RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Allaaaaaaaahh razı olsun bacıııııııııııııımm inşallaaaahh inşallaaaaaaaahhh...hamişlerin duası kabul olur bol boooooll okuyun tamam mı gebeşlerim

merak etme tatlım duamızdasın,bu ay olmazsa bir dahaki ayy bu kadar belirtiyi de yapıyorsa vücut hamile olmadığın halde,o bedenin önünde saygıyla eğiliyorum
azimli çalışmasını kutluyorum

merak etme tatlım duamızdasın,bu ay olmazsa bir dahaki ayy bu kadar belirtiyi de yapıyorsa vücut hamile olmadığın halde,o bedenin önünde saygıyla eğiliyorum
azimli çalışmasını kutluyorum

yaaaaaavv değilsem tüm bunları yapan: bozulan psikolojim'dir derim artık

bnde gecen ay emındım hamıle oldugumdan ole degılmışım ama sonrakı ay oldu o yuzden sakın pes etmeeee bn göbekte birşey hatırlamıyorum ama karnımda batma oluyordu tek kasıgımda degıl..

ooooyyy kocam yemeği tv karşısında yemek istedi, geçti devirdi totosunu şekerlemesini yapıyo şimdi...ben de kalkayım da şu sofrayı toplayıp, makinamı da boşaltayım, ooyyyy oooyyy gelirim birazdan, açık zaten pc

yehan aywa icin mide bulantısına ıı gelıyor dedıler ben bugunlerde cok kotuydummm aywa ii geldi sendee denee....

missyaman canım arkadaşım benim maaşallahRabbim sağlıklakucağına almayınasib etsin inşAllah.Darısı tüm hamişlere tüm bebek isteyen bekleyenlere inşAllah.

Ay canım çok guzel duygular bunlar okurken duygulandım.hele karnında kipirtisini hissetmeye başlayınca dahada güzel olancak.insallah bizde yaşarız o duyguyu:))

selam kızlar, nasılsınız ?
herkese iyi aksamlar, haftasonunuz nasıl geçiyor :)
bida hiç bir küçcük belirtiyi, erken belirtiler konusunda yazmıcam.. hamile biri karsıma geçmiş, bu benim uslubum deyip, alay ediyor benle yaa, sonrada senin anlama seklin diyor.. iyice hassasım zaten.. niye 15yılını geride bırakmıs bi insan düsünülmez yaa

Son düzenleme:
Umutcuğum bilmiyorlarmı ki verende alanda Allah.Kimse çocuğum var varlığım var güzelliğim var diye övünmesin karşısındakini incitmesin.Hepsi imtihan vallaa.

sen hiç canını sıkma bitanem hepsi gelip geçecek ama bu tarz insanların bu huyu var oldukça kaybeden hep onlar olacak..

missyaman canım arkadaşım benim maaşallahRabbim sağlıklakucağına almayınasib etsin inşAllah.Darısı tüm hamişlere tüm bebek isteyen bekleyenlere inşAllah.

çoook tesekkur ederımmm Rabbım hepimize göstersınn o guzel gunlerı..
hayatımsınaw we umut81 adlı arkadasların yasadıkları gercekten agır ımtıhanlar bu mıllete ne oluyo bn anlamıyorum bnm arkadasımın 3 yıldır olmuo we o bnm dostum kardesten otemm ona o kadar zor söledım kı hamıle oldugumu karsılıklı aglastıkk o hamıle klamadan bn zaten tam yasayamam bu mutlulugu ımkansız..bu ınsanlarda nasıl vıcdan war !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…