- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.001
Arkadaşlar smear yaptmak istiyordum birkaç yeri aradım 150 dediler bir arkadaşım kadın sağlığı merkezinde yaptır ben çok memnun kaldım dedi hemde ücretsiz.
yaptıran memnun olan olumlu olumsuz eleştiri duyan var mı.
8scorpionsummmmmm ozledim seni habibteeeeee gorsemiyoruzzzz ben birazdan doktora gidecemmmm neden bende bilmiyorum 24.unde gelsin demis....
Arkadaşlar ben dün karşı taraftaydım verdiğim fiyatlar nişantaşındaki merkezler.Mesajlarınızı okuyup kartalda bir yeri aradım 45 tl dedi
Ah be canım nişantaşında içtiğin kahvede sanki kolombiadan geliyor fiyatlar uçuktur orda :)Sen tuzlaya doğru araştırmaya devam et iner fiyat 25 e
Arkadaşlar ben dün karşı taraftaydım verdiğim fiyatlar nişantaşındaki merkezler.Mesajlarınızı okuyup kartalda bir yeri aradım 45 tl dedi
canım aynı acıyı bende yaşadım.Cenab-ı mevlam mekanını cennet eylersin.
15 gün sonra abimi toprağa verdiğimiz 1 yıl olacak.En bütüğümüz baba yerine koyabileceğimiz insan.bir sabah evden güle oyanaya çocuğunu öperek işe gidiyor.2 saat sonra haberi (ilk heber bana geldi aynı şirketin farklı şubelerinde çalışıyorduk)hastane dr müdahele falan ama zaten hastaneye geldiğinde ex olmuştu.ben birde milletin yanında ağlayamam hep içime atarım.hala sanki böyle evine gittiğimde kapı açılacak ve abim oradan çıkıp gelecekmiş gibi.ya da kabrinin başına gittiğinde dua ettğin sanki başkasıymış gibi
Evet hayat devam ediyor ama iyi ama kötü bir şekilde devam ediyor.gülüyorsun eğleniyorsun ama taa derinlerde bir yanın kanıyorr
Canım hangi taraftaysan sana karşı orası.Köprü geçiyorsun ya..
ooooooooo süpeeeeerrrdaha da ucuz bulursun sen ara ara
Kızlar yaaa bişe sorcam size...İstanbul'da oturnalar, çok merak ediyorum; hep söylerle "kaşıya geçecem" diye..bu karşı neresi avrupa mı anadolu mu....ya da siz hangi tarafdaysanız diğer tarafa mı karşı diyosunuz
selam kızlar.
bugün başım çok ağrıyo.duvara vura vura patlatıp kurtulasım var.bisürü de temizlik yaptım yoruldum.
her yerim ağrıyor.
sizde ne var ne yok ?
İkiz Tepe Rean hoşgeldin bacııııııııııımmm
Niye yordun kııızzz kendini, yat dinlen
İğne testi foosss çıktı
hoşbuldum canım
napim.ben yapmasam kim temizlicek bu evi pislik içinde mi oturalım
iğne testi benimde fos çıkmıştı.bakma sen ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?