- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.061
çoook tesekkur ederımmm Rabbım hepimize göstersınn o guzel gunlerı..
hayatımsınaw we umut81 adlı arkadasların yasadıkları gercekten agır ımtıhanlar bu mıllete ne oluyo bn anlamıyorum bnm arkadasımın 3 yıldır olmuo we o bnm dostum kardesten otemm ona o kadar zor söledım kı hamıle oldugumu karsılıklı aglastıkk o hamıle klamadan bn zaten tam yasayamam bu mutlulugu ımkansız..bu ınsanlarda nasıl vıcdan war !
Umutcuğum bilmiyorlarmı ki verende alanda Allah.Kimse çocuğum var varlığım var güzelliğim var diye övünmesin karşısındakini incitmesin.Hepsi imtihan vallaa.
sen hiç canını sıkma bitanem hepsi gelip geçecek ama bu tarz insanların bu huyu var oldukça kaybeden hep onlar olacak..
o bahsettiğim yere baktınmı abla, nasıl canım sıkıldı.. ben burda ölüyorm desem yeridir, küçücük bi belirtiye canım gidiyor...
ben dayanamıyom ablammm..nasıl ağlıyorum, nasıl hıçkırıyorum suanda görsen bi .. iyice geldiler bana
ablaa hadi baslayalim dualaraaaaa kac kez okuyacaz peki bizi bilgilendirirmisin
Arkadaşlar yeni dua sistemimiz an itibari ile başlamıştır.
ilk okunacak arkadaşımız müsadeniz olursa ben seçmek istiyorum.
Özlem
Okunacak Dua:
(Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-duâi)
"Ey Rabb'im! Tarafından bana hayırlı bir nesil bağışla. Doğrusu sen duâyı işitensin." (Âl-i imrân: 38)
(Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrül-vârisîn)
"Ey Rabb'im! Beni yalnız bırakma! Sen vârislerin en hayırlısısın." (Enbiyâ: 89)
o bahsettiğim yere baktınmı abla, nasıl canım sıkıldı.. ben burda ölüyorm desem yeridir, küçücük bi belirtiye canım gidiyor...
ben dayanamıyom ablammm..nasıl ağlıyorum, nasıl hıçkırıyorum suanda görsen bi .. iyice geldiler bana
Arkadaşlar yeni dua sistemimiz an itibari ile başlamıştır.
ilk okunacak arkadaşımız müsadeniz olursa ben seçmek istiyorum.
Özlem
Okunacak Dua:
(Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-duâi)
"Ey Rabb'im! Tarafından bana hayırlı bir nesil bağışla. Doğrusu sen duâyı işitensin." (Âl-i imrân: 38)
(Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrül-vârisîn)
"Ey Rabb'im! Beni yalnız bırakma! Sen vârislerin en hayırlısısın." (Enbiyâ: 89)
aaaaa lütfen ama hiç olurmu öylee.Bırak sen uğrama oraya bir daha burada sohbet ediyoruz zaten.Lütfen bu kadarda üzme kendini.Gün doğmadan neler doğarr..
Ozlemcigimeeee 50 tane okudummmm allah hayirlisini versin allahim kabul etsinn..isim olmazsa daha okurdummm okuyacam daaa habibte
ben ikisini birden okudummm yanlis okudum demekki 25 25 o zaman..daha okuyacam kizlar sabaha kadar olsa bileeee
Umutçuğum malesef benim eşim de öyle, geçen bi dua öğreteyim dedim, utandı mı neee, okumayacam üsttüme gelme dedi, kahroldum...bu akşa"dua ediyomusun, allahım hayırlı sağlıklı evladım olsun" diye dedim, ediyorum tabbbbbiiiiii dedi.. acabaaaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?