- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.021
anaaa ben pislik içinde yaşamaya mı gidiyorum neeeeeeeee
ciddi misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnooohhh içim rahatladı yaaaaaavv
amaaaaaaaaaaaaaan boşver
boşverdimmm gitti valla :119::119::119::119::119::119::119::119:
geçmişi okuyayım dedımm ama sız bı taraftan kaynatırsınız bn yetısemem dıe önce hemen yazayım dedım..bugün hayatımın en güzel görüntüsünü gördüm prinç tanesi kadar birşeymişşş ama kalbi war..pıt pıt atıyo..artık iki tane kalbim war..buna ınanamıyorum bn bugunlerı görecekmıydım.. çok agladım hastane kapılarındaaa ama bu sefer mutluluktandı..şükürler olsun Rabbıme..yolda gelırken hem tesbih çektım hem size dua ettım canımmm arkadaslarım..kalp sesini duyunca ailemden önce siz geldınız aklıma
daha hepsini okuyamadım ama iyi dilekleriniz dualarınız için ALLAH razı olsunnnnnnnnn
Rabbım bu güzel duyguyu herkese her anne olmak ıstıyene nasıp etsınnn..:2::2::2::2:
geçmişi okuyayım dedımm ama sız bı taraftan kaynatırsınız bn yetısemem dıe önce hemen yazayım dedım..bugün hayatımın en güzel görüntüsünü gördüm prinç tanesi kadar birşeymişşş ama kalbi war..pıt pıt atıyo..artık iki tane kalbim war..buna ınanamıyorum bn bugunlerı görecekmıydım.. çok agladım hastane kapılarındaaa ama bu sefer mutluluktandı..şükürler olsun Rabbıme..yolda gelırken hem tesbih çektım hem size dua ettım canımmm arkadaslarım..kalp sesini duyunca ailemden önce siz geldınız aklıma
daha hepsini okuyamadım ama iyi dilekleriniz dualarınız için ALLAH razı olsunnnnnnnnn
Rabbım bu güzel duyguyu herkese her anne olmak ıstıyene nasıp etsınnn..:2::2::2::2:
özo pztsyi iple çekiyoruz topicçek
ne pissin beeeğğğğğ
kalk temizle evini.
llaann hamişlercevap verin bana; göbeğim ağrıyo kaç gündür,göbek deliğimin etrafı, neki buuu laaaaa
ay okuduklarımdan anladıgım kadarıylaaa özlem hala hastalanmadııı inanmıyorum yaaa eger olursaa war ya buna ınanmanın gücü derim bn kırk kere söyledık oluo mu neeeeeeeeeee war ya gırdım ılk baktım özlem yok ayy dedım ya yoksa bırsey mı oldu nıe yok bu saatte sonra baktım kendıne has gülücüğü ileeeeözlemmmm nasıl mutlu oldummm
llaann hamişlercevap verin bana; göbeğim ağrıyo kaç gündür,göbek deliğimin etrafı, neki buuu laaaaa
canım zaten olursa dualarınız sayesindedir eminim, çok inançlıyım, geçmişi okursan belirtilerimi de yazmıştım zaten...sağol bebeeeeeeeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?