RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .. nerdesinizzz bea .. tahlili yaptım 2. cisi silik çıkdıııııııııııııı
Allahımm Allahımmmmmmm nasıl heycanlandımmm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canımmmmmm ağlattın beniiiiiiiii inanamıyorummmmmm koş kana kanaaaaaa:118::118::118::118::118::118:

gözlerim hayal görmüyorsa öyle :44:
testi yükle bizde bakalım valla ağladım ya cok sevndm inanamazsın acayip sevndm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciddimisin.15 yıl sonra gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiii.Allahım DuANIN GÜCÜ BAŞKA BİŞEY DEĞİL BU.çOKMU SİLİK NASIL BİRŞEY ..AY HEYECAN BASTI YAVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

öyle düşünme lütfen
iyi düşünelim ki iyi olsunnn dimi canımmm

umut hala test almadın mı canım ben burda meraktan çatlıycam onu istiyorsun dimi yaa

gözlerim hayal görmüyorsa öyle :44:

sana nasıl sevındıgımı anlatamam ya 15 yılın hasretı ınsallah bıtıyordur bacımmm resmı yuklede daha cok sevınelım yaa

umutttttt ben demiştim dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii resim koy lütfeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn heyecan bastıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :18::18::18::18::18::18:

umutçumm canımmm bu süper bir haber

çok sevindim canım yaa bence biran önce kan tahlili yaptır.mevlam yüzünü güldürür inş. sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin Alalh ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…