- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.041
dün pcnin karşısında otururken senin bu seferde değilsem inanmıcam belirtiye yazını okuyuunca sesli gene Allahım şu kız hamşle olsun nolurr yaa dedim,eşim diyo kime dua edion öle?
özlemeeee dedim =)))
özlem diye biri yok hayatımda hamilelikten sıyırdı herhalde diyordur
merak etme tatlım duamızdasın,bu ay olmazsa bir dahaki ayybu kadar belirtiyi de yapıyorsa vücut hamile olmadığın halde,o bedenin önünde saygıyla eğiliyorum
azimli çalışmasını kutluyorum
Bu arada okumaya devam ederken gördün, bu ayva ve soda muhabbeti nedir ? sodayı bende sormuştum bi kez, gebelikte içilmesi gerekiyomuş die. Ayva olayı nedir anlamadım ama. Ayva ile ilgili bildiğim tek şey, gebelikte ayva yersen bebek gamzeli olur diye biliyorum artık batıl yada gerçek bilemem ama böle bişe duymuştum.
anammm bebem gelsinde öleyim pislik içinde
o bir doğsun inş. görürsün kızım sennnnn kaldıracam evi ayağaaa
geçmişi okuyayım dedımm ama sız bı taraftan kaynatırsınız bn yetısemem dıe önce hemen yazayım dedım..bugün hayatımın en güzel görüntüsünü gördüm prinç tanesi kadar birşeymişşş ama kalbi war..pıt pıt atıyo..artık iki tane kalbim war..buna ınanamıyorum bn bugunlerı görecekmıydım.. çok agladım hastane kapılarındaaa ama bu sefer mutluluktandı..şükürler olsun Rabbıme..yolda gelırken hem tesbih çektım hem size dua ettım canımmm arkadaslarım..kalp sesini duyunca ailemden önce siz geldınız aklıma
daha hepsini okuyamadım ama iyi dilekleriniz dualarınız için ALLAH razı olsunnnnnnnnn
Rabbım bu güzel duyguyu herkese her anne olmak ıstıyene nasıp etsınnn..:2::2::2::2:
mesaj kutun doluymuş umut.söyle arkadaşına siliversin bi zahmet diyo site.
tmmdır cnm..
çok msj yazmam ama ne ara doluyor bu :44:
valla bilemem.allah çene vermiş kaldırmış koyvermiş anam
valla bilemem.allah çene vermiş kaldırmış koyvermiş anam
missyaman canım arkadaşım benim maaşallahRabbim sağlıklakucağına almayınasib etsin inşAllah.Darısı tüm hamişlere tüm bebek isteyen bekleyenlere inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?