RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

reannım ben başlıyım belirtilere
çok fena belim ağrıyor ayrıca yine rahmimin üstünde batmalar var
bu belirtiler soğuktanda olabilir diyorum ama çok kalın giyiniyorum
iki çift çorap patik falan
belim bugün çok ağrıyor
ve canım hep tatlı istiyorr
bir yanım hep bebişi düşünüyorr
bir yanımda bekle hele gününü diyor

geçen gün kürtaj sonuçlarıma bakıyordum
ağlıyordum da yani ama birden bir sancı saplandı
sanki biri ben burdayım diye bana bir işaret gönderdi
Allahım hepimize yardım ett

ablam 25 tane daha var, rimel den :)) bereketli oldu maşallahh :) Okuyan okumayan, beni ve bebeğimi aklından geçirip güzel dilekler dileyen herkese sonsuz teşekkürler.. Hepinizi çok seviyorrruuuuzzzzzzzzz bu öpücükler elma çekirdeğimle benden sizeee

canım allahtan hayırlısını dile öncelikle.hayırsızsa, hayırsız bi zamanda olmasın.zamanı ne zaman o zaman buyursun gelsin bebeğin inşallah.önce bunu iste.
bat ne zamandı senin ?

çok sağol kuzum. ALLAH gönlüne göre versin.. O pıt pıtları yirim ben yiriiiiiimmmmmm kurban olur teyzeleri onlaraaaa

ayh utandık.
hadi inşallah sende duyarsın bugün.insan duyunca rahatlıyor.o zman anlıyorsun kaç can taşıdığını.duymadan bişi farketmiyo insan.hadi hayırlısı bakalım.

yehancım 25 tane bittiiii.. ALLAHIM kabul etsin tüm duaları.. bebişini gör gel bize de bahset canım..

Sağolasın canım, ALLAH kabul etsin inşallah.. Az kaldı görecem inşallah. Tanışacaz bugün elma çekirdeğimle.. Akşam geç girerim ama mutlaka yazarımmm

Son düzenleme:
selam kızlar..
bebeklerimin kalp atışlarını duydum bu sabah, böyle pıt pıt pıt..birbirine karışıyor.
allahım kalbimden kelebekler uçuştu dışarıya.
allah hepinize yaşatsın inşallah.

Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin tatlım, ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…