- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.521
Allah tez zamanda şifasını versin canım, ben de iyiyim, nolsun işte,yumurtama oldu gibi, bakıcaz artık bi çaresine
hadi inşallah canım ya
asbeloveciğim bitanem diş tedavim bitmedi cnm hatta uzadıçok çektirdi bana yaaaa ( napalım vardır bundada bir hayır.
sen nasılsın cnm benim.Morfoloji olayına takılmaaman haaa .sperm sayımı nasıl yapılyıor biliyormusun.Toplam sperm miktarı hesaplanıyor.
miink bir bölge alınıp mikroskopta inceleniyor.Ele gelende hiç düzgün sperm yoksa morfoloji sıfır deniyor.Ama ya diğer taraflarda hepsi düzgünse:)) Tüp bebek tedaviisndede tüm spermler IMCI dENEN İŞLEMLE inceleniyor 6000 kez büyütülüp ve en sağlıklı spermler seçiliyor.milyonlarca spermden gereken sadece 10/15 sperm hatta o kadar bile değil 1 tane hadi ikiz dersek 2 spermm..
Rabbim çifter çifter nasip etsin inşAllah bitanem sağlıklaaaaa
asbeloveciğim bitanem diş tedavim bitmedi cnm hatta uzadıçok çektirdi bana yaaaa ( napalım vardır bundada bir hayır.
Sen nasılsın cnm benim.morfoloji olayına takılmaaman haaa .sperm sayımı nasıl yapılyıor biliyormusun.toplam sperm miktarı hesaplanıyor.
Miink bir bölge alınıp mikroskopta inceleniyor.ele gelende hiç düzgün sperm yoksa morfoloji sıfır deniyor.ama ya diğer taraflarda hepsi düzgünse:)) tüp bebek tedaviisndede tüm spermler ımcı denen işlemle inceleniyor 6000 kez büyütülüp ve en sağlıklı spermler seçiliyor.milyonlarca spermden gereken sadece 10/15 sperm hatta o kadar bile değil 1 tane hadi ikiz dersek 2 spermm..
Rabbim çifter çifter nasip etsin inşallah bitanem sağlıklaaaaa
şekil bozukluğu ne var cnm ben gecen yıl oldum ikisinide rahmde perde vardı benmdeLaporoskopi ve histereskopi canım tıkalı tüpleri açıcaklar rahimde şekil bozukluğu vardı onu düzelticekler.... sonra da ver elini bebiş inşallah :)) ama bir ay daha ertelemek istemiyorum boğazımın şişi insin yaaa
sen nasılsın cnm benim.Morfoloji olayına takılmaaman haaa .sperm sayımı nasıl yapılyıor biliyormusun.Toplam sperm miktarı hesaplanıyor.
miink bir bölge alınıp mikroskopta inceleniyor.Ele gelende hiç düzgün sperm yoksa morfoloji sıfır deniyor.Ama ya diğer taraflarda hepsi düzgünse:)) Tüp bebek tedaviisndede tüm spermler IMCI dENEN İŞLEMLE inceleniyor 6000 kez büyütülüp ve en sağlıklı spermler seçiliyor.milyonlarca spermden gereken sadece 10/15 sperm hatta o kadar bile değil 1 tane hadi ikiz dersek 2 spermm..
Rabbim çifter çifter nasip etsin inşAllah bitanem sağlıklaaaaa
Ayenciğim evet uroloji bölümü istiyor bu testi fakat sana önerim en doğru sonuç için tüp bebek merkezinde yaptırman cnm.
cnm gecmıs olsunnnn :26::26: sperm testını hangı bolum yapıorr bılıomusun arkadsları üroloji dedı yardımcı oldular saolsunlar ama kimse tam eminn deil senın bı fıkrın varmı??? yanlıs olmasın randevu alcam ya bosa gıtmeyelım :26:
tmmm cnm cok tesekkurler bat son 2 yada 3 gun ıstersen onuda ekle :26::26: heycan bastı
bu arada benıde bat listesıne eklermısın 1 aralık :26:
üroloji canım androloji diye de geçiyor hangi hastaneden alacaksın devlet mi özel mi?
Arkadaşlarr size özlemden selam getirdimm:) Sürekli bizi takipteymişo çok kızdığı kim bu dediği ziyaretçi artık oymuşşş
sizi çok sevdiğini öptüğünü ve özlediğini söyledi..Dün eşiyle yıldönümleriymişnice senelere bitanemmmmmmm sağlıkla huzurla bebişle inşAllah.Bu gün tahlillerini yaptıracakmış dua istiyor sizden..Feryalcim seni özel öpüyor bitanemm..
he bu arada dışardaki gözden daha etkili görünüyor burası ve küçük bir uyarı.Ve bu uyarı çokda haklı arada birbirimize kullandığımız bazı kelimeler usluplar dışardan çokta hoş görünmüyormmuş.Katılıyorum..:13:
Lütfen az daha özenn..
seni seviyorum topiğin şekerparesi neşesi..gel artıkkkkkkk
cnm ben 2 kez hamıle kaldım bırı 3 aylıkken kalbı durdu dıgerı oglum olcaktı bu mayıs ayında 6 aylıkken kalbı durdu kaybettım aslında ılkınde evlendıgım ılk ay hamıle kalmıstım ama ıkıncıye hamıle kalmak ıcın 1.5 sene bekledım yanı bıraz zor hamıle kalıyorum sanırımsiz ne kadardır istiyorsunuz canım sen dr.a gittin mi hiç ben infertilite bölümüne gittim o istedi benden hem eşim hem benim için tetkikleri o hiç ürolojiye gitmedi sonradan onda sorun olduğu anlaşılınca üroloji-androloji bölümüne yönlendirdiler bizi inşallah tertemiz çıkar sizin tetkikler
ayencim seninde mi 1 aralık
maşşallah kaç kiş olduk değil mi 1 aralık batdaşlarım benim
ben lex zerbas ve ayen bat 1 aralık:13:
Allahım hayırlısı olsun inşallah
aslında bi araştırma hastanesinin infertilite bölümü en mantıklısı kanka senn rahim içi hormonlar hepsi yapılırsaol cnm aslında özelden almak ıstıyorum ama bazı arkadsralım arastırma hastanesınde yaptırın dıyor bıkac arkadsımda tup bebek merkezınde yaptırmamı tavsıye edıyor ama tup bebek merkezıne gıdıp ne dıycem once kadın dogumcuylamı goruscem :26:
cezası nezaman bitiyo ki bi an önce gelse cok neşeliydi sevmiştimya tam mesaj yazıyordum elektrikler kesildi) demek o çok kızdığı ziyaretçi artık kendisiymişözlemcim gidişin sessiz oldu ama dönüşün muhteşem olacak
aslında bi araştırma hastanesinin infertilite bölümü en mantıklısı kanka senn rahim içi hormonlar hepsi yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?