RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ya kızlar biraz araştırma yaptımm eşimin durumuyla ilgili moralim çok bozuldu
morfoloji sorunu yaşayıp doğal yolla hamile kalabilen kişi sayısı çok az yaa ve dna sorunlarından kaynaklanabiliyormuş bu sorunlar Allahım şu karyotip normal çıkar inşallahhhhh
Senelerdir bekleyen 3-5kere tüp deneyip olmayan insanların hikayelerini okuyunca çok kötü oldum Allahım nolur bekletmeee

morfoloji derken azosperm den farklı bi şey değil mi galiba sperm hücresinin yapısının bozuk olası doğru mu?

inşş test sonucunuz iyi çıkar cnm moralini bozma inşş herşey guzel olacak cnm benim

inşş test sonucunuz iyi çıkar cnm moralini bozma inşş herşey guzel olacak cnm benim

inşallah canım yaa inşallah Allahım herşeyi bilir verir benim en büyük sıkıntım çevrem artık 4,5 yıllık evlisiniz ne zaman çocuk olacak baskısında ve tedavi tedavi ama sonuç 0 etrafıma durmadan istemiyoruz diyordum ama artık benimde psikolojim bozulduğundan mıdır bilmiyorum sorulara benim maruz kalmamdan mıdır acaip ağır gelmeye başladı eşimde kimse bilsin istemiyor yoruldum yoruldum yoruldum herkes kaan hocayı öneriyor ama o da ankarada bir kere gidilmesi gerekiyormuş sanırım ben istanbuldayım kafam karmakarışık oldu ne yapacağımı bilemiyorum şu anda

Evet canım sayımız 8milyon ileri hareketli en son testte %21 yavaş hareketli %10 çıktı morfoloji de %0

eşimin ilk sperm tahlili 2 milyon 100 dü en son 3 ay önce de 42 milyondu ama ileri hızlı hareketlisi%15 ti. gerçekten zor günlerdi.ama ben bitkisel tedaviye çok inanıyorum eşimin sperm sayısının yükselmesi bence bununla ilgili.araştırmanı tavsiye edrim.ayrıca önemli olan spremin çok ve hızlı olması da değil biliyorsun.çünkü sadece tek bir sperm hücresi yumurtaya ulaşabiliyor

hadi yaa.bakalım kontrolde bizim morfoloji ne çıkacak:18::18:

ama olsun yaa herşeyin bir çaresi var aklına kötü bişey getirme canımmm inş. sonuçlarınız güzel çıkacak.15 gün sonra falan mı belli olacaktı

canım sen moralini yüksek tutmak zorndasın.malesef bu konuda koşuşturan kadınlar güçlü olacaksınki yılmadan tedavinizi olacaksınız.

o çevre zaten insanı kahreden ama aldırış etmemeyi öğreneceğiz inş.nkara çok uzak bir yer değill istedikten sonra birgn ayırıp muayeneye gidebilirsiniz yeterki sonuç iyi olsun

Selam kızlar, nasılsınız? ben dün öğlene doğru çıktım burdan ve bir daha giremedim. Hepiniz biliyorsunuz dün çok kötü bir gün geçirdim. Ben yokken bana yazan arkadaşlara ve merak edenlere çok tşk ederim. Alıntı ile cevaplayamadım, geçmişi okumaya devam ediyorum. toplu olarak cvp vereyim istedim, ALLAH razı olsun hepinizden. Dün cenaze evine gittik ortam kötü tabi. Çok ağladım çok hırpaladım kendimi. Gece de geç geldik eve ve gelir gelmez inanın 1 bardak süt içip yattım. Nete girecek dermanım yoktu. Bugün de geç kalktık, eşimle kahvaltımızı ettik ve anca fırsat bulabildim. Çok kalamicam yine, eşimle biraz yürüyüşe çıkıcaz. Özomun duasına katılamadım çok üzgünüm, başladığını bile göremedim duanın. Özom beni mazur gör, yoksa sana en çok okumak isteyenlerden biriydim. ama buraya belirtmesem de senin adına aklıma geldikçe okuyup gönderiyorum zaten. Yürüyüşten gelince girerim, o zaman daha detaylı görüşürüz. Şimdilik kendinize iyi bakın.. Hepinizi öpüyorum ve çooookk seviyorum. İyi ki varsınız..

öyle canım ama sağlıklı sperm döllemesi gerek ki sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah iyi olacak sen doğal yollamı hamile kalmıştın keçiboynuzu kürü polen arı sütü yapıyoruz nohut yiyoruz bu arada başka önerebileceğin bişey var mı?

evet canım böyle ara ara tutuyor işte benimkiler Allahım hepimize yardım etsin sonuç 1ay sonra çıkacakmış şu karyotip çıksın da ona göre iletişime geçip gitmeyi düşünüyorum tabi daha bu durumdan eşimin haberi yok bakalım inşallahikna ederim de çözülür

Ay canım ya geçmiş olsun, benim de migrenim var ...offf offf.... tez zamanda geçsin inşallah.

cnm mrb ya öğleden sonra evde yoktum gelirgelmez açtım pc bakım arkadaşımın kaçtane kaldıysa okuyayım dedim ama duan bitmiş allah kabul etsin cnm benim

cnm Allah razı olsun..valla bende bilmiyordum okunacağını Rainbowla konuşmuştuk ama hemen okunacağını düşünmemişti..okumuş kadar oldun cnm düşünmen yeter..bende bugün itibariyle sizlere okuycam inşallahh..bata kadar müsaitimmm

Umudumuzu yitirmeyeceğiz, inşallah bir dahaki ay canım hep beraber sevineceğiz.

Umut'a da sana da alamadan bitmiş dualar. Allah kabul etsin canım.

cnm sakın bozma moralini..sonuçta morfoloji 0 olsa da bu mi,lyonlarca sperm arasında hiç sağlıklı yok demek değilki..hiçdeğilse tüp bebek yapılır sağlıklı spermleri seçebiliyorlar..hiçbunları stres yapma kendine cnm..stres en büyük düşmanımız..Allaha sığın..doktorlar 'O'ndan daha mı iyi bilecek..20 yıl sonra anne olan bir tanıdığım var..yeterki kaderimize yazılmış olsun yavrularımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…