RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

arkadas esımın sperm kalıtesıne baktırmak ıstıyorummm ama nasıl hangı bolume gıdıcez normal yolla hamıle kaldım ama hamıle kalana kadar canım cıktı bırde esıme baktıralım dımı :26:

canım bana kalırsa en iyisi, tüp bebek merkezlerinde iyi baklıyo.. öyle bir yeri tavsiye ederim..

çok sevindim ragindacım Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah
darısı bizlerin başınaa bu arada 41 kere maşallah

Herkese günaydın arkadaşlar.
Sohbete pek katılamıyorum,herkes birbirini tanıyor ben biraz yabancı kalıyorum.
Eee kolay değil 500 sayfadan sonra sohbete katılmak.
Biraz da işyerinde işlerden takip etmekte zorlansam da yine de burdayım işte..

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah.
İnsan öğrenince gerçekten çok heyecanlanıyor değil mi?
Mucize gibi birşey oluyor resmen.

arkadas esımın sperm kalıtesıne baktırmak ıstıyorummm ama nasıl hangı bolume gıdıcez normal yolla hamıle kaldım ama hamıle kalana kadar canım cıktı bırde esıme baktıralım dımı :26:

Ben Üroloji diye biliyorum ama yanlış olmasın.
Arkadaşlar belki doğrusunu biliyorlardır.

canım bana kalırsa en iyisi, tüp bebek merkezlerinde iyi baklıyo.. öyle bir yeri tavsiye ederim..

evet canım öyleymiş ama bizim 8milyon zaten o kadar fark olabileceğini sanmıyorum yaaa tıp fakültesi androloji bölümünde bakılıyoruz ama sence başka bi yerde de baktırsak mı?

kızlarr bana cevap veren yokmu eşimin sperm kalıtesıne baktırmak ıcın hangı bolume gıtmemız gerekıyor :26::26:
hu huu ben varımm olur muu

evet canım öyleymiş ama bizim 8milyon zaten o kadar fark olabileceğini sanmıyorum yaaa tıp fakültesi androloji bölümünde bakılıyoruz ama sence başka bi yerde de baktırsak mı?

cnm.. sonuçlar aşşa yukarı tam tutmayabilir, bi iki yerde baktırın bence..

lex

Ayet-el kürsi

Umut81:100

kiraztepe:50

gamyoncu:50

ayen1986:40

elfida:50

savaş:60

yehan:30

asbelove:100

Kalan:521

gunaydın kızlar guzel bir gun
olsun inşşş yehan raginda maşallah cnm allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı butun arkadaşlarıma olsunnnn lex arkadaşıma da 50 tane yazabilirsin rainbowcum geçmiş olsun sanada cnm ya dişlerin seni ne uğraştırdı inşşş bu son olsun canım benim

onlarda gerekeni yaparlar, üroloji kısmında.
yani bana göre, merkezlerde daha kapsamlı olduğuna inanıyorum o yüzden.

nasılsınız hatunlar?yehan ve raginda çok sevindim bebişlerinize ve size sağlıklar dilerim... gene rüyamda bebişim olmuştu hadi hayırlısı :)

bilemedim şimdi yaaaaa acaba oldummmm

yani her yer için geçerli olur mu bilmiyorum da..
biz zamanın birinde,. normal bi yerde yaptırmısıt esim..
sonra ki tüp bebek merkezinde yapılandan farkıl gelmisti bana..
çünkü tüp bebek merkezinde , hani tüp bebek yaptırmıcak olsan bile, o yerde daha arastırmalı baktıkları için olaya..
hani daha kapsamlı bi test kağıdıyla karsılasmıstım.

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah.
İnsan öğrenince gerçekten çok heyecanlanıyor değil mi?
Mucize gibi birşey oluyor resmen.
3
Amin canım inşallah..Hem de nasıl b,r heyecan anlatılamaz yaşanır derler ya aynen öyle.. O benim mucizem haklısın <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…