- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.921
canım yaaa nasılsınnnn görüşemedik bu ara
canım çok üzüldüm okudum ayetel kürsiyi Allahım hatice kuluna acil şifalar nasip etsin aminnnnnnn
hepimizin derdi bebiş tatlım ama öyle ama böyle benim eşimde sıkıntı var tatlım sayı-hız-morfoloji bekleyip dururyoruz işte
İnşallah canım inşallah bebiş bu belirtileri yapıoduurrrr da halay çekeriz bayağı oldu halay çekmeyeli açılışı yapmak lazım
daha ütü yapan varmı cnm alla alla ayıptır söylemesi kurutemzleme dükkanımız olduğundan dolayı evde no ütü no dertkızlar aşk olsun dışlamak falan olurmu öyle şey ben bir bakıyorum sizde muhabbet kaynamış içine bodozlama dalamıyorum bazen :)
gamyoncu iyiyim şekerim iş güç evde biriken işler güçler falan filan bu arada bi nebze ütüden kurtuldum yuppibir firmayla anlaştım artık ütü yapmıcam buna istinaden şunu söylemek istiyorum oooo yeaahhhh
aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı haber alırsın inş
ben 21 yaşındayım 3 yıllık evliyim aslında hiç çocuk istemiyodum ama kazayla 3 ay sonra hamile kaldım ondan sonra cok istedim anne olmayı cok üzüldüm bebeğimi kaybedince her kayıbın acısını yeni bi bebekle gecirmeye çalışırken 4 düşük etti bakalım ne zaman kucağımza almak nasip olacak
geçmiş olsun mayın tarlasına girmişsn bidaha yapma tamammı
daha ütü yapan varmı cnm alla alla ayıptır söylemesi kurutemzleme dükkanımız olduğundan dolayı evde no ütü no dert
hayırlı haber alırsın inş
ben 21 yaşındayım 3 yıllık evliyim aslında hiç çocuk istemiyodum ama kazayla 3 ay sonra hamile kaldım ondan sonra cok istedim anne olmayı cok üzüldüm bebeğimi kaybedince her kayıbın acısını yeni bi bebekle gecirmeye çalışırken 4 düşük etti bakalım ne zaman kucağımza almak nasip olacak
geçmiş olsun mayın tarlasına girmişsn bidaha yapma tamammı
daha ütü yapan varmı cnm alla alla ayıptır söylemesi kurutemzleme dükkanımız olduğundan dolayı evde no ütü no dert
20 aralık canım Zaten bunlar ihtimal ama yinede huzursuz ediyo insanı Sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
ya ben kaçiboynuzu kürünü yapın derim
o beniiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmbebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Ben geldiiiiiiiiiimmmm
içerdeyken çooookkk özeldim siziii çooooooookkbilmiyorsunuz ama her gün burdaydım yeminle, ziyaretçi ziyaretçi takılıyodum öyle bundan sonra ziyaretçilerle alay etmicem vallaa
Allah razı olsun hergün beni andınız, sordunuz...çok özeldim yaavvvv
Bugün burdayız kıprayanı fururummm
inşallah sonuç alırsınız ya Allah büyük Bizlerin işi Allaha kalmış
iyiyim canım sen nasılsın.ben kendi ameliyat hazırlığımla uğraşıyorum işte bir yandanda mevlam bu ay başka şeylerle uğraşırken mucizemi verir mi acaba diyorum
sende karyotipin sonucunu bekliyormuşsun herhalde.
benimde eşim kontrole gidecek ama sağolsun biraz rahat olduğu için ne zaman gidecek bilmiyorumm
Ben geldiiiiiiiiiimmmm
içerdeyken çooookkk özeldim siziii çooooooookkbilmiyorsunuz ama her gün burdaydım yeminle, ziyaretçi ziyaretçi takılıyodum öyle bundan sonra ziyaretçilerle alay etmicem vallaa
Allah razı olsun hergün beni andınız, sordunuz...çok özeldim yaavvvv
Bugün burdayız kıprayanı fururummm
Cancanlarıımm işten yeni geldim yemek yiyip geliyorum, lütfen kaçmayıııııııııııııııııııınnn...ragindacııııııııııımm çok iyiyim gelcem az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?