RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Bebişim hakkımızda hayırlısı ama inşallah dua ediyorum ilk ayında bbeişin seninledirrrrr de göbecik atarız biraz yaaaa

Sağıl canım benim, bu ay olmaz ise çok üzülmeyeceğim. Burada olmak, dua etmek bana iyi geliyor. Son bir ayda sakinleştim, farklılaştım sanki. Sağ olun iyi ki buradayım, sizlerleyim.

kızlar bir arkadaşım boşanmaya karar verdi daha 2 yıllık evli çok üzüldüm.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Canım çok üzüldümmmm hayırdır yaa 2yıl boşanma kararı için erken değil mi biraz daha deneseler tabi hiçbişey bilmeden yorum yapıyorum ama çok üzücü bir durum çünkü

Sağıl canım benim, bu ay olmaz ise çok üzülmeyeceğim. Burada olmak, dua etmek bana iyi geliyor. Son bir ayda sakinleştim, farklılaştım sanki. Sağ olun iyi ki buradayım, sizlerleyim.

hayırlısı hayatım Allahım yardım edecek inşallahhhhh bende sakinledim sabırla bekliyorum Allahımın izniyleee elbet olacak zamanı gelince

[QUİden

Ayetel Kürsi

Ameliyata girecek arkadaşımız Rabbim şifa versin sonrada çifter çifter sağlıklı hayırlı bebişler:)

Feryalnur :100

Gamyoncu :50

Asbelove :100

umut81 :100

Reann:200

Kalan:451
[/QUOTE]

ana.ne ameliyatı.hemen aldım ben 200 tane.

Canım laparoskopi tüpleri tıkalı inşAllah açılacak cnm.

arkadaslar özlem girmiomu artıkkk

Arkadaşlar özlem farklı bir topiğe yazdığı bir mesaj için ceza aldı .Diğer arkadaşların yanında yandı diyelim aslında çünkü özlem ceza alacak birşeyde yazmadı..İnşAllah üzülmemiştir..Ve inşAllah hemen düzelir bu durum.

sen bilirsin cnm umut peşinde dolaşır
ama ben hala kendim olduğumu düşünüyorum ısrar etmiiyorum ama aklıma geldi neyse söyleme dediğin gibi sırrı bozulmasın rüyanın hayır olur inş
demek umut pesinde dolasır öyle mi gumus ?
öğrenmden bırakmıycak kim olduğunu söyleme de o değilse sen değilsin de kurtul yoksa kaçış yok

o değilse, sen değilsin de .. demek öyle...
merak etme sen, reann ne diyeceğini bilir ..

umut rahat durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

katılıyorum gümüşcüğüme

neyse...bu msjı yeni gördüm.. katılın siz birbirinize katılın.. daha bisi demiyorum ikinize..

Son düzenleme:
Canım çok üzüldümmmm hayırdır yaa 2yıl boşanma kararı için erken değil mi biraz daha deneseler tabi hiçbişey bilmeden yorum yapıyorum ama çok üzücü bir durum çünkü

ya canım baştan bazı şeyler kötü gider ya evlilikten öncede belliydi aslında ama yaşarak görmek istedi arkadaşım malesef beklenen oldu diyelim Rabbim yolunu açık etsin inş.

kızlar bir arkadaşım boşanmaya karar verdi daha 2 yıllık evli çok üzüldüm.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Evlilikte taşlar bir anda yerine oturmuyor. Kadınlar erkeklerden genellikle daha çabuk olgunlaşıyor ve malesef bir çok şeyi idare etmek bizlere kalıyor. Bunların üzerine çoğunlukla erkek ailesinin bazen de kadının ailesinin olumsuz tutumları işi çekilmez hale getiriyor. Evlilik sabır istiyor. 2 yıl kısa bir süre ama kimin ne yaşadığını bilemeyiz. Umarım arkadaşın için hayırlı olur.

ya canım baştan bazı şeyler kötü gider ya evlilikten öncede belliydi aslında ama yaşarak görmek istedi arkadaşım malesef beklenen oldu diyelim Rabbim yolunu açık etsin inş.

hayırlısı canım ne diyelim zor bir durum Allah yardım etsin
Mevlam herşeyi bilir verir
aminnnnn inşallah huzurla ömrünü geçirebileceği çıkar karşısına zamanı geldiğinde

sen bilirsin cnm umut peşinde dolaşır
ama ben hala kendim olduğumu düşünüyorum ısrar etmiiyorum ama aklıma geldi neyse söyleme dediğin gibi sırrı bozulmasın rüyanın hayır olur inş

öğrenmden bırakmıycak kim olduğunu söyleme de o değilse sen değilsin de kurtul yoksa kaçış yok

inşallah reannım

umut rahat durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

katılıyorum gümüşcüğüme

reann belkide şu konusmalar yüzünden sessizce çıkdı ..kızcağız iyi ki bisey dedi..neysee.. susayım ben.. kalp kıracam simdi..

umut kuzum aranızda şakalaşmışsınız,sen neden kırıldın cnm
bak hamileyim ben üzüldüm burada yapma kuzum
senin üzülmeni istemiyorum ben.
bak özlemi umutlandırdık hayal kırıklığına uğradı.
onun kadar bizde üzüldük kıza hamilesin dedik ya resmen.
aynı şeyi kimse başkasına yapmak istemez cnm artık,onun için hayırlısı ise bu ay senin için olsun diyelim.
şartlama kendini tatlım.
ama birgün olacak inş. haber alacağımız vakit yakın inan sen buna ve üzülme ne olur rica ediyorum senden

reannnn gözünaydın cnm duymuşun pıtpıtlarııııı ohhh maşaallah
darısı bize ikiz annesiiiii

ayh canım sağol.inşallah yakın zamanda sende duycaksın.muhteşem bişi.
allahım artık istediğim bişi yok, bunu yaşadım ya.canımı alsan gam yemem diyorsun.
anlatamam kelimelerle.bak yine kulağıma geldi sesleri.allahııımm heyecaaaaaaaaaaaaannnnnnnn

Kociş şimdiden kendini hatırlatıyor msj atmış aganigi naganigi yazıo koptum burda yaaa
Reannnımmmmm duymuşuz pıtpıtlarııı maaşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…