RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

slm kızlar... ancak gelebildim.. eşimden fırsat bu zamanmıs :)))

gamyıncunu senınkısı okuımustum haber veremedim k.bakma olurmu

yarın dogalgazcılar gelecek.. çok işim olacağı için alamayacağım dua

ek petekler takılcak salon,y.odası ve hole...

ben çıkıyorum malum eşimle 3gun ayrıydık

iyi gecelerrr fıstıklarr...

ne kusuru hayatım Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlıkk
git git kocişi bekletme senn

canim sen bana yine60 yaz.daha fazla okuyabilirsem sabah hbr veririm.ginlum daha fazla almak istiyorama suaralat haxtane is ev derken fazla vaktim olmuyor

herkese merhaba.bu sıralar sürekli uyku halindeyim çok halsizim.fırsat buldukça az da olsa göz atıyorum topiğe.geri dönüp okuma fırsatım olmuyor çoğu zaman.asbelove canım normal yolla hamile kaldım ben iki aşılama ve bir tüp bebek deneyimim var.aralıkta tekrar gitmeyi planlıyorduk ama rabbim bize bu şekilde nasip etti çok şükür.bence kimse umutsuzluğa kapılmasın rabbim en doğru zamanı biliyor. on on beş gün önce hayalini bile kuramadığım bir şeydi bu ama oldu.tabi rabbimin rızasıyla.bence inanmak ve sonucunu allaha bırakmak en güzeli.tabi tedavilerinizi de aksatmayın.herşeyin dört dörtlük olması imkansız bizimde sıkıntılarımız vardı ama ben bir kaç aydır çok inanıyordum ve tüm tedavimi bırakıp bekledim.allah dileyen herkese nasip etsin inş eşsiz bir duygu.

Arkadaşlar hepimiz hassas dönemlerden geçiyoruz mutlaka ama lütfen ortada sebep yokken bir birimizi kırmayalım.Aman haa nazara gelmeyelim :)

Kesinlikle katılıyorum forumumuz alışkın degil böyle şeylere.

Ozommmmmmmmm sen yoksun ne tad kaldı ne tuz gel yavrum biranonce gelll

Mrb kızlar, bugün büyük gündü.. Fasülyemle tanıştık, kesesini de kendisini de gördüm.. Yavrum minicik bişe.. Çok farklı çok güzel bir duygu.ALLAH tatmak isteyen herkese en kısa sürede tattırsın inşallah. 15 gün sonra tekrar gidicem. Ama şimdilik görünen bir sorunum yok. Doktorum ilaç bile yazmadı bana..

ben hastalandim bugun demek ki henuz zamani gelmedi rabbim herseyin en iyisini bilir

1 evladim var hamdolsun sagligi yerinde annelik tarif edilmez bir duygu cumleler yetersiz kalir
oglumun uyurken nefesini dinlemem
onu koklamam
bagrima basmam bana sarilmasi anne demesi iste dunyalar benim oluyor

bir evladim var rabbim benden once hic olmayanlara versin
hepinizin saglikli bebisleri olsun
gonlunuzden geceni versin rabbim

amin canım hadi gözün aydınn
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

canım gözün aydın..ne tatlı ne güzel duygudur geçen hastaneye gittğimde nst ye yakındı bekledim yer ordan pıt pıt pıt diye bebişin sesi geliyordu o bile beni heyecanlanırdıysa senin canın senin kanın karnında duyacağın o ses seni nasıl etkiler tahmin etmek cok zordur darısı başıımıza inşallah

annelik adama şairlik duygusunu bile katıyormuş baksana ne güzel anlatmışsın

naparsınız ne edersiniz güzel tatlı bayanlar kardeşimi ugurladım evine 3 haftadır yanımdaydı ev şimdi sessiz sedasız ya..dün akşam bi poğaca yapayım dedim ama yok beceeremedim tarifi birebir yaptım ama soğuyunca katur kutur oldu nerde yanlış yaptım anlamadım...
rahim filmi niyeeeee kadın doğum hastanelernide cekilmiyr neden özele gönderiliyor hastalar bunu cektirebilcek var cektiremiyecek olanlar var sağlık bakanlğını burdan kınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…