- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.481
benim bata çok var canım yaa hem ben bu ay hastalandım yaa daha yeni başladık çalışmalara çok umutsuzum yaniii
ewet silikleşmiş..hrseyın bası nasıp bu ay ymurtladın cok sukurr...eşin senın yumurtlama zamanına göre gelemıo demı..bzim arkadaslar ayarlıyordu hep..teşekkur ederım cnm.tatlım yaptım bugunde baya silikleşti galıba bu ayda kactı bızım bebıs hayallerı..
banada oğlan dıoalr adağımız war adı Abdurrahman olacak o yuzden galıba..ama bn henuz hıssedemıoyrum senn gıbıyım..missyaman cinsiyet konusunda bi tahminin var mı?bana herkes oğlan dio ama ben bişe hisetmiyorum şuan...
hiç bi bilgim yok canm hıc bu testlerı yapmadım cunku bn yumurtladıgımı anlıyordum sancılı oluyordu adet sancısı olmaz bnde yumurtlama sancısı olur..bu kadar anıden sılıkleşmesı normalmı kızlarrr
canım yazdım mesajı okursun
ozaman batı yakın olanlardan mı başlasakkk
kızzzz feryallll nerdesinnnn başkanım yardımcım benimmmşu işe bi el at
asbelove missyaman haytmnsınvı kızlarr ovı testıne yorum alabılırmıyım bugün yaptımm anıden silikleşmesı normalmı
tatlım yazdım doktorun adresini
Kızlar an itibariyle kırmızlar geldi...Şükürler olsun ki Rabbim bunun için daha çok bekletmedi beni.Çok üzgünüm sizi de kendim gibi hayal kırıklığına uğrattım,üzdüm...Hakkınızı helal edin, dualar ettiniz, beni aklınızdan çıkarmadınız, Allah razı olsun hepinizden..Ben ettiğimiz duaların gücüne, içenliğimize can-ı yürekten inanıyorum, inancımı kaybetmiyorum, daha zamanı değilmiş demek ki. Ama şuanda hiç iyi değilim, yıkılın hayallerimi toplamam lazım, müsadenizle, yine gelirim ama biraz toparlanmam lazım. Hepiniz çok ama çok seviyorum, dualarımdasınız...
Amin canımmmmm aminnnnnnn buyur bacım istediğin resim olsunnnnn -tabi inşallah ekleyebilmişimdir-
Eki Görüntüle 560478
asbelove missyaman haytmnsınvı kızlarr ovı testıne yorum alabılırmıyım bugün yaptımm anıden silikleşmesı normalmı
guzel ve tatlı bayanlara merhabalarrrr nsaılsınz....bugun temızlık yaptım guzel gıne tek eksık yemek yapcam corbam var yanında da bırseyler yaparım olur bıter..
özlem kuzum ne diiim hayırlısı buymuş demek.biraz ağla kendine gel.sonra direk buraya.yalnız kalma,gülüşünü özleriz biz senin
kızlar yüzsüzlük etsem ben kendime istesem dua olur mu?ablam yok msj attım daha evde değil herhalde.
salı doktora gideceğiminş.,bebeğimin benimle olduğunu görmek iyi haberler almak istiyorum.
daha önce isteyen yoksa eğer tabi
hoşgeldin canımmmbugun topikçe temızlık gunuymusss anlasılan
nasılsın canım?
canımcım aynı saatte yaptın dimi testi bilemedim ki şimdi ovulasyon henüz olmadı gözüküyordu diğer testlerde ben testin bozuk olma olasılığını da düşünüyorum
bir de ağrın var mıydı akıntı vs. oldu mu bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?