- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.001
Bebişim hakkımızda hayırlısı ama inşallah dua ediyorum ilk ayında bbeişin seninledirrrrr de göbecik atarız biraz yaaaa
kızlar bir arkadaşım boşanmaya karar verdidaha 2 yıllık evli çok üzüldüm.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Sağıl canım benim, bu ay olmaz ise çok üzülmeyeceğim. Burada olmak, dua etmek bana iyi geliyor. Son bir ayda sakinleştim, farklılaştım sanki. Sağ olun iyi ki buradayım, sizlerleyim.
ana.ne ameliyatı.hemen aldım ben 200 tane.
arkadaslar özlem girmiomu artıkkk
demek umut pesinde dolasır öyle mi gumus ?sen bilirsin cnm umut peşinde dolaşır
ama ben hala kendim olduğumu düşünüyorum ısrar etmiiyorum ama aklıma geldi neyse söyleme dediğin gibi sırrı bozulmasın rüyanın hayır olur inş
öğrenmden bırakmıycak kim olduğunu söyleme de o değilse sen değilsin de kurtul yoksa kaçış yok
umut rahat durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
katılıyorum gümüşcüğüme
bu msjı yeni gördüm.. katılın siz birbirinize katılın.. daha bisi demiyorum ikinize..
Canım çok üzüldümmmm hayırdır yaa 2yıl boşanma kararı için erken değil mi biraz daha deneseler tabi hiçbişey bilmeden yorum yapıyorum ama çok üzücü bir durum çünkü
kızlar bir arkadaşım boşanmaya karar verdidaha 2 yıllık evli çok üzüldüm.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
ya canım baştan bazı şeyler kötü gider ya evlilikten öncede belliydi aslında ama yaşarak görmek istedi arkadaşım malesef beklenen oldu diyelim Rabbim yolunu açık etsin inş.
sen bilirsin cnm umut peşinde dolaşır
ama ben hala kendim olduğumu düşünüyorum ısrar etmiiyorum ama aklıma geldi neyse söyleme dediğin gibi sırrı bozulmasın rüyanın hayır olur inş
öğrenmden bırakmıycak kim olduğunu söyleme de o değilse sen değilsin de kurtul yoksa kaçış yok
inşallah reannım
umut rahat durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
katılıyorum gümüşcüğüme
ben uzgun ondann gırmıo sandımm..ceza ne kadar sürüo..
reaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
reannnn gözünaydın cnm duymuşun pıtpıtlarııııı ohhh maşaallah
darısı bize ikiz annesiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?