- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.121
arkadas esımın sperm kalıtesıne baktırmak ıstıyorummm ama nasıl hangı bolume gıdıcez normal yolla hamıle kaldım ama hamıle kalana kadar canım cıktı bırde esıme baktıralım dımı :26:
kızlar hastaneden geldik evdeyiz,miniğimin kalp atışlarını duyduk dualar sayesinde,maşaallah deyin bize
Allahım geldiğimden beri şükür ediyorum,ilaca devam edeceğiz.ne olur ne olmaz kanamam olursa diye.
Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.bu sıkıntıyıda bana da kimseye de bir daha göstermesin inş.
ettiğiniz onca dualar için çok sağolun kızlar,ben Allaha çok inandım sizde bana destek oldunuz,rahatlattınız.inş. hep böyle iyi gider herşey...
Günaydın kızlar. Tek tek alıntı yaparak cevaplayamadım, topluca yazayım dedim. Hepinize çoookk tşk ederim, ALLAH dualarınızı kabul etti, çok şükür hiç bir sorun çıkmadı. Çok bekledim ama, doktorun yanına girdiğimde saat 6 vardı. Bir ara eşimle hastanenin bahçesine çıktık, dolaşırken umarım bi sorun yoktur dedi.(eşim boş ve dış gebelikten korkuyordu) Ben buraya ne dualarla geldim, hiç birşey çıkmayacak dedim. Gerçekten de öyle oldu. Hepinizden ALLAH razı olsun.. Doktor ilk bakmaya başladığı anda bir süre hiç bişe göremedim, o da arıyor falan. Yoksa yok mu diye düşündüm.. Biraz daha bastırınca çıkıyor ortaya, minicik çünkü.. Dünden beri daha bir başkayım, daha bir anne gb hissediyorum kendimi. ALLAH isteyen herkese tattırsın...AMİN...
arkadas esımın sperm kalıtesıne baktırmak ıstıyorummm ama nasıl hangı bolume gıdıcez normal yolla hamıle kaldım ama hamıle kalana kadar canım cıktı bırde esıme baktıralım dımı :26:
canım bana kalırsa en iyisi, tüp bebek merkezlerinde iyi baklıyo.. öyle bir yeri tavsiye ederim..
canım bana kalırsa en iyisi, tüp bebek merkezlerinde iyi baklıyo.. öyle bir yeri tavsiye ederim..
hu huu ben varımm olur muukızlarr bana cevap veren yokmu eşimin sperm kalıtesıne baktırmak ıcın hangı bolume gıtmemız gerekıyor :26::26:
evet canım öyleymiş ama bizim 8milyon zaten o kadar fark olabileceğini sanmıyorum yaaa tıp fakültesi androloji bölümünde bakılıyoruz ama sence başka bi yerde de baktırsak mı?
canım yazmıssın gormedımm kusura bakma pekı tmmda tup bebek merkezıne gıdıp nedıycez :26:hu huu ben varımm olur muu
Ben Üroloji diye biliyorum ama yanlış olmasın.
Arkadaşlar belki doğrusunu biliyorlardır.
lex
Ayet-el kürsi
Umut81:100
kiraztepe:50
gamyoncu:50
ayen1986:40
elfida:50
savaş:60
yehan:30
asbelove:100
Kalan:521
cnm.. sonuçlar aşşa yukarı tam tutmayabilir, bi iki yerde baktırın bence..
canım yazmıssın gormedımm kusura bakma pekı tmmda tup bebek merkezıne gıdıp nedıycez :26:
yok cnm est. :)
sperm tahlili yaptırmak istiyoruz ?
o tahlilde zaten ileri hareketliliği, sayıı, azlığı vs. belli olur zaten .
dimi üroloji bakıyordur heralde :26:
bilemedim şimdi yaaaaa acaba oldummmm
3Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşallah.
İnsan öğrenince gerçekten çok heyecanlanıyor değil mi?
Mucize gibi birşey oluyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?