RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

asbelove missyaman haytmnsınvı kızlarr ovı testıne yorum alabılırmıyım bugün yaptımm anıden silikleşmesı normalmı

teşekkur ederım cnm.tatlım yaptım bugunde baya silikleşti galıba bu ayda kactı bızım bebıs hayallerı..
ewet silikleşmiş..hrseyın bası nasıp bu ay ymurtladın cok sukurr...eşin senın yumurtlama zamanına göre gelemıo demı..bzim arkadaslar ayarlıyordu hep..

missyaman cinsiyet konusunda bi tahminin var mı?bana herkes oğlan dio ama ben bişe hisetmiyorum şuan...
banada oğlan dıoalr adağımız war adı Abdurrahman olacak o yuzden galıba..ama bn henuz hıssedemıoyrum senn gıbıyım..
bu kadar anıden sılıkleşmesı normalmı kızlarrr
hiç bi bilgim yok canm hıc bu testlerı yapmadım cunku bn yumurtladıgımı anlıyordum sancılı oluyordu adet sancısı olmaz bnde yumurtlama sancısı olur..
canım yazdım mesajı okursun

cnmm alıntı yapmıssın ama anlamadım yaaa
:44::44::44:
WE TABIKI ÖZLEM MSJI OKURKEN BIRDEN HIIIII DEDIM SESLİCE COK KÖTU OLDUM AMA BU AY GELMEDI BI DAHAKI AYA GELIR WELETTT AMA ILLA KI GELIRRRR

guzel ve tatlı bayanlara merhabalarrrr nsaılsınz....bugun temızlık yaptım guzel gıne tek eksık yemek yapcam corbam var yanında da bırseyler yaparım olur bıter..

asbelove missyaman haytmnsınvı kızlarr ovı testıne yorum alabılırmıyım bugün yaptımm anıden silikleşmesı normalmı

canım ben bunlardan hiç kullanmadığım için yorum yapsam yanlıs olur..

ancak önceki zamanlara göre şuan senın yumurtlama gunun gecmıs gibi gorunuyor.. daha önceden kıpkırmızı vardı bitane o zaman yumurtlama gunun olması muhtemeldi bana göre..

bu konuda daha tecrubeli arkadaslar yardımcı olsun bence sana canım

adet siklusunde ara sıra kaymalar oluyor mu +3gün önce yada sonra adet oldugun zamanlar oluyormu? yumurtlamanda buna gore değişiyor olabılır

özlem kuzum ne diiim hayırlısı buymuş demek.biraz ağla kendine gel.sonra direk buraya.yalnız kalma,gülüşünü özleriz biz senin

kızlar yüzsüzlük etsem ben kendime istesem dua olur mu?ablam yok msj attım daha evde değil herhalde.
salı doktora gideceğiminş.,bebeğimin benimle olduğunu görmek iyi haberler almak istiyorum.

daha önce isteyen yoksa eğer tabi

canım hakkında hayırlıs buymuş.ağla ağla sakın içine atma hopp toparlyınca gene gel o tatlı sohbetınden o guzzel yorumlarından bızlerı mahrum etme

Amin canımmmmm aminnnnnnn buyur bacım istediğin resim olsunnnnn -tabi inşallah ekleyebilmişimdir-
Eki Görüntüle 560478

burası selimiye cami demi? allahımmm yaa ne kadarda ihtişamlu duruyorrrr... ne kadar güzeeeell yaaa...

sen gezdin yaa sanki ben gezmiş gibi oldummmm tatlımmmmm çok sağol resim koyduğun içinnn

canımcım aynı saatte yaptın dimi testi bilemedim ki şimdi ovulasyon henüz olmadı gözüküyordu diğer testlerde ben testin bozuk olma olasılığını da düşünüyorum
bir de ağrın var mıydı akıntı vs. oldu mu bu ara

kızlar hayırlısı artık bu ay da olmadı demek.cnm adetım hep 3-4 gün önce olur

canımm benımde aklımdan soyle gecmıstı hamıslere okuyalım hayırlı doğumlar yapmaları için..gorunen ve gorunmeyen kazalardan .gözlerden nazarlardan korunmaları için diye..

zaten dün aksam 3kişiye aynı anda bıttı nerdeyse...

bence olabilir...

oy birliği yapalım derim,referandum

cnm saat 3 te yaptım hep belkı 4-5 dk oynamıstr ama bılemedımkı dün bıraz sancım vardı cnm sol tarafımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…