- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.541
valla banada öyle geliyo bi tane hamile pantalonum var bakıp bakıp duruyorum giymek nasip olmıycak heraldeoff off dogru dıyosunda orayada gıdınce heryerını kesıp bıcıyolar yaaanapcaz bakalım bu ayda olmassa gıdecem hayal gıbı gelıyor ya bana artık evlat sahıbı olmak
Arkadaşlarr size özlemden selam getirdimm:) Sürekli bizi takipteymişo çok kızdığı kim bu dediği ziyaretçi artık oymuşşş
sizi çok sevdiğini öptüğünü ve özlediğini söyledi..Dün eşiyle yıldönümleriymişnice senelere bitanemmmmmmm sağlıkla huzurla bebişle inşAllah.Bu gün tahlillerini yaptıracakmış dua istiyor sizden..Feryalcim seni özel öpüyor bitanemm..
he bu arada dışardaki gözden daha etkili görünüyor burası ve küçük bir uyarı.Ve bu uyarı çokda haklı arada birbirimize kullandığımız bazı kelimeler usluplar dışardan çokta hoş görünmüyormmuş.Katılıyorum..:13:
Lütfen az daha özenn..
seni seviyorum topiğin şekerparesi neşesi..gel artıkkkkkkk
off off dogru dıyosunda orayada gıdınce heryerını kesıp bıcıyolar yaaanapcaz bakalım bu ayda olmassa gıdecem hayal gıbı gelıyor ya bana artık evlat sahıbı olmak
gelen gıden yok sanırım tatlımm bı test yapsan ya haftasonu beklenırmı
evt cnm gelen giden yok çok sükür, biraz sıkıntılarım varsadece.. onu da kendim uydurmuyosam öyle dir .. bilemem ..?!
artık kendiim iyi hissedersem, gidip test alıcam..
hsgeldin cnm, snde durumlar nasıl, snin nasıl gidiyor?
umut hala test almadın mı canım ben burda meraktan çatlıycam onu istiyorsun dimi yaa
Günaydınlar kızlar nasılsınız ? Ben bu ara hafif mide bulantılarıyla uğraşıyorum, bunun dışında bir sıkıntım yok çok şükür..
oz_lem kuzum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, Seneye bebişinle kutlarsınız inşallah.. Hepimiz seni çok özledik..
umut81 senden çok şüpheliyim, bir test yapsan ne olur sanki.. Kendin de rahatlarsın, bizi de rahatlatırsın.. İdrarda çıkmıyo diyosun ama ben adetime 2 gün varken yapmıştım silikti. Ben pek umut bağlamamıştım ama burdaki herkes olumlu düşünüp kesin hamilesin demişti. Adetim 1 gün geçince tekrar yaptım çizgi daha belirgindi. Yani diyeceğim o ki, ben idrar testlerine güveniyorum. Sen eczanedeki kıza takılma, ne düşünürse düşünsün ne olucak sanki. ben yap derim ..
gamyoncu sende de bişiler var gibi sanki. şöle 1-2 gün daha geçsin senden de test isticem :) Umarım bebişleriniz sizinledir, inanın kendim kadar sevinirim..
İnşallah canım yaaa kaan hoca dna hasar testi dedi bir de onu da mı yaptırsak acaba beklerken diyorum ya en azından o da çıkar aradan çünkü testin her biri 1ayda çıkıyor bu da bizi 1ay geriye atıyor Allahım gerek kalmadan normal yolla nasip etse bu ay mucizem gelse ne güzel olur
Ürolloji alanında iyi bir dr. bulmak da çok zor hiç bilmediğim bi durum kaan hocaya sordum gel bakalım dedi onunda 300-400 gibiymiş muayene ücreti e tetkiklerde özel olacak büyük ihtimal oldu mu sana 1000tl zaten psikolojik olarak zorlu bir süreç bi de maddi yıkıma sebep verecek sanırım o kadarını şu an karşılayamayız gibi geliyor. istanbul da iyi bir ürolog arıyorum şu anda senin bildiğin var mı canım sende istanbuldaydın dimi yanlış hatırlamıyorsam
saol cnm aslında özelden almak ıstıyorum ama bazı arkadsralım arastırma hastanesınde yaptırın dıyor bıkac arkadsımda tup bebek merkezınde yaptırmamı tavsıye edıyor ama tup bebek merkezıne gıdıp ne dıycem once kadın dogumcuylamı goruscem :26:
cnm ben 2 kez hamıle kaldım bırı 3 aylıkken kalbı durdu dıgerı oglum olcaktı bu mayıs ayında 6 aylıkken kalbı durdu kaybettım aslında ılkınde evlendıgım ılk ay hamıle kalmıstım ama ıkıncıye hamıle kalmak ıcın 1.5 sene bekledım yanı bıraz zor hamıle kalıyorum sanırımo yuzden acaba sperm kalıtesındemı bı sorun var dıye mrk etmeye basladım :26::26:gecenkı aylardada kımyasal yasadım buda sanırım ya yumurta kalıtesınden yada spremden kaynaklanıyormus :26: bı baktılarımda rahatlayalım dimi
evet cnm en gec 1 aralık hadı hakkımızda hayırlısı ınsallahh battaşımmm
Günaydınlar kızlar nasılsınız ? Ben bu ara hafif mide bulantılarıyla uğraşıyorum, bunun dışında bir sıkıntım yok çok şükür..
oz_lem kuzum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, Seneye bebişinle kutlarsınız inşallah.. Hepimiz seni çok özledik..
umut81 senden çok şüpheliyim, bir test yapsan ne olur sanki.. Kendin de rahatlarsın, bizi de rahatlatırsın.. İdrarda çıkmıyo diyosun ama ben adetime 2 gün varken yapmıştım silikti. Ben pek umut bağlamamıştım ama burdaki herkes olumlu düşünüp kesin hamilesin demişti. Adetim 1 gün geçince tekrar yaptım çizgi daha belirgindi. Yani diyeceğim o ki, ben idrar testlerine güveniyorum. Sen eczanedeki kıza takılma, ne düşünürse düşünsün ne olucak sanki. ben yap derim ..
gamyoncu sende de bişiler var gibi sanki. şöle 1-2 gün daha geçsin senden de test isticem :) Umarım bebişleriniz sizinledir, inanın kendim kadar sevinirim..
Öğlen oldu kızz haklısın , benim gecem gündüzüme karışmış durumda .. Al bikaç tane, yedekte bulunsun evde işte. ne olur ne olmaz.. İdrar testine güvenemiyosan, kanda baktır bari. Günün geçti senin, çıkar. Anaaağğğmmmm heyecan oldum valla, hayırlısı inşallah bebişin seninledir....
Ebal16
Ayet-el Kürsi
Alminna:300
savaş 5482: 50
Kalan:651
ayene ekledim ozaman seni toplam kaç oluyodu 1001 dimiferyalcim bana da 50 tane yaz canım, bir de beni her dua listesi olan otomatik olarak ekleyebilir listesine herkese 50 tane okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?