- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.941
Cancanlarıımm işten yeni geldim yemek yiyip geliyorum, lütfen kaçmayıııııııııııııııııııınnn...ragindacııııııııııımm çok iyiyim gelcem az sonra
ne sandın kızım atarım havamıamin canım amin inşallahhhh hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
inşallah canım inşallah olur mu olur gelir mucizen inşallah
evet karyotip sonucu bekliyoruz inşallah iyi sonuçlar alacağız
aman hepsi aynı bunların tatlım bizimki de karyotip için kanı verirken gitmiş elindeki bütün test sonuçlarını oraya bırakmış bi de aman nolcak diyo daha beter çıldırtıo beni be adam bi ft. çektirsene dimi ama ne desen boş yani o yüzden kenini üzme canım Allahım verecek tez zamanda
bi de hava atmalar şuna bak yaaaa
ütü yapmaktan nefret ediyorummmmmmmmmmmmm
Doğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari
ne sandın kızım atarım havamı
aslında cok lüx bi durum değil çünkü bizim dükkanda tane 1 liradan ütü yapılıyo miktar fazla olursa sürekli gelen müşterilere evlerine servisde yapıyolar
ay güldürdün beni canım akşam akşammmm
o zaman aferim bana
ohhh mis Allahtan benim kocişte kumaş giymez kotları da ütülemem zaten
tabi cnm o yzden ara vermeden yapmak istiyorum elimde böyle bi şans varkençok zor olmalı İnşallah gönlünü ferahlatacak bebişler,in olur Yaşın genç olması her zaman avantaj
ayy cok rahta valla hiç ütü sorunum olmadıvalla canım bende buldum sizin gibi firma işte onlar yapacak napalım canikom yeni yeni asortikleşicez bizde
benmde kocam kumaş giymez ama kotuda ütüsüz giymez ütü istemeyen kıyafetler bile ütülenir dükkandaay güldürdün beni canım akşam akşammmm
ohhh mis Allahtan benim kocişte kumaş giymez kotları da ütülemem zaten
Ben de ediyorum ve de yapmıyorum :) Kociş gömleklerini kimseye ütületmez,çok şükürrrr15 günde bir de bayan geliyor temziliğe, o ütülüyor kalanları.
ohhhh mis ne güzel benimki bi yumurta kırsa öpüp başıma koyacağım ama tık yok valla
ohhhh mis ne güzel benimki bi yumurta kırsa öpüp başıma koyacağım ama tık yok valla
yerleşme ağrısıdır inş son hamileliğimde daha öğrenmeden bel ağrım başlamıştı yerleşme ağrısıymışya kızlar belimin sol tarafı arkada ki çok ağrıyor sağda yok ama sol ağrıyor:18:
ve birde rahmimin üstü Allahım sen hayırlara çevir
umudum nerde kaldı çok merak ettimm:44:
yerleşme ağrısıdır inş son hamileliğimde daha öğrenmeden bel ağrım başlamıştı yerleşme ağrısıymış
umut bugün hiç girmedi :26:
benim ki de kumaş sevmez
tabi cnm o yzden ara vermeden yapmak istiyorum elimde böyle bi şans varken
ayy cok rahta valla hiç ütü sorunum olmadı
benmde kocam kumaş giymez ama kotuda ütüsüz giymez ütü istemeyen kıyafetler bile ütülenir dükkanda
o konuda benden dertlisi olamazBenimkide beni çıldırttıracak eve benden önce gidiyor arıyor kahvaltı yapalım tamam çayı koy ozaman diyorum banane diyorgiderken eli kolu boş gider beni arar kola al ekmek al.
bu belirtileri yazıyorum diye inşallah bana kızmazsınız ben sadece fikir almak için yazıyorum kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?