RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ragında sen bugun gıtmıcekmıydın doktoraa..
özlem baska bı yerde yazılanlar yuzunden öle olmş raınbow abla söledı

cnm yarın varmış doktor sabah hastanedeyim Allahın izniyle.bulabilirsek doktoru.ben ilçedeyim ondan böle oluyor.
reann banada dua et annecimmm yaa bende duyarım belkim yarınnnn hayırlı haber alayımda pıtpıtları sonra duysam da olur napimmmm

selam kızlar nasılsınız ??? sonunda evimize taşındık ve yerleştik 2 gündür 250 sayfa oku oku canım çıktı hamişler var yeni arkadaşlarımız var.öncelikle hamile arkadaşları tebrik ediyorum.yeni gelenlerede hoşgelmişsiniz diyorum :)

özlemcim Allah hakkında hayırlısını versin yılmak aslaaa yok canım sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsun

yehancım başın sağolsun mekanı cennet olur inşallah

rainbow ablacım dualara son gaz yine katılıyorum buarada yumurtlama günlerindeyim çizgiler koyulaştı iyice umarım olur bişeyler :) hepinizi öpüyorumm

anammm sayfada ilk kez tek okuyan benim,bir tırstım sanki,yanlız kaldım :18:

tülayyyy nerdesinnnnnnn,geriii dönnnnnn

inşallah işaret göndermiştir, kaç gün kaldı batına

zeynepcim yeni evin hayırlı olsun, güle güle otur canım

kız şaka yapıyoruz ndn alındın böyle anlamadım

reann belkide şu konusmalar yüzünden sessizce çıkdı ..kızcağız iyi ki bisey dedi..neysee.. susayım ben.. kalp kıracam simdi..
aaa cok ayıp kalp kırcak bişey yok ortada şaka yaptık cnm hepimiz merak ettik sadece sen değilki bnde merak ettim valla hiçbişey anlamadım
valla şaka kaldırmayan bikaç kişi çıkıyo böyle neyse bidaha şaka kaldırmayan kişilere şakada yorumda yapmam olur biter daha napıyım ya
şaka yapılmasını istemeyen varsa peşin peşin söylesin sonra böyle alınmalar kırılmalar oluyo

şeyyy aynı eksikten banada lazım
şöyle anası gibi bi kız babasının kredi kartıyla kuaföre alışverişe gidebilceğim bi kız
şöyle bir örnek kıyafetleri giyebilceğim bi kız

:):):):) inşallahhhhh bende kız çok istiyorum da bakalım hayırlısı :):) eşimle aynı renk bile giyemedik ama kızımla giyerim artık :):)

:):):):) inşallahhhhh bende kız çok istiyorum da bakalım hayırlısı :):) eşimle aynı renk bile giyemedik ama kızımla giyerim artık :):)
bende bir örnek cok severim ama kocam cocukca bulur hatta saçma diye giyenlere güler ama oğlumuz olursa bir örnek giydiririm ben onları yanlız kız olursa korksun bizm şerrimizden
tez zamanda versin alalhım cok beklediniz cinsiyetde istediğiniz olsun der inş gönlümüze göre olur inş

benim eşimde öyle malesef :):) inşallah canım inşallah Allah herkese biran önce nasip etsin özelliklede çok bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…