RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

günaydın kızlaaarrrr tüm güzel haberler sizi bulsuunnn benım k.valide ve k.baba gelıooooooo.. 1 haftadır pestılım cıktııı hazırlık yapmaktan.. yemeklerımı yaptım buzluga attım bile.. inşallah bu kez ii gecer..

yehancım maşallah size ,darısı kalp atışlarını duymaya.. kim bilir ne güzel anne olcaksın

sanada günaydın güzel dileklerin icin teşekkrler bize de amin demek düşer bu güzel dilekler icin...kaynatanı daha cok seviyorsun galiba kayınvalidene kayınvalide kaynataya k.baba demişsin

kızlar gunaydın dun test yaptım yanı adetıme 5 gun kala erken gebelık testlerı varya o testten maalesef negatıf cıktı......

günaydın şekerler..nasılsınız bakalım:) evde internete giremiyorum,dün pazartesi iş yerinde yoğunluktan giremedim..anacım burdada sayfalar ve konular o kadar hızlı ilerliyor ki yetişemiyorumm..günnüz güzel geçsin

sanada günaydın güzel dileklerin icin teşekkrler bize de amin demek düşer bu güzel dilekler icin...kaynatanı daha cok seviyorsun galiba kayınvalidene kayınvalide kaynataya k.baba demişsin

yok canım fark etmio pek.. ikisi de cok ii niyetli ınsanlar.. ama eleştırmeden duramıolar.. hersey mukemmelse bile yediime içtiime karısıolar.. ben sevmıorum onu yemıcem diorum ," aaa olmaz ye"diip agzıma tıkıstırılıorum..diyet yapıorum 2 kılo verıorum cok zayıflmıssın ye,dıetı bırakıorum 2 kılo alıorum "tombişlemişsin bak ben meyveyle nasıl oldum" denio..:44: insan ne yapacaını sasırıo..

kızlar gunaydın dun test yaptım yanı adetıme 5 gun kala erken gebelık testlerı varya o testten maalesef negatıf cıktı......

ama tatlım cok erken,cıkmayabılır,herkesın farklı zamanda belli olabılır, bence umutsuz olma,ama umutlanmada, gecıktıı gun yaparsın testi canım benım

kızlar bende bişey sorucam kafam karıştı ovulasyon dönemine girince gene hesap kitaba başladım
şimdi şöyel bir durum var kızlar..ben son eşimle pazar 10.00 gibi birlikte oldum
yalnız pazartesi yani dün akşam üzeri yumurtalama belirtisi yumurta akı akıntısı oldu bende ve akşamdada devam ettim
bugün salı ve ancak akşam eşimle birlikte olabilirim sizce geç kalmış sayılırlırmıyım..çünki pazar günki birlikteliktelikten sonra toplam 60 saat geçmiş oluyor
haa nedersiniz valla canım sıkıldı...

İden

Ayetel Kürsi

Ameliyata girecek arkadaşımız Rabbim şifa versin sonrada çifter çifter sağlıklı hayırlı bebişler:)

Feryalnur :100

Gamyoncu :50

Asbelove :100

umut81 :100

Reann:200

kiraztepe:50

8scorpions:50

elfida:50

alminna:300

rainbowcolors:1

Toplam:1001

Rabbim hepimizden razı olsun kızlarrr

Son düzenleme:

tatlım su ultra hassas erken gebelık testlerı varya ondan yaptım yanı normal test olsa negatıf cıksa takmıycaktım ama yınede herkesde işe yarayacak dıye bısey yok dımı bu testlerde :26: bu ayda ıyı calısmıstık

rainbowcuummm günaydın, amelıyat olcak arkadasa bende 30 tane yaz canım benım, senın keyfın nasıl.. bak bi dua senın, benim ve tum ıhtıyacı olanlar ıcın

Duha Suresi Okunuşu

1 Vedduha

2 Velleyli iza seca

3 Ma vedde'ake rabbüke ve ma kala

4 Ve lel'ahıretü hayrün leke minel'ula

5 Ve lesevfe yu'tıyke rabbüke feterda

6 Elem yecidke yetiymen feava

7 Ve vecedeke dallen feheda

8 Ve vecedeke 'ailen feağna

9 Femmel yetiyme fela takher

10 Ve emmessaile fela tenher

11 Ve emma binı'meti rabbike fehaddis

Duha Suresi Meali

1 Andolsun kuşluk vaktine

2 ve dindiği zaman o geceye ki,

3 Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı!

4 Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır

5 ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın!

6 O, seni bir yetim iken barındırmadı mı?

7 Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı?

8 Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi?

9 Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)!

10 El açıp isteyeni de azarlama!

11 Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!

selamlar., günaydın kızlar .. nasılsınız ... herkese hayırlı bir gün diliyorum ..

Yehan cım.. hayırlı olsun fasulyen, Rabbim tamamına erdirsin insaAllah :)

ayen cim.. hayırlısı olsun tatlım.. erken olduğu için çıkmamıs olabilir.. bekle cnm günün geçsin ..

ben şayet haftasonuna kadar olmazsam, anca haftasonu kan testi vermeyi düsünüoyrum ..hayırlısı yinede..

adete 5 gun kala dogru sonuc veren testmıs ama dedıgın gıbı bellı olmaz dımı :26::26: bu ay emındım nerdeyse ama nasıp

valla canım yorumlardan okuduğum kadarıyla birgün bile önemli ..o erken gebelik testleri adet geçmesinden sonra doğru sonuç veriyor..rahat ol...

yok canım bazılarında 3 tl lik testlerde daha belırgın cıkıo.. cok para verme sakın .. inşallah tutmustur,ama tutmayadabılır, sen canını sıkma, baska seylere odaklan su 5 gün..akıp gecsın zaman ve ınsallah hamişsindir

hayır cnm gec kalmıs olmassın sen devam et ama pazar gununden oncekı gunlerdede ılıskı olması ıyı yanı yumurtlamadan 1 - 2 gun once

günaydın canımm
hafta sonu çok geç değilmi :44:

umutcum senın ıcınde hayırlısı olsun tatlımm
valla canım yorumlardan okuduğum kadarıyla birgün bile önemli ..o erken gebelik testleri adet geçmesinden sonra doğru sonuç veriyor..rahat ol...
saol cnm kan cıkmadıkca umut kesılmezmıs dimi rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah....

evet cnm bgun ıtıbarıyle 4 gun kaldı bat'a kafamı dagıtmam lazım gecensene buzaman hamıle kalmıstım yıne bu ay kalırsam guzel bı tesaduf olacak ınsallah testım yanlıstır adetım gecene kadar beklıycem artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…