RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

inşallah inşallah

kızlar müsadenizle ben çıkıyorum
kız kardeşim bende uyuyor içerde gece uyumamışda
bebişi zar zor uyuttuk yemek yapıcam
sonra görüşürüzzz

inşallah öyledir gümüşüm inşallah
inş bebeğim:13:
ay evet kotu da bi güzel asılı kuruttum mu ütülenmiş gibi olayyyyyy:))))))

ohhhhhhhhhh siz yaşıosunuz bacım evde temizlikçiye karşı bizim beyyyyy birlikte yaparık biz
temizlikçi bizde yok ama hamile kalınca alırız birini galiba ya eltime para veririm yapar yada kaynoş yapar bi kadın eli değecek bana süpürge tutmakda yasaklandı saedece tuvaleti yıkarım oda mecburen diğerleri yasaklıycak doktor zaten

Benimkide beni çıldırttıracak eve benden önce gidiyor arıyor kahvaltı yapalım tamam çayı koy ozaman diyorum banane diyor giderken eli kolu boş gider beni arar kola al ekmek al.

Al benden de o kadar yaaaa eve gider yatar beni arar ekmek yok alır giderim yemek hazırla der e akıllı yemek hazır çıkar bi ısıt masaya 2tabak koy yokkkkkk 2kalori harcar yazık o yağları ben kolay mı yaptım diyor bana

Ah canımmm nasıl sevindim tecrübe etmene çünkü bende kırmızı kırmızı dolaşacaktım desene :) malesef beyaz çok ve bir çare bulmaya çalışıyorum :44:

Allah izin verir de hamile kalırsam kılımı kıpırdatırsam nolayım isterse ... götürsün hiçbişey bebişimden önemli değil
tutar bi kadın temizletir valla benim kaynoş diyebileceğim bi kayınvalidem yok maalesef o daha çok benim ona bakmam için geldiğimi düşünenlerdennnn

bu konuda göbelki erkeklerin uydurduğu bi laf var biraz +18 olcak ama
'HIYAR GÖLGEDE YETİŞİR'

İnan kaynoşların zihniyeti aynı ama kadın tutmamada laf eder bende sen temzle ozaman derim mecbur gelir yada kadın bullurum
valla eşimin bi yengesi var ona desem haftada birgün gelir para flnda almaz kaynoş yapmazsa ona derim bende parayıda zorla veririm
4 düşük yaptım dahada kaldıramam totoyu

Özlemmm içerde neler oldu..Anılarını anlat bize hoşgeldin tatlım yokluğun belli oldu

benimki öz annesi değil zaten üvey ondan da yapıo biraz gerçi tam bir gıcık ama ne yapalım idare etcez hayatta gelmez bizimki bi de durumları da bilmio valla zor buluyoruz zaten hayatta kımıldamam ağzıma beslesin banane

hep bi bahaneleri var zaten bende olsa o göbek üstüme kuma getirirdi

kızım ne utanıyosun bi kariatürde okudum bende:18:

evet yaaa kesinlikle canım tehditlerle zorla verdirmeye çalışıyorum işte bakalım

kızlar ben kaçıyorum akşam fırsat bulursam kocişten girerim öpüyorum siziiiiiii

Evet ben içerdeyken diye başlıyorum
Kızlar dün sabah reglin 3. günüydü, ben de tohtora gittim, hormon tahlillerini yapmaya, neyse öğleden sonra sonuçlar çıktı...Allahım o kadar şaşırdım ki anlatamam Ben pcos hastasıyım yaa fsh hormonum yüksekti, o düşmüş ki 2 yıldır hep çok yüksekti, öyle mutluyumki anlatamam Diğer tüm hormonlarda da şükür bi sıkıntı yok. Hayıtın mucizesi diyorum ben...1-2 haftaya da eşim teste gidecek, eğer onda da bişe çımazsa hsg'ye gitcem Bu arada 2 gündür de bal+tarçın+çörek otu yiyorum veee incir kürü yapıyorum...eşime de harnup pekmezi aldım yiyor..kocccccaaa şehirde keçbynuzu bulamadık, sipariş ettik gelecek, bi de onun kürünü yapacam Şuan yüklemelerdeyim yani

Neyse kızlar benim size sormak istediğim bişey var, bugün adetin 4.günü ama ben de adet günümden beri aşırı derecede kasık batması ve sancısı var..ben sadece adetin 1.günü sancı çekerdim sonra normal geçerdi...ama bu ay kasıklarım beni öldürecek,üşütmekten diyorum ama ilk defa geliyor başıma bu

valla zorla kilo verdirdim bi mekik aleti aldı oturma odasının baş köşesinde bana dert bide tozlanıyo siliyorum uğraş dur
bizimki öz ama ne işe yarıyo
bakalım çağırıcam temzlemek için gelmezse çekeceği var benden

İçerde harika gelişmeler olmuş desene Canım belkide bebek zamanı gelmiştir inşallah bu iyileşme sürecinde herşey daha kolay olur.Yüklemelere ve sonrasında çalışmalarında başarılar diliyorum ...
Benimde regl ilk 3 günü kasık ağrıları rutin olur,bana normal geldi cnm...belki üşüttün bende üşütünce daha fazla olur ağrım.Sıcak su torbası iyi gelir bu ağrılara öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…