RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

off off dogru dıyosunda orayada gıdınce heryerını kesıp bıcıyolar yaaa napcaz bakalım bu ayda olmassa gıdecem hayal gıbı gelıyor ya bana artık evlat sahıbı olmak
valla banada öyle geliyo bi tane hamile pantalonum var bakıp bakıp duruyorum giymek nasip olmıycak heralde

A.s. Rainbow abla hsgeldin.. getiren götüren saolsun..demek takipteymişiz, zaten içmden bi ses özlem bu civarlarda dolasıyo diyorduu
bizde onu özledik, insaAllah en kısa zaman de aramıza dönme gibi bir imkanı olur..
nice nice yıldönümleri olur insaAllah bir daha ki yıldonümüne, bebisli girerler, sonuçlar iyi giderde
şu dısarıdan görünme konusunda ben bir iki ufak bisi demek istiyorum, tabi bu sadece benim düsüncem olabilir..
yani bu , bi tür bir olayın içinde yada dısında olmak gibi birsey oluyo.. yani olayın içindeysen farklı düsünürsün,
eğer dısındaysan çok farklı gelir insana..
burda da öyle diye düsünüyorum.. smdi biz burada bazen bende yapıyorum onu, kaynatıyorum yani :))
o anad konusulan kelimeler, söylenmek istenilenler için öyle bir ruh haline girebiliyoruz..
ama bu olayı hiç bilmeyen birine anlattım diyelim, ona ne komik gelir,. nede eğlenceli gelebilir..
hatta saçma bile gelebilir..
ozlem de bakıp bakıp hallerimize neler düsünüyordur kimbilir..
ama ben kendi adıma diyeyim ki, kendim zaten hayatımla ilgili birçok birseye sıkıldığımdan yada sıkıntılı dönemler geçiridğimden dolayı,
bazen çok fazla kaynatıyor giib görülebilirim.. ve inanın ki, mutlu da oluyorum..ha kendimi yanlıs anlasılırım diye de, aman şunu demek istiyorum demiyeyim, aman bunu desem yanlıs anlarlar mı ki beni deyip de, kendimi sıkmak istemiyorum.. insaAllah böyle düsündüğümden de yanlıs anlasılmam...
esim bile bikaç kere eve gelince günün nasıl geçti die sorduğunda, diyorum yine çok güldüm bazı biseylere,bazen ağlıyoruz, bazen gülüyoruz, bazen espiri yapıyoruz arada eğlenceli oluyor diye , mutlu olduğumu bile hissediyorum diyorum... yani burada hiç birbirimizi görmeden de, birbirimize verdiğimiz sıcaklıkla, o samimiyetlikle kendimizi iyi hissetmemize neden olabiyior..
ve diyor ki esim ; sen bu foruma giridğinden beri, daha iyi görüyorum seni :)

neyse.. beni geçelim :)
oz_lemm kusum tekrardan seni buradaki sahalarda görmek istiyoruz.. insaAllah gelebilirsin , öpüyorum seni

aa bu arada .. kusum kelimesi de hoş görünmüyor mu acaba yasak kelimelere giriyor mu ki
ama insan kendini nasıl iyi hissediyorsa, öyle olsa daha iyi olmaz mııı :)

Son düzenleme:
gelen gıden yok sanırım tatlımm bı test yapsan ya haftasonu beklenırmı

evt cnm gelen giden yok çok sükür, biraz sıkıntılarım varsadece.. onu da kendim uydurmuyosam öyle dir .. bilemem ..?!
artık kendiim iyi hissedersem, gidip test alıcam..
hsgeldin cnm, snde durumlar nasıl, snin nasıl gidiyor?

umut hala test almadın mı canım ben burda meraktan çatlıycam onu istiyorsun dimi yaa

