- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.961
ne güzel canım 1 aralıkta üç kişi olduk öyle mi ayy çok heyecanlandımm
3 kişi birden hamiş olurmuş ne güzel olur:32 ..1 aralık bize uğur getirsin inş...ben pek umutlu değilim bu aydn ama takdir yüce mevlanın...
3 kişi birden hamiş olurmuş ne güzel olur:32 ..1 aralık bize uğur getirsin inş...ben pek umutlu değilim bu aydn ama takdir yüce mevlanın...
lütfen öyle düşünme iyi düşünelim ki iyi olsunn
Ben 30 Kasım yazmışım ama 1 Aralık da olabilir. Bazen 28, bazen 29 gün oluyor
evet cnm pozitif düşünelim öle olsun napalım..ah keşke gelse bebişim ne kadar istiyorum anlatamam..
ctesi büyük gün desene bak benide heyecanlandırdın gamyoncu
cnm sen gebelik öncesi testleri felan yaptırdın mı dr gittin mi ben bu ay olmazsa gitmeyi düşünüyorm da..bi bilgi versn sana zahmet..
bak balık diyodum faydası varmış brokoli saşatası nerdeyse hergün yeriz balık ve brokolinin herşeye faydası var ama bayanlar bence bol soğan yiyin ben öyle yapıyorumİyi akşamlar arkadaşlar. Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler için tekrar anlatayım. 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tüp bebek yaptırdık negatif sonuç aldık.
Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel çay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük.
Bizi en çok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.
Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt
İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu
Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım
Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata
Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.
Umarım sizlere faydalı olur. Daha hamile kalamadım ama en azından İLAÇ kullanmadan doğal yollarla doktorların hiç yükselmez dedikleri sayısı yükselttik. Pes etmeyin ben yukarda yazdığım listeyi 3 aydır şaşmadan uyguladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tez zamanda böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin
alıntıdır bunu yazan arkadaş şu an doğal yolla 2.bebişine hamiş umutlarımız artıyorrrr
bizim bebişimiz oluyo zaten 4 bebeğimizide ilk denemede tutturduk ama 3 tanesini 14.haftada 1 tanesini 11.haftada kaybettik hatta bide kimyasal varda onu saymıyorum artık bunların yanında doktor kocamın sonuçlarına iyi sorun görünmüyo dedicanım 35milyonla da bebiş olur ama 130milyon olan erkekler de var dr. ne dedi durumuna eşinin gösterdiniz mi dr.a?
bizimki 8milyon mesela ama hareketlilik çok önemli bizim hareketliliğimizde az
Ne demek canım okuyalım tabi kiii
sana fırça işlemyo zaten kk nın asi kadınıgumuscum.. bgün 26 kasımm hadi haberini bekliyoruz cnm
de fırça attın diye demedim, yeni gördügüm için bu yazını , ondan dedim sekerim
hadi Allah tamamına erdersin insaAllah
bnce ben olabilirim çünkü bebeklerim 14.haftada öldü anlamlı geldi banapişman etmeyin insanı.söylemeyeceğim.bozulur yahu.durum netleşsin rüya gerçekleşse de sölücem gerçekleşmese de...aaaaa susun
heya öleyim nedense
Allah'ımm son gülen iyi güler insaAllah diyorum .. reaannn
canım hayır olsun rüyan Rabbim istediğine hidayet verirmiş ya senin duanı okuyunca aklıma o geldi bazı insanların yola gelceği yok gerçekten
bende fena bir rüya gördüm dün gece.Başka bir ile gidiyoruz ablam bir arkadaşım ben eşimde gelmiş ama onu görmüyorum.çok büyük bir otel gibi bir yer kaybolmuş bir çocuk buluyorum 1 yaşlarında sonra annesini buluyorum ama annesi deli gibi bişey sonra odalarını buluyorum çocuğun ananesi varmış ona çocuğu teslim ediyorum içeri davet ediyor diyorum annesini gördüm hiç ilgilenmedi falan yaşlı bir kadın sohbet muhabbet ediyoruz gayet iyiyken bir anda bir yılan çıkartıp beni sokturdukafamdan soktu acısını hissettim resmen kafam öyle bir zonkluyorki nasıl bbir acı ablamlar geliyor onlara diyorum kaçın yılan var elinde diye sonra bir anda uyandım çok korktum yaaa.
ben gelim sekerim eğer kabul edersen beni
görmemişim canım mesajını
tabi ki herşeyin hayırlısı
her mesajda yazıyorum dilimden düşürmüyorum zaten
ama yazarken unutmuşum bat 1 aralık canımm
amiin canım hayır olsun ruyalarımız.. rüyana bakarsak sen cok ii niyetlisin,belkide fazla ii niyetli bile olabılır,canım,inşallah hayırlara vesile olur.. inşaallah rüyada çekip gercekte mukafatlarımızı alırız
yok canım ben doktora gitmedimm
bir kere gitmiştim bir sorun yok dedi
sonra hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum
6 7 ay falan korunma sürecine geçtik
şimdi yeniden döndük sahalara
heyecanlanalım canım ya çok merak ediyorum bende sonucu
İden
Ayetel Kürsi
Ameliyata girecek arkadaşımız Rabbim şifa versin sonrada çifter çifter sağlıklı hayırlı bebişler:)
Feryalnur :100
Gamyoncu :50
Asbelove :100
umut81 :100
Kalan:651
öğrenmden bırakmıycak kim olduğunu söyleme de o değilse sen değilsin de kurtul yoksa kaçış yokumut beni özelden taciz ediyor.kriiiiiiiğğğğğğğğğğğğğğğğğzzzzzzzzz
cnm çok geçmiş olsun bilmiyordm sana hatırlatmış oldum aferin bana...
inş bu ay gelmiştir bebişin..herşeyi unutturur sana...
benimde görümcm ve bir arkadaşım ilk bebişlerini düşürdüler..ama hemen 1 ay korunduktan sonra hamile kaldılar..
inş seninde bebişin hemen gelir...
ben hiç dr gitmedm test felan yaptırmadım şu alttan bakma olayı var ya ondn tırsıyorm..bu ay olmazsa eşim beraber gidelm kontrol olalım diyo..
hayırlısı cnm inş bizimledir bebişlerimiz bizim haberimiz yoktur bize siz yazışın biz zaten sizinleyz diyorlardır
e az kalmış.bişi kalmamış kaç gün var şurda.sabır.inşallah bebeğin seninledir.
umut beni özelden taciz ediyor.kriiiiiiiğğğğğğğğğğğğğğğğğzzzzzzzzz
öğrenmden bırakmıycak kim olduğunu söyleme de o değilse sen değilsin de kurtul yoksa kaçış yok
öğrenmden bırakmıycak kim olduğunu söyleme de o değilse sen değilsin de kurtul yoksa kaçış yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?