RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bende cıkıyım artık yemek yapılcak yarından sonra 2 3 gün giremem annemler gelecek ankaradan
özlerim sizi ama koskoca yarın var değerlendiririm

Eveeeeett İnşallah gelmiştir inşallaaaaahhh, teşekkür ederim canoooommm üşütmekten olabilir, bu ara çok üşüdüm zaten

Kızlar yaa benim de saçımda röfle var ama baya aktı, uçlar röfleli, yukarısı karamel, kendi saçım siyah, aslında gebelikten önce ben de tek renge boyatmak itiyorum ama koyu yani kend saçımın rengini istemiyorum,,ooffff bu yüzden aylardır erteliyorum napsam kiiiii

Canım acaba hamile oldugun halde regl mi oluyosun ??? Bazılarında öyle olabiliyormuş

kızlar iyi akşamlarrrrr ooooooooo özlemcimde gelmiş hoşgelmiş seni görunce sayfaları okumadan balıklama atladım nasılsın canım

Arkadaşlar ben hamilelikte saçımı boyattım.Fakat ikinci dönemde.Çok araşştırdım çok sordum.
Doktorum bana röfle asla yaptırma ama imkanın varsa açık havada boyat saçını dedi.Bende kuaförden rica ettim saçımı bahçede boyadı solumamış oldum böylece.Önemli olan solumak deriden vücuda geçmesi çok zor..

Tatlım benimde röfleydi çokda seviyordum ama mecbur değiştirdim. Sende biran evvel kendi doğal rengine boya hamile kalırsan elleyemezsinde üstler başka altlar başka çok kötü duruyor öyle.

dur hele kıııızzzz yok anacım olmaz öyle şey kanda hcg'ye de bakılmış, gebeşlik yok yaniii

Anladım Sağlık olsun canım umudumuzu yitirmeden aynen devam edeceğiz elbet göbüşümüze gelecekler Allahın izniyle. Benimde bata az kaldı bakalım meraklanıyorum bu ay neler olacak :18:

Tatlım benimde röfleydi çokda seviyordum ama mecbur değiştirdim. Sende biran evvel kendi doğal rengine boya hamile kalırsan elleyemezsinde üstler başka altlar başka çok kötü duruyor öyle.

Ayyyy ana saçımı sevmiyorum yaaa, olmazsa çikolata kahveye boyayım, çünkü saçım da siyaha yakın koyu kahve

Sevindim bunu duyduğuma çünkü benim saçım çok çabuk beyazlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…