RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ne sandın kızım atarım havamı
aslında cok lüx bi durum değil çünkü bizim dükkanda tane 1 liradan ütü yapılıyo miktar fazla olursa sürekli gelen müşterilere evlerine servisde yapıyolar

ay güldürdün beni canım akşam akşammmm

ne sandın kızım atarım havamı
aslında cok lüx bi durum değil çünkü bizim dükkanda tane 1 liradan ütü yapılıyo miktar fazla olursa sürekli gelen müşterilere evlerine servisde yapıyolar

ohhh mis Allahtan benim kocişte kumaş giymez kotları da ütülemem zaten

çok zor olmalı İnşallah gönlünü ferahlatacak bebişler,in olur Yaşın genç olması her zaman avantaj
tabi cnm o yzden ara vermeden yapmak istiyorum elimde böyle bi şans varken
valla canım bende buldum sizin gibi firma işte onlar yapacak napalım canikom yeni yeni asortikleşicez bizde
ayy cok rahta valla hiç ütü sorunum olmadı
ay güldürdün beni canım akşam akşammmm

ohhh mis Allahtan benim kocişte kumaş giymez kotları da ütülemem zaten
benmde kocam kumaş giymez ama kotuda ütüsüz giymez ütü istemeyen kıyafetler bile ütülenir dükkanda

ya kızlar belimin sol tarafı arkada ki çok ağrıyor sağda yok ama sol ağrıyor:18:
ve birde rahmimin üstü Allahım sen hayırlara çevir
umudum nerde kaldı çok merak ettimm:44:

ohhhh mis ne güzel benimki bi yumurta kırsa öpüp başıma koyacağım ama tık yok valla

Benimkide beni çıldırttıracak eve benden önce gidiyor arıyor kahvaltı yapalım tamam çayı koy ozaman diyorum banane diyor giderken eli kolu boş gider beni arar kola al ekmek al.

ya kızlar belimin sol tarafı arkada ki çok ağrıyor sağda yok ama sol ağrıyor:18:
ve birde rahmimin üstü Allahım sen hayırlara çevir
umudum nerde kaldı çok merak ettimm:44:
yerleşme ağrısıdır inş son hamileliğimde daha öğrenmeden bel ağrım başlamıştı yerleşme ağrısıymış
umut bugün hiç girmedi :26:

bu belirtileri yazıyorum diye inşallah bana kızmazsınız ben sadece fikir almak için yazıyorum kızlarrrr

benim ki de kumaş sevmez

ay evet kotu da bi güzel asılı kuruttum mu ütülenmiş gibi olayyyyyy:))))))

ohhhhhhhhhh siz yaşıosunuz bacım evde temizlikçiye karşı bizim beyyyyy birlikte yaparık biz

Benimkide beni çıldırttıracak eve benden önce gidiyor arıyor kahvaltı yapalım tamam çayı koy ozaman diyorum banane diyor giderken eli kolu boş gider beni arar kola al ekmek al.
o konuda benden dertlisi olamaz
havlu kullanmmıyo adam ıslak ıslak cıkar banyo paspası var üstünde ayağımın ıslaklığı parkeye iz yapmasın deme paspasın üstünden atlar sanki ateş kuyusu
çok şükür parfüm sıkma diş fırçalama kulak temzleyi öğrettik darısı havllunun başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…