RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

umut beni özelden taciz ediyor.kriiiiiiiğğğğğğğğğğğğğğğğğzzzzzzzzz

daha simdi mi gördün sekerim delirtdin beni burda, tabi yaa ne olacaktı daha bska ne bekliyodun kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben burda can çekisiyom, haberin var mıı

Son düzenleme:

haklısın bunu düşünmemiştimmm

delirtdin beni burda, tabi yaa ne olacaktı daha bska ne bekliyodun kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben burda can çekisiyom, haberin var mıı

laaağğğğğğğğğğğğğn umuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut
ben efsunlumuyum laaaağğğğğğğğğğğn..
bi rüya gördüm gerçekleşsin diye dua ettim.neden bana her rüyası gerçekleşir muamelesi yapıyon laaağğğn.bi dur

sen bilirsin cnm umut peşinde dolaşır
ama ben hala kendim olduğumu düşünüyorum ısrar etmiiyorum ama aklıma geldi neyse söyleme dediğin gibi sırrı bozulmasın rüyanın hayır olur inş

afedersiniz .. nyse ben biraz çıkayım .. sizleride rahatsız etmemis olurum ..
umut rahat dur kızzzzzzzzzzz

Ben de üstüme cevap veriyorum canım:) Ben beş-altı ay önce doktora muayene olmuştum. Kan değerlerime, yumurtalıklara falan bakmıştı doktor. 6 ay olmazsa gel demişti. Benim o dönem kansızlık sorunum çıktığı için ben bebek işini erteledim. Bu ay ilk kez denedik. Ben de çok umutlanmıyorum, çünkü belirtiler adet belirtilerine çok benziyor sanırım Mesela bende bir haftadır sol kasıkta ağrı var ve göğüslerim çok şişti. Emin olamıyorum anlayacağın.

İnşallah tez zamanda bebişin gelir tatlım.

İnşallah tez zamanda bebişin gelir tatlım.

inşallah lexcimm
ama şu an belim o kadar çok ağrıyor kii
akıntımda çoğaldıı
ben sanırım adet olucamm
ama daha 6 gün var inşallah gününde adet olurum
herşeyin hayırlısı olsunn

Bebişim hakkımızda hayırlısı ama inşallah dua ediyorum ilk ayında bbeişin seninledirrrrr de göbecik atarız biraz yaaaa

kızlar bir arkadaşım boşanmaya karar verdi daha 2 yıllık evli çok üzüldüm.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…