Günaydınlar kızlar nasılsınız ? Ben bu ara hafif mide bulantılarıyla uğraşıyorum, bunun dışında bir sıkıntım yok çok şükür..
oz_lem kuzum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, Seneye bebişinle kutlarsınız inşallah.. Hepimiz seni çok özledik..
umut81 senden çok şüpheliyim, bir test yapsan ne olur sanki.. Kendin de rahatlarsın, bizi de rahatlatırsın.. İdrarda çıkmıyo diyosun ama ben adetime 2 gün varken yapmıştım silikti. Ben pek umut bağlamamıştım ama burdaki herkes olumlu düşünüp kesin hamilesin demişti. Adetim 1 gün geçince tekrar yaptım çizgi daha belirgindi. Yani diyeceğim o ki, ben idrar testlerine güveniyorum. Sen eczanedeki kıza takılma, ne düşünürse düşünsün ne olucak sanki. ben yap derim ..
gamyoncu sende de bişiler var gibi sanki. şöle 1-2 gün daha geçsin senden de test isticem :) Umarım bebişleriniz sizinledir, inanın kendim kadar sevinirim..

umut hala test almadın mı canım ben burda meraktan çatlıycam onu istiyorsun dimi yaa

belirtilerim hayal ürünüdür belki gamyoncu..hani ben olmasnı istedğim birseyi olmadan diyor gibi hissettim de artık kendimi..
ne diyim bilmiyom .. biraz canım sıkıldı doğrusu..
belki tamm kötü bisey demiyorlar, yanlıs da demiyolardır ama napim.. ruh halim böyle..
bi namazımı kılıym da , yavaş yvaş giderim almaya artık..

Son düzenleme:

gnaydın değil öğle oldu hsgeldin bu arada :))
geçmis olsun, artık bunlar olacak napalım :)
Rabbim sabır versin ve üstesinden gelemyi nasip etsin insaAllah..

demek şüphelisin he
tmm tmm senin dediğin gibi olsun bakalım.. bakalım ne çıkcak.. birazdan giderim almaya..hatat bikaç tane birden alim de, arada bir yaparım..
en çok da şuraya onun resmni koymayı istiyorm var yaaa... Alllahhıı'ımm nolur nasip ett

asbeloveciğim cnm evet st.dayım.
Türkiyede 2 doktor var en başarılı Biri kaan bey diğeri emre bey.

kaan beyin muaynesi 300 tl
emre bey in 150 tl

Ben yerinde olsam yapacağım şey.Önce mutlaka ama mutlaka bir tüp bebek merkezinde spermiyogram yaptırmak olurdu.Sonrasında bu teste göre hareket etmek.

canım bence bir araştırma hastanesinde infertilite bölümüne git senin değerlerini kontrol ettir ondan sonra eşin için de isteyeceklerdir. sperm kalitesiyle ilgili olabilir ama ben tüp bebek merkezindeki bir dr.a sorduğumda araştırma hastaneleri yanlış test yapmaz didiydi baaa haberin olsun canım yine sen bilirsin ama benim naçizane fikrim araştırma hastanesi

hoşgeldin yehanımm
ayy inşallah canım ya benim bat 1 aralık cumartesi
2 3 gün sonra yaparım artık adet olmazsam (inşallah olmam)
inşallah bebişler bizimledir herşeyin hayırlısı olsun

Öğlen oldu kızz haklısın , benim gecem gündüzüme karışmış durumda .. Al bikaç tane, yedekte bulunsun evde işte. ne olur ne olmaz.. İdrar testine güvenemiyosan, kanda baktır bari. Günün geçti senin, çıkar. Anaaağğğmmmm heyecan oldum valla, hayırlısı inşallah bebişin seninledir....

evt doğrudur, senin gecen gündüzün farklıdır simdi :)
kısmet bakalım, çok saol yehan..

kızlar ben çıkıyorum
anneme gidicemm aşure yapmış Allah kabul etsinn
bugün giremeyebilirm kendinize iyi bakın Rabbime emanet olunn
hepinize iyi sohbetlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…