RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlarr merhaba

özlem nice nice mutlu uzun seneler eşinle birlikte .inş. tahlil sonuçlarında güzel çıkacaktır mutlu haberlerle döneceksin
rainbow geçmiş olsun canım sanada

umutta anladığım kadarıyla hala gelen giden yokk

rainbow dua sırası olan arkadaş için şimdilik bendende 50 al canım

özlemcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah seneye bebişle beraber kutlarsınız

asbeloveciğim bitanem diş tedavim bitmedi cnm hatta uzadı çok çektirdi bana yaaaa( napalım vardır bundada bir hayır.

sen nasılsın cnm benim.Morfoloji olayına takılmaaman haaa .sperm sayımı nasıl yapılyıor biliyormusun.Toplam sperm miktarı hesaplanıyor.
miink bir bölge alınıp mikroskopta inceleniyor.Ele gelende hiç düzgün sperm yoksa morfoloji sıfır deniyor.Ama ya diğer taraflarda hepsi düzgünse:)) Tüp bebek tedaviisndede tüm spermler IMCI dENEN İŞLEMLE inceleniyor 6000 kez büyütülüp ve en sağlıklı spermler seçiliyor.milyonlarca spermden gereken sadece 10/15 sperm hatta o kadar bile değil 1 tane hadi ikiz dersek 2 spermm..

Rabbim çifter çifter nasip etsin inşAllah bitanem sağlıklaaaaa

cnm gecmıs olsunnnn :26::26: sperm testını hangı bolum yapıorr bılıomusun arkadsları üroloji dedı yardımcı oldular saolsunlar ama kimse tam eminn deil senın bı fıkrın varmı??? yanlıs olmasın randevu alcam ya bosa gıtmeyelım :26:

bu arada benıde bat listesıne eklermısın 1 aralık :26:

günaydın
napıyosunuz
ben kocamı yedirdim gönderdim
evlerimi temzledim banyomu yaptım geldm
şekil bozukluğu ne var cnm ben gecen yıl oldum ikisinide rahmde perde vardı benmde
amelişyattan sonraki ay kontrole gittiğimde doktor hemen hamile kal perde tekrarlayabilir demişti tüplerde tam acılmışken şıp diye tutar inş

Son düzenleme:

İnşallah canım yaaa kaan hoca dna hasar testi dedi bir de onu da mı yaptırsak acaba beklerken diyorum ya en azından o da çıkar aradan çünkü testin her biri 1ayda çıkıyor bu da bizi 1ay geriye atıyor Allahım gerek kalmadan normal yolla nasip etse bu ay mucizem gelse ne güzel olur
Ürolloji alanında iyi bir dr. bulmak da çok zor hiç bilmediğim bi durum kaan hocaya sordum gel bakalım dedi onunda 300-400 gibiymiş muayene ücreti e tetkiklerde özel olacak büyük ihtimal oldu mu sana 1000tl zaten psikolojik olarak zorlu bir süreç bi de maddi yıkıma sebep verecek sanırım o kadarını şu an karşılayamayız gibi geliyor. istanbul da iyi bir ürolog arıyorum şu anda senin bildiğin var mı canım sende istanbuldaydın dimi yanlış hatırlamıyorsam

üroloji canım androloji diye de geçiyor hangi hastaneden alacaksın devlet mi özel mi?

tmmm cnm cok tesekkurler bat son 2 yada 3 gun ıstersen onuda ekle :26::26: heycan bastı

siz ne kadardır istiyorsunuz canım sen dr.a gittin mi hiç ben infertilite bölümüne gittim o istedi benden hem eşim hem benim için tetkikleri o hiç ürolojiye gitmedi sonradan onda sorun olduğu anlaşılınca üroloji-androloji bölümüne yönlendirdiler bizi inşallah tertemiz çıkar sizin tetkikler

üroloji canım androloji diye de geçiyor hangi hastaneden alacaksın devlet mi özel mi?

saol cnm aslında özelden almak ıstıyorum ama bazı arkadsralım arastırma hastanesınde yaptırın dıyor bıkac arkadsımda tup bebek merkezınde yaptırmamı tavsıye edıyor ama tup bebek merkezıne gıdıp ne dıycem once kadın dogumcuylamı goruscem :26:

ya tam mesaj yazıyordum elektrikler kesildi) demek o çok kızdığı ziyaretçi artık kendisiymiş özlemcim gidişin sessiz oldu ama dönüşün muhteşem olacak

cnm ben 2 kez hamıle kaldım bırı 3 aylıkken kalbı durdu dıgerı oglum olcaktı bu mayıs ayında 6 aylıkken kalbı durdu kaybettım aslında ılkınde evlendıgım ılk ay hamıle kalmıstım ama ıkıncıye hamıle kalmak ıcın 1.5 sene bekledım yanı bıraz zor hamıle kalıyorum sanırım o yuzden acaba sperm kalıtesındemı bı sorun var dıye mrk etmeye basladım :26::26:gecenkı aylardada kımyasal yasadım buda sanırım ya yumurta kalıtesınden yada spremden kaynaklanıyormus :26: bı baktılarımda rahatlayalım dimi
ayencim seninde mi 1 aralık
maşşallah kaç kiş olduk değil mi 1 aralık batdaşlarım benim
ben lex zerbas ve ayen bat 1 aralık:13:
Allahım hayırlısı olsun inşallah

evet cnm en gec 1 aralık hadı hakkımızda hayırlısı ınsallahh battaşımmm

aslında bi araştırma hastanesinin infertilite bölümü en mantıklısı kanka senn rahim içi hormonlar hepsi yapılır

aslında bi araştırma hastanesinin infertilite bölümü en mantıklısı kanka senn rahim içi hormonlar hepsi yapılır

off off dogru dıyosunda orayada gıdınce heryerını kesıp bıcıyolar yaaa napcaz bakalım bu ayda olmassa gıdecem hayal gıbı gelıyor ya bana artık evlat sahıbı olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…