- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.461
canımm basınız sağolsun..ölümün yası yok malesef... ovu testin ne oldu peki ?
:))biz pazar günü gitmiştik ve epey kalabalıktı.sen daha çok bilgi sahibi olmussundur biz kendi başımıza gittik rehber yoktu.öyle gezdik geldik:)))
RABBİMİN bir imtihanı diyelim alnımızın akıyla çıkcağız inşAllahhhhhhhhhhh
özzzzzzlllleeeeeeeemmmm bitirdimmm nihayettthaber verim dedim
scorpionscumununkinide akşam okucam insş..
uykum geldi.. sonaaa haftaya hasta olcam yaa üşüme geldi kanım çekilmeye başladı bileee
ben dusundumde dua sırasına en son gireyim..malum daha belli değil daha korunuyoruz bizhaftaiçi gidecektim hastene dogazcılar gelcekmiş eşim dedi.. aralıgın ortasın ancak giderim ben hastaneye ancak ozaman sıra gelir bana
Çok ilginç bilgiler edindim canım yaaa çok hoşuma gittii...:))
Amin canımın içi aminnnn.
Yaa kime okuyoruz şimdi bugün biraz geç girdim umutun ki bitmiş galibaaa şimdi sıra kimdeeeee
asbelove edırne gezın nasıldı kızzzz
bidenemmm scorpiondsa bitti şimdi bilmiyomki.. isteyene okuyoz .. sana başlayalım mı?
bidenemmm scorpiondsa bitti şimdi bilmiyomki.. isteyene okuyoz .. sana başlayalım mı?
harikaydı bacımmmmmm
biraz ağladık ettik ama harikaydı o camiler insanı nasıl rahatlatıyor huzur veriyor
Selimiye camii de çok güzel ama en çok eski camide etkilendim acaip bir hava vardı içerde tüylerim diken diken olduuuuuu
Hepimiz için de dua ettim Allahım kabul etsin inşallahhhhh
guya bnden yemek ıstemıoo mıkrodalganın içini mahvetms süt ısıtmış dökmüş yemek ısıymıs kapaksız bır seye koymus hepsi dökülmüş sacılmıs ocagın ustunden hıc bahsetmeyeyeım bı şişe yag coz gıttııı bulaşık mak plastikleri doldurmus hıc bır tabagı akıtmamıs akıtcaksa mak ne anlamı warmıs of offffffffff sabahtan berı mutfaktayım olmuo işte erkekler yapamıo patates dogrucak ne kadar buyuklukte olsun dıo dedım bnmkıler nasıldı ben ona mı baktım bnm ıcın önemlı olan tadıydı dıooo
gelde delirmeeeeeeee
aybikekayra basınız saolsun canım..Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin
benim bata çok var canım yaa hem ben bu ay hastalandım yaa daha yeni başladık çalışmalara çok umutsuzum yaniii
Kızlar an itibariyle kırmızlar geldi...Şükürler olsun ki Rabbim bunun için daha çok bekletmedi beni.Çok üzgünüm sizi de kendim gibi hayal kırıklığına uğrattım,üzdüm...Hakkınızı helal edin, dualar ettiniz, beni aklınızdan çıkarmadınız, Allah razı olsun hepinizden..Ben ettiğimiz duaların gücüne, içenliğimize can-ı yürekten inanıyorum, inancımı kaybetmiyorum, daha zamanı değilmiş demek ki. Ama şuanda hiç iyi değilim, yıkılın hayallerimi toplamam lazım, müsadenizle, yine gelirim ama biraz toparlanmam lazım. Hepiniz çok ama çok seviyorum, dualarımdasınız...
Kızlar an itibariyle kırmızlar geldi...Şükürler olsun ki Rabbim bunun için daha çok bekletmedi beni.Çok üzgünüm sizi de kendim gibi hayal kırıklığına uğrattım,üzdüm...Hakkınızı helal edin, dualar ettiniz, beni aklınızdan çıkarmadınız, Allah razı olsun hepinizden..Ben ettiğimiz duaların gücüne, içenliğimize can-ı yürekten inanıyorum, inancımı kaybetmiyorum, daha zamanı değilmiş demek ki. Ama şuanda hiç iyi değilim, yıkılın hayallerimi toplamam lazım, müsadenizle, yine gelirim ama biraz toparlanmam lazım. Hepiniz çok ama çok seviyorum, dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?