RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

İden

Ayetel Kürsi

Ameliyata girecek arkadaşımız Rabbim şifa versin sonrada çifter çifter sağlıklı hayırlı bebişler:)

Feryalnur :100

Gamyoncu :50

Asbelove :100

umut81 :100

Kalan:651

Son düzenleme:
lütfen öyle düşünme iyi düşünelim ki iyi olsunn

evet cnm pozitif düşünelim öle olsun napalım..ah keşke gelse bebişim ne kadar istiyorum anlatamam..

ctesi büyük gün desene bak benide heyecanlandırdın gamyoncu

cnm sen gebelik öncesi testleri felan yaptırdın mı dr gittin mi ben bu ay olmazsa gitmeyi düşünüyorm da..bi bilgi versn sana zahmet..

yok canım ben doktora gitmedimm
bir kere gitmiştim bir sorun yok dedi
sonra hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum
6 7 ay falan korunma sürecine geçtik
şimdi yeniden döndük sahalara
heyecanlanalım canım ya çok merak ediyorum bende sonucu

bak balık diyodum faydası varmış brokoli saşatası nerdeyse hergün yeriz balık ve brokolinin herşeye faydası var ama bayanlar bence bol soğan yiyin ben öyle yapıyorum
bizim bebişimiz oluyo zaten 4 bebeğimizide ilk denemede tutturduk ama 3 tanesini 14.haftada 1 tanesini 11.haftada kaybettik hatta bide kimyasal varda onu saymıyorum artık bunların yanında doktor kocamın sonuçlarına iyi sorun görünmüyo dedi
allah yardımcınız olsun kürleri uygula bence zararlı çıkmazsın
gumuscum.. bgün 26 kasımm hadi haberini bekliyoruz cnm
de fırça attın diye demedim, yeni gördügüm için bu yazını , ondan dedim sekerim
hadi Allah tamamına erdersin insaAllah
sana fırça işlemyo zaten kk nın asi kadını
kız bat yerine satı yazmışım bu ay çalışmaya başlıyoruz ondan heycandan öyle yanlış yazmışım
pişman etmeyin insanı.söylemeyeceğim.bozulur yahu.durum netleşsin rüya gerçekleşse de sölücem gerçekleşmese de...aaaaa susun
bnce ben olabilirim çünkü bebeklerim 14.haftada öldü anlamlı geldi bana
ama zamanı gelnce söyle sahibini rüyandaki şükür cümlesinide söyle yazsın yukarıya iyi olur

amiin canım hayır olsun ruyalarımız.. rüyana bakarsak sen cok ii niyetlisin,belkide fazla ii niyetli bile olabılır,canım,inşallah hayırlara vesile olur.. inşaallah rüyada çekip gercekte mukafatlarımızı alırız

cnm çok geçmiş olsun bilmiyordm sana hatırlatmış oldum aferin bana...

inş bu ay gelmiştir bebişin..herşeyi unutturur sana...

benimde görümcm ve bir arkadaşım ilk bebişlerini düşürdüler..ama hemen 1 ay korunduktan sonra hamile kaldılar..

inş seninde bebişin hemen gelir...

ben hiç dr gitmedm test felan yaptırmadım şu alttan bakma olayı var ya ondn tırsıyorm..bu ay olmazsa eşim beraber gidelm kontrol olalım diyo..

hayırlısı cnm inş bizimledir bebişlerimiz bizim haberimiz yoktur bize siz yazışın biz zaten sizinleyz diyorlardır

yok canım ya kendine kızma lütfen
inşallah canım temennimiz bu
ben kürtajdan sonra pek toparlanadım o yüzden biz arayı açtıkk
inşallah hepimizin gelir canımm
bende çok korkuyodum bebeğin kalp atışlarını duyamayınca hemen alttan baktı çok kötüydü
Allahım o günleri kimseye yaşatmasınn
inşallah hayatım inşallah bizimledirler:13:

öğrenmden bırakmıycak kim olduğunu söyleme de o değilse sen değilsin de kurtul yoksa kaçış yok

ama bebeim.ben rüyayı gördüm.uyandım rüyanın etkisiyle.o sırada ezan okunuyodu.ezanı dinledim.üşenmedim kalktım namaz kıldım.rüyamın hayırlısıyla gerçekleşmesi için dualar ettim.şimdi söylememek lazım.olmaz yani.o değilsede diğer arkadaş için belki tutmucak.yazık deilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…