- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.501
rainbow :100
öz_lem :100
alppin :100
hayatımsınav :200
reann :400
umut81 :100
raginda :1
toplam :1001
yüreğinize sağlık kızlar şimdiden çok teşekkür ederimmmmm
özlem kuzum ne diiim hayırlısı buymuş demek.biraz ağla kendine gel.sonra direk buraya.yalnız kalma,gülüşünü özleriz biz senin
kızlar yüzsüzlük etsem ben kendime istesem dua olur mu?ablam yok msj attım daha evde değil herhalde.
salı doktora gideceğiminş.,bebeğimin benimle olduğunu görmek iyi haberler almak istiyorum.
daha önce isteyen yoksa eğer tabi
çok gecmıs olsun canım yaaaıyıyız allaha sukur 2 3 gundur grıp yatıyordum bı temızlık şarttı anambı de yemek yapsam rahatlıcam
oooo çok şahaneler canım yaaaa...ayy bi an orda olmak istedimmmmm...evet canım yaaa hepsi ayrı harika ötesiiiiiEki Görüntüle 560485 Eki Görüntüle 560486 Eki Görüntüle 560487
Umarım yzadıklarımı okumuşsundur
canlarım güncelledimm akşam tekrar gelicemmmm
kızlarr Allah razı olsunnnn bitti dualarımın dağılımı..gönlünüze sağlık...rainbow cnm hepsi okunup birince duamı sen yaparmısınnnn..bunlara sen vesile oldun kimse bana bu kadar dua etmedi bu güne kadar..burada kocamannn yürekler var hepinizi ayrı ayrı çook seviyorummmm
Ne demek canım benim okuyalım tabi kiii sizlere okumayacağız da kime okuyacağız hayde başlayalımmmmmm derim bennnn
canımm hemencık ümitsizliğe kapılma bakayım...kızlar hayırlısı artık bu ay da olmadı demek.cnm adetım hep 3-4 gün önce olur
hmm buyuk ıhtımal dün yumurtlamıssın canımcnm saat 3 te yaptım hep belkı 4-5 dk oynamıstr ama bılemedımkı dün bıraz sancım vardı cnm sol tarafımda
Ne demek canım benim okuyalım tabi kiii sizlere okumayacağız da kime okuyacağız hayde başlayalımmmmmm derim bennnn
cnm saat 3 te yaptım hep belkı 4-5 dk oynamıstr ama bılemedımkı dün bıraz sancım vardı cnm sol tarafımda
çok gecmıs olsun canım yaaayemeği halledersin yaww daa varr akşamaa.. ben hazır mantı koycam ocağa
oooo çok şahaneler canım yaaaa...ayy bi an orda olmak istedimmmmm...
bende ççoookkkk zengin olursam evimin terasına yada içine su havuz gibi şeyden yaptırtcamosmanlı sanat eserleri her zaman benı cezbedio yaa düşündümde fazla uçtum galiba mermer kaç pardır kımbılır bende naylondan yaptırım yawww... önemli olan görsellik zaten
merhaba sanem...
yanı uyesın anlasılan..yada burdaki arkadasları tanıdgın bırıne mı benzettin acep??
asbelove cnm cami gezmek istedi vallahi
hayatımsınav tamam cnm toplansın herkes karar verilir sağol tatlımmm
canımm hemencık ümitsizliğe kapılma bakayım...
mesela benım siklusum 29gün ama genelde 13-14gun gün ben yumurtlarım ..bazen 2gun once yada 2gun sonra olurum ona göre hesaplarım bide belli ediyor zaten çok ateşlenıyoırum..eşim der ateşim var dıye bende iveett yumurtluom derim..oda oyy tavugum dıye sever benidalga gecıo yaa
hmm buyuk ıhtımal dün yumurtlamıssın canım
atesın varsa ve bonreklerının oldugu yer yada belin ağrıyorsa yumurtluyırsn demektir
kızz duuurrrr rainbow ablamı ezmeyelim derim.. başımıza buyruk hareket etmeylim
akşama gelir nasılsa..
birde rızalı okumak var duayı bide rızasız okumak bıyle şeylere mahal vermeyelım.. kimi derki mesela..benim batım önce işte nie ben okunmadım der gönül koyar vs..ablam karar versın ..karısıklık olmasın kısacaragindacım böyle yazdım diye kusura bakmadın dimi.. yanı genel olarak dusunmeliyiz sonuçta
hayatımsınav ne kusuru cnm bende onun için dedim herkes bir gelsin öyle karar versilsin.ablama mesaj atanlarr vardır belki.
asbelove kuzum içtenlikle hemen okumak istedi sağolsun,sıra gelince okuruz inş.
Canımmm bende okumak isterdim sana ama kaşırmışım
Allah kabul etsinnnnnnn
cnm mrb ya öğleden sonra evde yoktum gelirgelmez açtım pc bakım arkadaşımın kaçtane kaldıysa okuyayım dedim ama duan bitmiş allah kabul etsin cnm benimokumuş kadar oldun cnmm..Allah razı olsunnn..ben sana okurum inşallahhh
hyra çıksın inşAllah rüyan scorpicim.
alminna kaç çıktı cnm yazdınmı göremedim değeri.
özlemciğim inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Hamilesindirrrrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım diğer testlerin nasıl çıktı...sorun yok değilmi hamilesinn
şimdilik sorun yok hamilesin diyorlar ama hala inanamıyorum şaka gibi geliyor bana.şuan kesenin belli olmasını bekliyoruz.
Kızlar an itibariyle kırmızlar geldi...Şükürler olsun ki Rabbim bunun için daha çok bekletmedi beni.Çok üzgünüm sizi de kendim gibi hayal kırıklığına uğrattım,üzdüm...Hakkınızı helal edin, dualar ettiniz, beni aklınızdan çıkarmadınız, Allah razı olsun hepinizden..Ben ettiğimiz duaların gücüne, içenliğimize can-ı yürekten inanıyorum, inancımı kaybetmiyorum, daha zamanı değilmiş demek ki. Ama şuanda hiç iyi değilim, yıkılın hayallerimi toplamam lazım, müsadenizle, yine gelirim ama biraz toparlanmam lazım. Hepiniz çok ama çok seviyorum, dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?