- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.941
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin tatlım, ne mutlu sana
reann umut birazdan meraktan çatlıycakk
heya öleyim nedensemaşallah umut.pek neşelisin.allah bozmasın daim etsin inşallah kııığğzz.
katlana katlana gitsin emi
reann umut birazdan meraktan çatlıycakk
çatlamaz, bişi olmaz..
ben az ev dam süpürüyüm.şu kocam bana bi yardımcı neyin gönderse ya..olmuyo böle
ben az ev dam süpürüyüm.şu kocam bana bi yardımcı neyin gönderse ya..olmuyo böle
canım allahtan hayırlısını dile öncelikle.hayırsızsa, hayırsız bi zamanda olmasın.zamanı ne zaman o zaman buyursun gelsin bebeğin inşallah.önce bunu iste.
bat ne zamandı senin ?
Allah razı olsun 6 günüm kaldı hayırlıısı olsun
Tatlım benim de 6 gün kaldı
selam kızlar..
bebeklerimin kalp atışlarını duydum bu sabah, böyle pıt pıt pıt..birbirine karışıyor.
allahım kalbimden kelebekler uçuştu dışarıya.
allah hepinize yaşatsın inşallah.
,arkadaşlar hepinizden allah razı olsun allah ettiğiniz duaların misli misli sevaplarını nasib eylesin sizlere inşallah... dua edenlerden , inşallah diyen amin diyen herkezden allah razı olsun çok teşekkür ederim...
nasılsın biz baya bir eski topikten arkadaştık hatırladınmı bilmiyorum sende benim gibi hamile kalmayı başaramadık herşey kısmet tabi şimdiye kadar tedavi süreci geçirdinmi ben hiç bişey yapmadım akışına bıraktım sadece dua ediyorum Allahtan ümit kesilmez bize dua etmeyi nasip ettiyse gönlümüzde olanıda verecektir günün birinde inşallah canım bu arada topiğin hayırlı olsun umarım sana şans getirir buraya ben hamileeeeyim diye yazarsın öpüyorum çok
birinizi rüyamda gördüm.
takviminde 14 haftalık yazıyordu.
yukarda da allaha olan şükrünü belirten bir yazı vardı.
ama kim olduğunu söylemicem.
bu arada arkadaslar, geriden beri takip edip geldiğim için sayfaları, dün gece çıktıktan sonra kimler ne yazmış öğlenin bu saatine kadar takipteyim..
en son raginda için 200 almıstım..
ama simdi görüyorum ki, gamyoncu ve yehan arkadas için okunuyormus ve bitti sanırım yetisemedim, ama olsun ben onlar içinde 100 tane okumak istiyorum ..
ve bundan sonra ben yetisemesemde anında, bana her zaman için 100 tane ayırmanızı istiyorum.. hani sonradan duyup bitti diye olmasın isterim..
sizleri hepinizi ayır ayrı seviyorum... sizler iyi ki varsınız, görünmez, kanatsız melekler sizi
umarım anlatabilmisimdir .. Rainbow ablam, duy sesimi
Tatlım benim de 6 gün kaldı
inşallah 6 gün sonra hayırlı haberler alırız canımmm
benimde 6 gün kaldı
Tatlım senin duanı da bitirdim. Allah kabul etsin.
birinizi rüyamda gördüm.
takviminde 14 haftalık yazıyordu.
yukarda da allaha olan şükrünü belirten bir yazı vardı.
ama kim olduğunu söylemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?