- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.521
maşallah cnm inşşş sonuna kadar sorunsuz gitsin kalbini ferah tut cnm allah korusun inşş kesesini ve pıtpıtları da en kısa surede görursun inşşş
ya kızlar biraz araştırma yaptımm eşimin durumuyla ilgili moralim çok bozuldu
morfoloji sorunu yaşayıp doğal yolla hamile kalabilen kişi sayısı çok az yaa ve dna sorunlarından kaynaklanabiliyormuş bu sorunlar Allahım şu karyotip normal çıkar inşallahhhhh
Senelerdir bekleyen 3-5kere tüp deneyip olmayan insanların hikayelerini okuyunca çok kötü oldum Allahım nolur bekletmeee
morfoloji derken azosperm den farklı bi şey değil mi galiba sperm hücresinin yapısının bozuk olası doğru mu?
inşş test sonucunuz iyi çıkar cnm moralini bozma inşş herşey guzel olacak cnm benimya kızlar biraz araştırma yaptımm eşimin durumuyla ilgili moralim çok bozuldu
morfoloji sorunu yaşayıp doğal yolla hamile kalabilen kişi sayısı çok az yaa ve dna sorunlarından kaynaklanabiliyormuş bu sorunlar Allahım şu karyotip normal çıkar inşallahhhhh
Senelerdir bekleyen 3-5kere tüp deneyip olmayan insanların hikayelerini okuyunca çok kötü oldum Allahım nolur bekletmeee
inşş test sonucunuz iyi çıkar cnm moralini bozma inşş herşey guzel olacak cnm benim
Evet canım sayımız 8milyon ileri hareketli en son testte %21 yavaş hareketli %10 çıktı morfoloji de %0
inşallah canım yaa inşallah Allahım herşeyi bilir verir benim en büyük sıkıntım çevrem artık 4,5 yıllık evlisiniz ne zaman çocuk olacak baskısında ve tedavi tedavi ama sonuç 0 etrafıma durmadan istemiyoruz diyordum ama artık benimde psikolojim bozulduğundan mıdır bilmiyorum sorulara benim maruz kalmamdan mıdır acaip ağır gelmeye başladı eşimde kimse bilsin istemiyor yoruldum yoruldum yoruldum herkes kaan hocayı öneriyor ama o da ankarada bir kere gidilmesi gerekiyormuş sanırım ben istanbuldayım kafam karmakarışık oldu ne yapacağımı bilemiyorum şu anda
umut81
Ayet-el Kürsi
Alminna:300
Reann:313
oz_lem:50
Kalan:338
eşimin ilk sperm tahlili 2 milyon 100 dü en son 3 ay önce de 42 milyondu ama ileri hızlı hareketlisi%15 ti. gerçekten zor günlerdi.ama ben bitkisel tedaviye çok inanıyorum eşimin sperm sayısının yükselmesi bence bununla ilgili.araştırmanı tavsiye edrim.ayrıca önemli olan spremin çok ve hızlı olması da değil biliyorsun.çünkü sadece tek bir sperm hücresi yumurtaya ulaşabiliyor
hadi yaa.bakalım kontrolde bizim morfoloji ne çıkacak:18::18:
ama olsun yaa herşeyin bir çaresi var aklına kötü bişey getirme canımmm inş. sonuçlarınız güzel çıkacak.15 gün sonra falan mı belli olacaktı
canım sen moralini yüksek tutmak zorndasın.malesef bu konuda koşuşturan kadınlar güçlü olacaksınki yılmadan tedavinizi olacaksınız.
o çevre zaten insanı kahredenama aldırış etmemeyi öğreneceğiz inş.nkara çok uzak bir yer değill istedikten sonra birgn ayırıp muayeneye gidebilirsiniz yeterki sonuç iyi olsun
ragında bnm bulantılarımda öle acıkınca we yemek yedıkten sonraaa oluo sakın endişe etme bulantı warsa zaten şeklı nasıl oldugu önemlı degıl bnmkı sadece uzun sürüo yesem bı turlu yemesem daha kötu bnde mıgren wardı hıc agrımıo demıstım nazar degdırdım kendıme 3 gundur durmadan basım agrıoo
cnm mrb ya öğleden sonra evde yoktum gelirgelmez açtım pc bakım arkadaşımın kaçtane kaldıysa okuyayım dedim ama duan bitmiş allah kabul etsin cnm benim
Kızlar an itibariyle kırmızlar geldi...Şükürler olsun ki Rabbim bunun için daha çok bekletmedi beni.Çok üzgünüm sizi de kendim gibi hayal kırıklığına uğrattım,üzdüm...Hakkınızı helal edin, dualar ettiniz, beni aklınızdan çıkarmadınız, Allah razı olsun hepinizden..Ben ettiğimiz duaların gücüne, içenliğimize can-ı yürekten inanıyorum, inancımı kaybetmiyorum, daha zamanı değilmiş demek ki. Ama şuanda hiç iyi değilim, yıkılın hayallerimi toplamam lazım, müsadenizle, yine gelirim ama biraz toparlanmam lazım. Hepiniz çok ama çok seviyorum, dualarımdasınız...
cnm Allah razı olsun..valla bende bilmiyordum okunacağını Rainbowla konuşmuştuk ama hemen okunacağını düşünmemişti..okumuş kadar oldun cnm düşünmen yeter..bende bugün itibariyle sizlere okuycam inşallahh..bata kadar müsaitimmm
Umut'a da sana da alamadan bitmiş dualar. Allah kabul etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?