RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar bugün ara ara kasıkta sızı oldu ama bi ara yemekle uğraşırken, böyle keskin bi sancı girdi ki offf dedim gözlerimi sıktım canımı yaktı ama 2-3 saniyelik bişeydi

geçmişi okuyayım dedımm ama sız bı taraftan kaynatırsınız bn yetısemem dıe önce hemen yazayım dedım..bugün hayatımın en güzel görüntüsünü gördüm prinç tanesi kadar birşeymişşş ama kalbi war..pıt pıt atıyo..artık iki tane kalbim war.. buna ınanamıyorum bn bugunlerı görecekmıydım..çok agladım hastane kapılarındaaa ama bu sefer mutluluktandı..şükürler olsun Rabbıme..yolda gelırken hem tesbih çektım hem size dua ettım canımmm arkadaslarım..kalp sesini duyunca ailemden önce siz geldınız aklıma
daha hepsini okuyamadım ama iyi dilekleriniz dualarınız için ALLAH razı olsunnnnnnnnn
Rabbım bu güzel duyguyu herkese her anne olmak ıstıyene nasıp etsınnn..:2:
:2::2::2:

kuzum ağlattın ya sen beni kendimi hayal ettim okurken...
sağlıkla kucağına al inş. güzel anne...hayırla,mutlulukla...

Son düzenleme:

oooyyyyyy maşallaaaah, sağlıkla gelsin o pirinç tanesi
özo pztsyi iple çekiyoruz topicçek

sende benı aglattınnn zaten aglakkk dio kocam bana ne derse aglıyormusummm bişi sölüooo dur dur tamam aglama dıo tawla oynuyoruz düşeş atıo dur sen aglarsın tekrar atim dio

ay okuduklarımdan anladıgım kadarıylaaa özlem hala hastalanmadııı inanmıyorum yaaa eger olursaa war ya buna ınanmanın gücü derim bn kırk kere söyledık oluo mu neeeeeeeeeee war ya gırdım ılk baktım özlem yok ayy dedım ya yoksa bırsey mı oldu nıe yok bu saatte sonra baktım kendıne has gülücüğü ileeee özlemmmm nasıl mutlu oldummm

canım zaten olursa dualarınız sayesindedir eminim, çok inançlıyım, geçmişi okursan belirtilerimi de yazmıştım zaten...sağol bebeeeeeeeemm

Kızlaaaaarrr bu ay cidden çok belirtim var. Eğer hamilde değilsem bu ay, hiiiiiiiiiçç bir belirtiye kulak vermem dahaaa Çünkü olabilecek çoğu şeyi yaşıyorum :44:

bak ıkı ay ust uste gununde olmusunn gecen ay gecıkmış buyukler böle sekme olunca rahım bebek arıo derler

canım zaten olursa dualarınız sayesindedir eminim, çok inançlıyım, geçmişi okursan belirtilerimi de yazmıştım zaten...sağol bebeeeeeeeemm

dün pcnin karşısında otururken senin bu seferde değilsem inanmıcam belirtiye yazını okuyuunca sesli gene Allahım şu kız hamşle olsun nolurr yaa dedim,eşim diyo kime dua edion öle?
özlemeeee dedim =)))
özlem diye biri yok hayatımda hamilelikten sıyırdı herhalde diyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…