RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

iyiyim canım sen nasılsın.ben kendi ameliyat hazırlığımla uğraşıyorum işte bir yandanda mevlam bu ay başka şeylerle uğraşırken mucizemi verir mi acaba diyorum
sende karyotipin sonucunu bekliyormuşsun herhalde.
benimde eşim kontrole gidecek ama sağolsun biraz rahat olduğu için ne zaman gidecek bilmiyorumm

Ben geldiiiiiiiiiimmmm
içerdeyken çooookkk özeldim siziii çooooooookk bilmiyorsunuz ama her gün burdaydım yeminle, ziyaretçi ziyaretçi takılıyodum öyle bundan sonra ziyaretçilerle alay etmicem vallaa
Allah razı olsun hergün beni andınız, sordunuz...çok özeldim yaavvvv
Bugün burdayız kıprayanı fururummm

özo kız naberrrr

hayatımsınav cnm bende okuyacağım,sana da kolay gelsin cnm

kızalr yazdıklarınızı okudum,hepiniz tüm tedavilerinizi kolaylıkla bitirip hemen hamile kalırsınız inşşşşşşşşş

daha ütü yapan varmı cnm alla alla ayıptır söylemesi kurutemzleme dükkanımız olduğundan dolayı evde no ütü no dert

çok zor olmalı İnşallah gönlünü ferahlatacak bebişler,in olur Yaşın genç olması her zaman avantaj

çok zor olmalı İnşallah gönlünü ferahlatacak bebişler,in olur Yaşın genç olması her zaman avantaj

20 aralık canım Zaten bunlar ihtimal ama yinede huzursuz ediyo insanı Sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin

ya ben kaçiboynuzu kürünü yapın derim

canım ben keçibıynuzu kürünü bu ay denedim.kendimede çörekotu bal denedim.ama eşim sağolsun devamını getirmiyor.bende yoruldum artık elimde ilaçlarla peşinde koşmaktan

tekrardan hoşgeldin canımm

Ben tanıştığımıza memnun oldum Çıkmam gerekiyor Allah dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin Birbirinize ettiğiniz dualr size şifa olsun İlgi ve alaka için çok tşk ederim Hayırlı akşamlar

inşallah sonuç alırsınız ya Allah büyük Bizlerin işi Allaha kalmış

amin canım amin inşallahhhh hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize

inşallah canım inşallah olur mu olur gelir mucizen inşallah
evet karyotip sonucu bekliyoruz inşallah iyi sonuçlar alacağız
aman hepsi aynı bunların tatlım bizimki de karyotip için kanı verirken gitmiş elindeki bütün test sonuçlarını oraya bırakmış bi de aman nolcak diyo daha beter çıldırtıo beni be adam bi ft. çektirsene dimi ama ne desen boş yani o yüzden kenini üzme canım Allahım verecek tez zamanda

daha ütü yapan varmı cnm alla alla ayıptır söylemesi kurutemzleme dükkanımız olduğundan dolayı evde no ütü no dert

bi de hava atmalar şuna bak yaaaa

hoşgeldin balımmmmmmmmmm
özledik seniiiiiiiiiiiiiii

Cancanlarıımm işten yeni geldim yemek yiyip geliyorum, lütfen kaçmayıııııııııııııııııııınnn...ragindacııııııııııımm çok iyiyim gelcem az sonra

Doğmamış bebekten güldüren mektup:)

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…