- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.101
günaydın canımm
hafta sonu çok geç değilmi :44:
İden
Ayetel Kürsi
Ameliyata girecek arkadaşımız Rabbim şifa versin sonrada çifter çifter sağlıklı hayırlı bebişler:)
Feryalnur :100
Gamyoncu :50
Asbelove :100
umut81 :100
Reann:200
kiraztepe:50
8scorpions:50
elfida:50
alminna:300
rainbowcolors:1
Toplam:1001
Rabbim hepimizden razı olsun kızlarrr
günaydn cnm. yani beklemek istiyorum,zaten erken yapıp çıkmayınca, hayalkırıkılığı oluyo.. hemen test yapıp zaten idrar testlerine çok güvenmiyorum.. karar aldım haftasonuna kadar olmazsam, o zaman kan da tahlil vermek istiyorum.. ve burada kimdi O, kanda yapıp pozitif çıkınca, idrarda yapıcam bikaç tane alıcam, her gün yapıcam, 40 gün 40 gecedermişimmm..
lex
Ayet-el kürsi
Umut81:100
Kalan:851
Mrb kızlar, bugün büyük gündü.. Fasülyemle tanıştık, kesesini de kendisini de gördüm.. Yavrum minicik bişe.. Çok farklı çok güzel bir duygu.ALLAH tatmak isteyen herkese en kısa sürede tattırsın inşallah. 15 gün sonra tekrar gidicem. Ama şimdilik görünen bir sorunum yok. Doktorum ilaç bile yazmadı bana..
evet tatlım ınsallah oyledır bi süpriz olur belkiayenciğim erken diye çıkmamış olabilir cnm.hayırlısıııı az daha bekle testi tekrarla cnm.
cnm ya 30 kasım yada aralık 1 :26:ayencim seninde batın 1 aralık mı
lex
Ayet-el kürsi
umutcum senın ıcınde hayırlısı olsun tatlımm
lex
Ayet-el kürsi
lex
Ayet-el kürsi
Günaydın kızlar. Tek tek alıntı yaparak cevaplayamadım, topluca yazayım dedim. Hepinize çoookk tşk ederim, ALLAH dualarınızı kabul etti, çok şükür hiç bir sorun çıkmadı. Çok bekledim ama, doktorun yanına girdiğimde saat 6 vardı. Bir ara eşimle hastanenin bahçesine çıktık, dolaşırken umarım bi sorun yoktur dedi.(eşim boş ve dış gebelikten korkuyordu) Ben buraya ne dualarla geldim, hiç birşey çıkmayacak dedim. Gerçekten de öyle oldu. Hepinizden ALLAH razı olsun.. Doktor ilk bakmaya başladığı anda bir süre hiç bişe göremedim, o da arıyor falan. Yoksa yok mu diye düşündüm.. Biraz daha bastırınca çıkıyor ortaya, minicik çünkü.. Dünden beri daha bir başkayım, daha bir anne gb hissediyorum kendimi. ALLAH isteyen herkese tattırsın...AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?