RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

günaydın canımm
hafta sonu çok geç değilmi :44:

günaydn cnm. yani beklemek istiyorum,zaten erken yapıp çıkmayınca, hayalkırıkılığı oluyo.. hemen test yapıp zaten idrar testlerine çok güvenmiyorum.. karar aldım haftasonuna kadar olmazsam, o zaman kan da tahlil vermek istiyorum.. ve burada kimdi O, kanda yapıp pozitif çıkınca, idrarda yapıcam bikaç tane alıcam, her gün yapıcam, 40 gün 40 gece dermişimmm..

bende ilk fırsatta okurum..okuduktan sonra sayısını yazarımcanımm..Rabbim Acil şifalar versin

özlemdi canım o
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun bidenemm

Öncelikle amin diyorum.Senin adına sevindim yehancım.Umarım hamileliğin böyle sorunsuz birşekilde geçer

Günaydın kızlar. Tek tek alıntı yaparak cevaplayamadım, topluca yazayım dedim. Hepinize çoookk tşk ederim, ALLAH dualarınızı kabul etti, çok şükür hiç bir sorun çıkmadı. Çok bekledim ama, doktorun yanına girdiğimde saat 6 vardı. Bir ara eşimle hastanenin bahçesine çıktık, dolaşırken umarım bi sorun yoktur dedi.(eşim boş ve dış gebelikten korkuyordu) Ben buraya ne dualarla geldim, hiç birşey çıkmayacak dedim. Gerçekten de öyle oldu. Hepinizden ALLAH razı olsun.. Doktor ilk bakmaya başladığı anda bir süre hiç bişe göremedim, o da arıyor falan. Yoksa yok mu diye düşündüm.. Biraz daha bastırınca çıkıyor ortaya, minicik çünkü.. Dünden beri daha bir başkayım, daha bir anne gb hissediyorum kendimi. ALLAH isteyen herkese tattırsın...AMİN...

gözün aydın cnmm allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahh

kızlar hastaneden geldik evdeyiz,miniğimin kalp atışlarını duyduk dualar sayesinde,maşaallah deyin bize
Allahım geldiğimden beri şükür ediyorum,ilaca devam edeceğiz.ne olur ne olmaz kanamam olursa diye.
Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.bu sıkıntıyıda bana da kimseye de bir daha göstermesin inş.

ettiğiniz onca dualar için çok sağolun kızlar,ben Allaha çok inandım sizde bana destek oldunuz,rahatlattınız.inş. hep böyle iyi gider herşey...

günaydın şekerlerrr
ragindacım çok mutlu oldum senin adınaaaa Allahım kucağına alamayı da nasip eder sağlıkla inşallahhhhh
başka haberler var mı kızlarrrr

arkadas esımın sperm kalıtesıne baktırmak ıstıyorummm ama nasıl hangı bolume gıdıcez normal yolla hamıle kaldım ama hamıle kalana kadar canım cıktı bırde esıme baktıralım dımı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…