- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.061
Gamyoncu duanı yaptım Rabbim kabul etsin inşAllahhhhhhhhhhhh
slm kızlar... ancak gelebildim.. eşimden fırsat bu zamanmıs:)))
gamyıncunu senınkısı okuımustum haber veremedim k.bakma olurmu
yarın dogalgazcılar gelecek.. çok işim olacağı için alamayacağım dua
ek petekler takılcak salon,y.odası ve hole...
ben çıkıyorum malum eşimle 3gun ayrıydık
iyi gecelerrr fıstıklarr...
İden
Ayetel Kürsi
Ameliyata girecek arkadaşımız Rabbim şifa versin sonrada çifter çifter sağlıklı hayırlı bebişler:)
Feryalnur :100
Gamyoncu :50
Asbelove :100
umut81 :100
Kalan:651
Arkadaşlar hepimiz hassas dönemlerden geçiyoruz mutlaka ama lütfen ortada sebep yokken bir birimizi kırmayalım.Aman haa nazara gelmeyelim :)
yehan senin adian cok sevindim
Mrb kızlar, bugün büyük gündü.. Fasülyemle tanıştık, kesesini de kendisini de gördüm.. Yavrum minicik bişe.. Çok farklı çok güzel bir duygu.ALLAH tatmak isteyen herkese en kısa sürede tattırsın inşallah. 15 gün sonra tekrar gidicem. Ama şimdilik görünen bir sorunum yok. Doktorum ilaç bile yazmadı bana..
Mrb kızlar, bugün büyük gündü.. Fasülyemle tanıştık, kesesini de kendisini de gördüm.. Yavrum minicik bişe.. Çok farklı çok güzel bir duygu.ALLAH tatmak isteyen herkese en kısa sürede tattırsın inşallah. 15 gün sonra tekrar gidicem. Ama şimdilik görünen bir sorunum yok. Doktorum ilaç bile yazmadı bana..
annelik adama şairlik duygusunu bile katıyormuş baksana ne güzel anlatmışsınben hastalandim bugun demek ki henuz zamani gelmedi rabbim herseyin en iyisini bilir
1 evladim var hamdolsun sagligi yerinde annelik tarif edilmez bir duygu cumleler yetersiz kalir
oglumun uyurken nefesini dinlemem
onu koklamam
bagrima basmam bana sarilmasi anne demesi iste dunyalar benim oluyor
bir evladim var rabbim benden once hic olmayanlara versin
hepinizin saglikli bebisleri olsun
gonlunuzden geceni versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?