RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

evt aramızda şakalastık, ama neden kırıldığımı biliyorsun..ve insaAllah ta anlatabilmişimdir ..
neysee...
kendimi de şartladığım fln yok, bu ay olur veya olmaz. orası Rabbimin bileceği birsey..
--bazen birsey denilmek ister, ama alıcısı birden fazla olur ..ama anlaşılması gerekilen, nasıl dendiğidir .

Son düzenleme:
selam kızlar..
bebeklerimin kalp atışlarını duydum bu sabah, böyle pıt pıt pıt..birbirine karışıyor.
allahım kalbimden kelebekler uçuştu dışarıya.
allah hepinize yaşatsın inşallah.
oh oh maşallahhhhbize de nasip olur inşallahhhh
Allahsağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşallahh

yaa benim kollarım ve ellerim çok kaşınıyor..kaşıya kaşıya bi hal oldum , niye kaşınır kii :26:
bide gazım çok afedersiniz çok rahatsızım yaaa (

kızlar içim sıkılıyor sanki ya moralim bozuk mutsuzum
sanki depresyonda gibiyim
yatıp uyumak ve uyanmamak istiyorum
Allahım neden böyle oldu anlamadımm

iyi akşamlar kızlar çok yorgunum bugün kafamı kaldıramıyorum desem yeridir.yarın dr.a gideceğim bakalım ne diyecek

prolaktini yüksek olanların yememesi gereken gıdalar varmışşşş:26:valla yeni öğrendim diğer topikten arkadaşım sağolsun..araştırdımm..size de yazayımm
kuru-yaş incir
kuru-taze üzüm
kuru-taze dut
dereotu
havuç
rezene çayı
soda
bira
anason

Son düzenleme:
[QUİden

Ayetel Kürsi

Ameliyata girecek arkadaşımız Rabbim şifa versin sonrada çifter çifter sağlıklı hayırlı bebişler:)

Feryalnur :100

Gamyoncu :50

Asbelove :100

umut81 :100

Reann:200

Kalan:451

selam kızlar hepinize iyi akşamlar
dua okunacak arkadaşarın hepsine 50 şer tane okuyacağım inşallah,(daha fazla okumak isterdim ama bu aralar biraz yoğun olacağım, kusura bakmayın) liste tutan arkadaşlar beni otomatik olarak ekliyebilirler

HAKKINDA HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN UMUT...

gamyoncu duanı bitirdim,haberin olsun.

ben yatıyorum kızlar,Allaha emanetsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…