- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #6.981
umut beni özelden taciz ediyor.kriiiiiiiğğğğğğğğğğğğğğğğğzzzzzzzzz
ama bebeim.ben rüyayı gördüm.uyandım rüyanın etkisiyle.o sırada ezan okunuyodu.ezanı dinledim.üşenmedim kalktım namaz kıldım.rüyamın hayırlısıyla gerçekleşmesi için dualar ettim.şimdi söylememek lazım.olmaz yani.o değilsede diğer arkadaş için belki tutmucak.yazık deilmi.
delirtdin beni burda, tabi yaa ne olacaktı daha bska ne bekliyodun kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben burda can çekisiyom, haberin var mıı
haklısın bunu düşünmemiştimmm
sen bilirsin cnm umut peşinde dolaşırama bebeim.ben rüyayı gördüm.uyandım rüyanın etkisiyle.o sırada ezan okunuyodu.ezanı dinledim.üşenmedim kalktım namaz kıldım.rüyamın hayırlısıyla gerçekleşmesi için dualar ettim.şimdi söylememek lazım.olmaz yani.o değilsede diğer arkadaş için belki tutmucak.yazık deilmi.
laaağğğğğğğğğğğğğn umuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut
ben efsunlumuyum laaaağğğğğğğğğğğn..
bi rüya gördüm gerçekleşsin diye dua ettim.neden bana her rüyası gerçekleşir muamelesi yapıyon laaağğğn.bi dur
umut rahat dur kızzzzzzzzzzz
peki.tamam.özür yazmış.
kıyamam kığğğğzzz
aaaa alınma ltfnafedersiniz .. nyse ben biraz çıkayım .. sizleride rahatsız etmemis olurum ..
afedersiniz .. nyse ben biraz çıkayım .. sizleride rahatsız etmemis olurum ..
evet cnm pozitif düşünelim öle olsun napalım..ah keşke gelse bebişim ne kadar istiyorum anlatamam..
ctesi büyük gün desene bak benide heyecanlandırdın gamyoncu
cnm sen gebelik öncesi testleri felan yaptırdın mı dr gittin mi ben bu ay olmazsa gitmeyi düşünüyorm da..bi bilgi versn sana zahmet..
yok canım ben doktora gitmedimm
bir kere gitmiştim bir sorun yok dedi
sonra hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum
6 7 ay falan korunma sürecine geçtik
şimdi yeniden döndük sahalara
heyecanlanalım canım ya çok merak ediyorum bende sonucu
İnşallah tez zamanda bebişin gelir tatlım.
Ben de üstüme cevap veriyorum canım:) Ben beş-altı ay önce doktora muayene olmuştum. Kan değerlerime, yumurtalıklara falan bakmıştı doktor. 6 ay olmazsa gel demişti. Benim o dönem kansızlık sorunum çıktığı için ben bebek işini erteledim. Bu ay ilk kez denedik. Ben de çok umutlanmıyorum, çünkü belirtiler adet belirtilerine çok benziyor sanırımMesela bende bir haftadır sol kasıkta ağrı var ve göğüslerim çok şişti. Emin olamıyorum anlayacağın.
arkadaslar özlem girmiomu artıkkk
kızlar bir arkadaşım boşanmaya karar verdidaha 2 yıllık evli çok üzüldüm.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?