RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Sizlere bişi sorucam kızlar bugüne benim daha 22. Gün ama inaılmaz bir ağrı var karnımın içinde karnım öyle bir şişti ki ve de karnımın içindeki damarlar çekiliyor sanki neden olabilir acaba??yine adet mi olucan ben yawww offfff...hamilelikte böyle belirti olur mu ki???bilgisi olan war mı???bugüne kadar hiç bir belirti yoktu bugün başladı ve halada kasıklarım ve karnım çok ağrıyorr

canım allahtan hayırlısını dile öncelikle.hayırsızsa, hayırsız bi zamanda olmasın.zamanı ne zaman o zaman buyursun gelsin bebeğin inşallah.önce bunu iste.
bat ne zamandı senin ?

görmemişim canım mesajını
tabi ki herşeyin hayırlısı
her mesajda yazıyorum dilimden düşürmüyorum zaten
ama yazarken unutmuşum bat 1 aralık canımm

bu arada aklıma bisey geldi..
hani burada bisey duyduk mu hemen üzerimize aldığımız , hazır asken gibiyiz yaa..
hani kurbağa misali, havada uçusan sineklerden, hangimiz önce kapacak misali...
reaaannn , kafayı yedirtdin bana

Son düzenleme:
ben hemen ayacıklarıma çorap, batik, terlik ne varsa giyeyim, ne olr ne olmaz üşümesinle, zaten üşüyolar da.. niyeyse.. ..
Allahım geldiler bana , sen aklıma mukayyet olll

Son düzenleme:
selam kızlar..
bebeklerimin kalp atışlarını duydum bu sabah, böyle pıt pıt pıt..birbirine karışıyor.
allahım kalbimden kelebekler uçuştu dışarıya.
allah hepinize yaşatsın inşallah.

Maaşallah canım maaşallah

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun allah ettiğiniz duaların misli misli sevaplarını nasib eylesin sizlere inşallah... dua edenlerden , inşallah diyen amin diyen herkezden allah razı olsun çok teşekkür ederim...
,
Amin inşAllah seninde operasyonun sorunsuz geçer sonrada sağlıkla kavuşursun meleğine.

Canım benim hatırlamazmıyım.Nasılsın nerelerdesin.Umutla devam cnm.Ama ben yazdan sonra ara vermiştim yeniden başladım.Herşeyin hayırlısı sık sık gel olur mu cnm.bende çok öptümmmmm

birinizi rüyamda gördüm.
takviminde 14 haftalık yazıyordu.
yukarda da allaha olan şükrünü belirten bir yazı vardı.
ama kim olduğunu söylemicem.

Hayra çıksın nasib olsun o arkadaşa inşAllahhhhh

:))) duydum duydum cnm...

birinizi rüyamda gördüm.
takviminde 14 haftalık yazıyordu.
yukarda da allaha olan şükrünü belirten bir yazı vardı.
ama kim olduğunu söylemicem.

bu msjı beğenen, iki kisi görünüyo, ama aynı kisi görünüy,o, dedim gözlerim im bozuldu ki acep, bi önceki sayfayı çevirdim, bida bu sayfayı çevirdim e yine aynı..
iki kisi beğenmis görünen : :44:
RainbowColors ve RainbowColors

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…