RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ben özel hastanede yaptırmıştım.muayene ücreti dışında 25 tl vermiştim.

yaa bırısı patates kızartıoo yaaa.... taa bana geldiii canım çektiiiiii

bayadırda yimediydimmm

aklımda kalcağına midemde kalsın demi ama

ben gidiom gelirim yine

Arkadaşlar ben dün karşı taraftaydım verdiğim fiyatlar nişantaşındaki merkezler.Mesajlarınızı okuyup kartalda bir yeri aradım 45 tl dedi

Ah be canım nişantaşında içtiğin kahvede sanki kolombiadan geliyor fiyatlar uçuktur orda :)Sen tuzlaya doğru araştırmaya devam et iner fiyat 25 e

Ah be canım nişantaşında içtiğin kahvede sanki kolombiadan geliyor fiyatlar uçuktur orda :)Sen tuzlaya doğru araştırmaya devam et iner fiyat 25 e
nasıl iyi geldi bu mesaj.Sesli sesli güldümm.Doğru diyorsun cnm düşer bencede..emsey açılmıştı orada birde orayı arayayım :)) gerçi çok uygun olmaz orası ama arayım bir

Arkadaşlar ben dün karşı taraftaydım verdiğim fiyatlar nişantaşındaki merkezler.Mesajlarınızı okuyup kartalda bir yeri aradım 45 tl dedi

ooooooooo süpeeeeerrr daha da ucuz bulursun sen ara ara

Kızlar yaaa bişe sorcam size...İstanbul'da oturnalar, çok merak ediyorum; hep söylerle "kaşıya geçecem" diye..bu karşı neresi avrupa mı anadolu mu....ya da siz hangi tarafdaysanız diğer tarafa mı karşı diyosunuz

cnmm öyle iyi anlıyorum ki bu acı birtürlü hafiflemiyor.benim 3yıl 3ayoldu.benimki de bir sabah evinden işe gitmek için arabasıyla çıktı ve yarı yolda çok büyük bir kaza yaptı.1ayyogunbakımda kaldı inandık yaşayacağına ve doktorlar da inandı ama Rabbim doldurmuş vadeyi ne desek boş.ben hala kapı çalacak gelcek zannediyorum.onun arabasından görünce plakaya bakıyorum.ben acıya ve özleme dayanma yolunu şöyle buldum
Benim abim uzak bir yere gitti orada telefon yok haberleşemiyoruz ama o beni ben onu hissediyorum.o iyi eminim ve beni de iyi görmeli..başka türlü insan kafayı yeme sınırına geliyo çünkü.
Hayat çok acı devamediyor ne bayramımız kaldı ne doğum günleri.hele de anneler günü.
Allah yardımcımız olsun cnm.sınavımız büyük ama birgün kavuşucaz onlara

selam kızlar.
bugün başım çok ağrıyo.duvara vura vura patlatıp kurtulasım var.bisürü de temizlik yaptım yoruldum.
her yerim ağrıyor.

sizde ne var ne yok ?

canım anadoludaysan avrupaya geçeceksen karşıya geçersin ,avrupadaysan ve anadolu yakasına geçeceksen aslında yine karşıya geçersin ama benim gözlemim genellikle anadoludan avrupaya geçenler karşı lafını kullanıyor sanki avrupa ya ait olmadığımızı kendimiz kabul ediyoruz gibi bir durum oluyor özetle bu karşı meselesi avrupaya geçiyorum anlamındadır.

selam kızlar.
bugün başım çok ağrıyo.duvara vura vura patlatıp kurtulasım var.bisürü de temizlik yaptım yoruldum.
her yerim ağrıyor.

sizde ne var ne yok ?

İkiz Tepe Rean hoşgeldin bacııııııııııımmm
Niye yordun kııızzz kendini, yat dinlen

İğne testi foosss çıktı

Nasilsiniz ben birazdan düğüne gidicem.

Hayatimsinav kız senin adını dipnot koydum haberin olsun o hamamı nasıl anlatmışsin öyle okumak bile beni kötü etti.hamamlardan nefret ederim sıcağa hiç gelemem sen benim yerimede çimersin

Rainbow abla nişantaşımi wuuuuww. Valla benim eltim kadın sağlığına gitmişti memnundu.valla en iyisi devlet hiç düşünmüyorum kaç para tutar diye kafam rahat

Ozom hamarat Ozom muc ks

Feryaliiimm şu telefondan nasıl giriyon bana da öğret yaavv, tabi benim telefon eski ama

Haaaa telefon dedim, düğünden canlı bağlantı yap haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…