RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

rainbow :100
öz_lem :100
alppin :100
hayatımsınav :200
reann :400
umut81 :100
raginda :1

toplam :1001
yüreğinize sağlık kızlar şimdiden çok teşekkür ederimmmmm

canlarım güncelledimm akşam tekrar gelicemmmm

kızlarr Allah razı olsunnnn bitti dualarımın dağılımı..gönlünüze sağlık...rainbow cnm hepsi okunup birince duamı sen yaparmısınnnn..bunlara sen vesile oldun kimse bana bu kadar dua etmedi bu güne kadar..burada kocamannn yürekler var hepinizi ayrı ayrı çook seviyorummmm

Son düzenleme:
asbelove cnm cami gezmek istedi vallahi
hayatımsınav tamam cnm toplansın herkes karar verilir sağol tatlımmm

Ne demek canım benim okuyalım tabi kiii sizlere okumayacağız da kime okuyacağız hayde başlayalımmmmmm derim bennnn

ıyıyız allaha sukur 2 3 gundur grıp yatıyordum bı temızlık şarttı anam bı de yemek yapsam rahatlıcam
çok gecmıs olsun canım yaaa yemeği halledersin yaww daa varr akşamaa.. ben hazır mantı koycam ocağa
oooo çok şahaneler canım yaaaa...ayy bi an orda olmak istedimmmmm...

bende ççoookkkk zengin olursam evimin terasına yada içine su havuz gibi şeyden yaptırtcam osmanlı sanat eserleri her zaman benı cezbedio yaa düşündümde fazla uçtum galiba mermer kaç pardır kımbılır bende naylondan yaptırım yawww... önemli olan görsellik zaten
Umarım yzadıklarımı okumuşsundur

merhaba sanem...

yanı uyesın anlasılan..yada burdaki arkadasları tanıdgın bırıne mı benzettin acep??

Canımmm bende okumak isterdim sana ama kaşırmışım
Allah kabul etsinnnnnnn

kızlar hayırlısı artık bu ay da olmadı demek.cnm adetım hep 3-4 gün önce olur
canımm hemencık ümitsizliğe kapılma bakayım...

mesela benım siklusum 29gün ama genelde 13-14gun gün ben yumurtlarım ..bazen 2gun once yada 2gun sonra olurum ona göre hesaplarım bide belli ediyor zaten çok ateşlenıyoırum..eşim der ateşim var dıye bende iveett yumurtluom derim..oda oyy tavugum dıye sever beni dalga gecıo yaa
cnm saat 3 te yaptım hep belkı 4-5 dk oynamıstr ama bılemedımkı dün bıraz sancım vardı cnm sol tarafımda
hmm buyuk ıhtımal dün yumurtlamıssın canım

atesın varsa ve bonreklerının oldugu yer yada belin ağrıyorsa yumurtluyırsn demektir
Ne demek canım benim okuyalım tabi kiii sizlere okumayacağız da kime okuyacağız hayde başlayalımmmmmm derim bennnn

kızz duuurrrr rainbow ablamı ezmeyelim derim.. başımıza buyruk hareket etmeylim
akşama gelir nasılsa..
birde rızalı okumak var duayı bide rızasız okumak bıyle şeylere mahal vermeyelım.. kimi derki mesela..benim batım önce işte nie ben okunmadım der gönül koyar vs..ablam karar versın ..karısıklık olmasın kısaca ragindacım böyle yazdım diye kusura bakmadın dimi.. yanı genel olarak dusunmeliyiz sonuçta

hayatımsınav ne kusuru cnm bende onun için dedim herkes bir gelsin öyle karar versilsin.ablama mesaj atanlarr vardır belki.
asbelove kuzum içtenlikle hemen okumak istedi sağolsun,sıra gelince okuruz inş.

hayali de parayla değil ya be gülüm yaptır gitsinnnnn
bende bayılıyorum Osmanlı eserlerineeee

asbelove cnm cami gezmek istedi vallahi
hayatımsınav tamam cnm toplansın herkes karar verilir sağol tatlımmm

canım benimmmmm

tabi ki tatlımmm.... rainbowun d onayını almak gerekio ben okumak istediğimi dile getirdim sadece hem raginda ve diğer hamiş arkadaşlarımzın benden daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. diğer arkadaşlarımız gücenmesin lütfen bu benim şahsi fikrimmmm benim yok ortada bişey olsun diye dua ediyorum ama görümcemden biliyorum hamiş kalıp kaybetmek çok daha zor Allahım kimseye yaşatmasın....
İnşallah bacılarımda hayırlısıyla sağlıkla alacaklar bebişlerini kucaklarınaaa

hayatımsınav ne kusuru cnm bende onun için dedim herkes bir gelsin öyle karar versilsin.ablama mesaj atanlarr vardır belki.
asbelove kuzum içtenlikle hemen okumak istedi sağolsun,sıra gelince okuruz inş.

Okuruz canım okuruz rainbowum gelsin önce sizlere okuruz inşallahhhh

cnm benim inan çooook uzuldum şuan biliyorum kötusundur ama lutfen kendini yıpratma dediğin gibi zamanı bu ay değilmiş inşşşş olacak bence bu ay dr git cnm hormonlarına baktır ve rahimfilmini çektir filmden sonra hamiş kalan çook arkadaş var sakın kendini çekme biz burda dertlerimizi paylaşmak için varız çok öpuyorum cnm inşşş herşey guzel olacak bundan sonra

cuma günü 381 çıktı.tekrar vermeye gerek yok ayın ikisinde kese belli olur dedi.ama ben yine de çarşamba gümü vermeyi planlıyorum muhtemelen o gün 1400 falan olur.ama biraz korku var inş rabbim onu benden almaz

şimdilik sorun yok hamilesin diyorlar ama hala inanamıyorum şaka gibi geliyor bana.şuan kesenin belli olmasını bekliyoruz.

maşallah cnm inşşş sonuna kadar sorunsuz gitsin kalbini ferah tut cnm allah korusun inşş kesesini ve pıtpıtları da en kısa surede görursun inşşş

canım hiç üzülme herşeyin bi sonu var.bu kırmızılar bir gün bitiyor o kadar mutlu oluyorsun ki sonrasında daha önce yaşadıklarına gülübiliyorsun.bazen insana çok uzak geliyor ama hiç öyle değil rabbim hiç beklemediğin bir anda nasip ediyor.sen duaların gücüne inanmaya devam et ve bir sonraki ay için hazırla kendini ve eşini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…