- 21 Nisan 2012
- 766
- 44
- 98
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.021
reannnn gözünaydın cnm duymuşun pıtpıtlarııııı ohhh maşaallah
darısı bize ikiz annesiiiii
Kociş şimdiden kendini hatırlatıyor msj atmış aganigi naganigi yazıo koptum burda yaaa
Reannnımmmmm duymuşuz pıtpıtlarııı maaşallahhhhh
canım sağol.darısı başına inşallah.
ragında sen bugun gıtmıcekmıydın doktoraa..
özlem baska bı yerde yazılanlar yuzunden öle olmş raınbow abla söledı
anammm sayfada ilk kez tek okuyan benim,bir tırstım sanki,yanlız kaldım:18:
tülayyyy nerdesinnnnnnn,geriii dönnnnnn
reannım ben başlıyım belirtilere
çok fena belim ağrıyor ayrıca yine rahmimin üstünde batmalar var
bu belirtiler soğuktanda olabilir diyorum ama çok kalın giyiniyorum
iki çift çorap patik falan
belim bugün çok ağrıyor
ve canım hep tatlı istiyorr
bir yanım hep bebişi düşünüyorr
bir yanımda bekle hele gününü diyor
geçen gün kürtaj sonuçlarıma bakıyordum
ağlıyordum da yani ama birden bir sancı saplandı
sanki biri ben burdayım diye bana bir işaret gönderdi
Allahım hepimize yardım ett
feryal yalnız kalınca korktum çıktım bende
hoşgeldin canımmmm,sefalar getirdin
selam kızlar nasılsınız ??? sonunda evimize taşındık ve yerleştik 2 gündür 250 sayfa oku oku canım çıktı hamişler var yeni arkadaşlarımız var.öncelikle hamile arkadaşları tebrik ediyorum.yeni gelenlerede hoşgelmişsiniz diyorum :)
özlemcim Allah hakkında hayırlısını versin yılmak aslaaa yok canım sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsun
yehancım başın sağolsun mekanı cennet olur inşallah
rainbow ablacım dualara son gaz yine katılıyorum buarada yumurtlama günlerindeyim çizgiler koyulaştı iyice umarım olur bişeyler :) hepinizi öpüyorumm
zeynepcim yeni evin hayırlı olsun, güle güle otur canım
kız şaka yapıyoruz ndn alındın böyle anlamadımdemek umut pesinde dolasır öyle mi gumus ?
o değilse, sen değilsin de .. demek öyle...
merak etme sen, reann ne diyeceğini bilir ..
neyse...bu msjı yeni gördüm.. katılın siz birbirinize katılın.. daha bisi demiyorum ikinize..
aaa cok ayıp kalp kırcak bişey yok ortada şaka yaptık cnm hepimiz merak ettik sadece sen değilki bnde merak ettim valla hiçbişey anlamadım
reann belkide şu konusmalar yüzünden sessizce çıkdı ..kızcağız iyi ki bisey dedi..neysee.. susayım ben.. kalp kıracam simdi..
canım çok teşekkür ederim Allah herkese nasip eder inşallah:) artık çok şükür tek eksiğimiz var :):)
Rabbim hayırlısıyla onu da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Rabbim hayırlısıyla onu da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
şeyyy aynı eksikten banada lazımaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :):):)
şeyyy aynı eksikten banada lazım
şöyle anası gibi bi kız babasının kredi kartıyla kuaföre alışverişe gidebilceğim bi kız
şöyle bir örnek kıyafetleri giyebilceğim bi kız
bende bir örnek cok severim ama kocam cocukca bulur hatta saçma diye giyenlere güler ama oğlumuz olursa bir örnek giydiririm ben onları yanlız kız olursa korksun bizm şerrimizden:):):):) inşallahhhhh bende kız çok istiyorum da bakalım hayırlısı :):) eşimle aynı renk bile giyemedik ama kızımla giyerim artık :):)
bende bir örnek cok severim ama kocam cocukca bulur hatta saçma diye giyenlere güler ama oğlumuz olursa bir örnek giydiririm ben onları yanlız kız olursa korksun bizm şerrimizden
tez zamanda versin alalhım cok beklediniz cinsiyetde istediğiniz olsun der inş gönlümüze göre olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?