı açılacak ve abim oradan çıkıp gelecekmiş gibi.ya da kabrinin başına gittiğinde dua ettğin sanki başkasıymış gibi
Evet hayat devam ediyor ama iyi ama kötü bir şekilde devam ediyor.gülüyorsun eğleniyorsun ama taa derinlerde bir yanın kanıyorr
Özlemcim maaşallah cnm ne çok iş yapmışsın öyle.Ben bugün sadece yemek yaptım:)) Eşimde biraz rahatsızdı erken geldi o gelince ben az kestirdim.
Aybikeciğim cnm kısmet değilmiş.Hay Allah cnm yaaa..Gelecek aya belki denk gelir.
hayatimsinav hepmi yazıyorsun o kağıda
Savaşcığım seninde başın saolsun canım .mekanı cennet olsun canım.Rabbim günahlarını affetsin .Hayat böyle işte ölüm yanıbaşımızda ne yazıkki
Ozlem tarifini verde bizde yapalım:)
cnm önemlı degıl..ya tatlım evet en koyu olan bugünkü kociş yetısemedı desene :)
özlem cnm unutmusum yazmayı arada bır adet olckmısm gıbı bir hıs oluoo
ragında cnm napıosunnn
Arkadaşlar smear yaptmak istiyordum birkaç yeri aradım 150 dediler bir arkadaşım kadın sağlığı merkezinde yaptır ben çok memnun kaldım dedi hemde ücretsiz.
yaptıran memnun olan olumlu olumsuz eleştiri duyan var mı.
iyiyim cnmcım napim yatanziiii =)))
arkadaşlar geldi laf muhabbet açıldım biraz.
sen bu ay şu ovu testini takma.kociş salı gelince tadını çıkar emi
ben ablacım özel hastanede yaptırdım,ücretsiz.sorunsuz oldu
Canım ben istanbuldayım hangi hastane acaba.Söylemesi ayıp diş tedavim 1000 tlye yaklaştı o yüzden bu ara dikkat ediyorum harcamalarıma.Merak ettiğim kadın sağlığı merkezi hijyen yerler mi.Giden yokmu ki acaba ?
bu arada sen nasıl oldun cnm kanaman yok değil mi.
Canım ben istanbuldayım hangi hastane acaba.Söylemesi ayıp diş tedavim 1000 tlye yaklaştı o yüzden bu ara dikkat ediyorum harcamalarıma.Merak ettiğim kadın sağlığı merkezi hijyen yerler mi.Giden yokmu ki acaba ?
bu arada sen nasıl oldun cnm kanaman yok değil mi.
canım bazen yopiğe gelsem bile kafamda 40 tilki dolandığı için sizlerin yazdıklarınızı okusamda anlamıyorum :))) sonra dusunup duruyorum kım ne demişti diyeee :)))Hoşgeldin tatlımmmmo kopiş kağıdını neden yazdın canımcım hp ne demek oluyor? ayrıca yoğurt harika görünüyor afiyet olsuunnn :))
Arkadaşlar smear yaptmak istiyordum birkaç yeri aradım 150 dediler bir arkadaşım kadın sağlığı merkezinde yaptır ben çok memnun kaldım dedi hemde ücretsiz.
yaptıran memnun olan olumlu olumsuz eleştiri duyan var mı.
özlemcimmm ellerine sağlık canımmm... bende salı gunu pazara cıkınca alayım brokoli..benımde yemezzz.. ama bide bölee denıyımmmkuzum vereyim;malzemeler;
1 orta boy brokoli
1 orta boy patates
1 soğan
1havuç
1 bardak süt
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
su,tuz, karabiber
şimdi öncelikle brokoli, havuç,patates ve soğanı küp küp doğra(blendırdan geçirmek kolay olsun diye), tencereye koy, üzerini 2-3 parmak geçecek kadar su koy, haşla...tüm bunlar haşlandıktan sonra blendrdan geçir bi güzel...küçük bir tencerede de unu,tereyağı, sıvıyağı kavur, yavaş yavaş sütü ekle,hafif kaynayıca, blendrdan geçirdiğin sebzelerin üstüne karıştıra karıştıra dök, baharatını ve tuzunu ekle...eğer çorban koyu olursa su ilave edip kaynatabilirsin...Afiyet olsun
Kızlaaaarrr eğer kocişler brokoli yemiyorsa mutlaka yapın, çocuklarınıza da içirin, benim eşim brokoli sevmediği için, ilk yaptığımda içinde ne olduğunu söylememiştim, bayıla bayıla içmişti, sonradan söyledim,şaşırdı ve şuan bayılıyor.Eğer bebişim olursa ona da bol bol aparım, vitamin deposu...
olsun canım, hayırlı zaman değilmiş demekki...diğer ay değerlendirirsiniz inşallaaaaaaahhh
Canım işte yumurtlaman başlamış
afiyet olsun canım...bendeee mercimek corbasi yaoptimmmm icine kemikleri atttimmmm bir guzell kaynattim ablacim muhtesem oldu ya
kuzum vereyim;malzemeler;
1 orta boy brokoli
1 orta boy patates
1 soğan
1havuç
1 bardak süt
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
su,tuz, karabiber
şimdi öncelikle brokoli, havuç,patates ve soğanı küp küp doğra(blendırdan geçirmek kolay olsun diye), tencereye koy, üzerini 2-3 parmak geçecek kadar su koy, haşla...tüm bunlar haşlandıktan sonra blendrdan geçir bi güzel...küçük bir tencerede de unu,tereyağı, sıvıyağı kavur, yavaş yavaş sütü ekle,hafif kaynayıca, blendrdan geçirdiğin sebzelerin üstüne karıştıra karıştıra dök, baharatını ve tuzunu ekle...eğer çorban koyu olursa su ilave edip kaynatabilirsin...Afiyet olsun
Kızlaaaarrr eğer kocişler brokoli yemiyorsa mutlaka yapın, çocuklarınıza da içirin, benim eşim brokoli sevmediği için, ilk yaptığımda içinde ne olduğunu söylememiştim, bayıla bayıla içmişti, sonradan söyledim,şaşırdı ve şuan bayılıyor.Eğer bebişim olursa ona da bol bol aparım, vitamin deposu...
Teşekkürler ozlemcim deneyeceğim insallah benim eşimde sever.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?