- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #7.981
ay evet kotu da bi güzel asılı kuruttum mu ütülenmiş gibi olayyyyyy:))))))
ohhhhhhhhhh siz yaşıosunuz bacım evde temizlikçiye karşı bizim beyyyyy birlikte yaparık biz
Önerin çok güzel hiç olmadı dibine sürmeden o kalemlerden kullanabilirim :)Haklısın fedakarlık şart ama ben birden 50 yaş yaşlanacağımı hissediyorum.Saçımın 3te 1 i beyaz olsa umursamam inanki :S toplantıya falan perukla gireyim ben
Anladım canım o ruj şeklinde olanlandan deneyebilirsin. Bendede röfle vardı çok seviyordum ama gebelik istediğim için bozdum röflemi çünkü dipler çıkınca kötü duracaktı Normal tek renge boyadım bakalım bir müddet böyle idare edeceğim
İçerde harika gelişmeler olmuş deseneCanım belkide bebek zamanı gelmiştir inşallah bu iyileşme sürecinde herşey daha kolay olur.Yüklemelere ve sonrasında çalışmalarında başarılar diliyorum ...
Benimde regl ilk 3 günü kasık ağrıları rutin olur,bana normal geldi cnm...belki üşüttün bende üşütünce daha fazla olur ağrım.Sıcak su torbası iyi gelir bu ağrılara öneririm
Ah canımmm nasıl sevindim tecrübe etmene çünkü bende kırmızı kırmızı dolaşacaktım desene :) malesef beyaz çok ve bir çare bulmaya çalışıyorum :44:
Evet ben içerdeyken diye başlıyorum
Kızlar dün sabah reglin 3. günüydü, ben de tohtora gittim, hormon tahlillerini yapmaya, neyse öğleden sonra sonuçlar çıktı...Allahım o kadar şaşırdım ki anlatamamBen pcos hastasıyım yaa fsh hormonum yüksekti, o düşmüş ki 2 yıldır hep çok yüksekti, öyle mutluyumki anlatamam Diğer tüm hormonlarda da şükür bi sıkıntı yok. Hayıtın mucizesi diyorum ben...1-2 haftaya da eşim teste gidecek, eğer onda da bişe çımazsa hsg'ye gitcem Bu arada 2 gündür de bal+tarçın+çörek otu yiyorum veee incir kürü yapıyorum...eşime de harnup pekmezi aldım yiyor..kocccccaaa şehirde keçbynuzu bulamadık, sipariş ettik gelecek, bi de onun kürünü yapacam Şuan yüklemelerdeyim yani
Neyse kızlar benim size sormak istediğim bişey var, bugün adetin 4.günü ama ben de adet günümden beri aşırı derecede kasık batması ve sancısı var..ben sadece adetin 1.günü sancı çekerdim sonra normal geçerdi...ama bu ay kasıklarım beni öldürecek,üşütmekten diyorum ama ilk defa geliyor başıma bu
Canım acaba hamile oldugun halde regl mi oluyosun ??? Bazılarında öyle olabiliyormuş
Kızlar yaa benim de saçımda röfle var ama baya aktı, uçlar röfleli, yukarısı karamel, kendi saçım siyah, aslında gebelikten önce ben de tek renge boyatmak itiyorum ama koyu yani kend saçımın rengini istemiyorum,,ooffff bu yüzden aylardır erteliyorum napsam kiiiii
kızlar iyi akşamlarrrrr ooooooooo özlemcimde gelmiş hoşgelmiş seni görunce sayfaları okumadan balıklama atladım nasılsın canım
dur hele kıııızzzzyok anacım olmaz öyle şey kanda hcg'ye de bakılmış, gebeşlik yok yaniii
Tatlım benimde röfleydi çokda seviyordum ama mecbur değiştirdim. Sende biran evvel kendi doğal rengine boya hamile kalırsan elleyemezsinde üstler başka altlar başka çok kötü duruyor öyle.
Canocanlar umut'tan haber var mı? test yapmıştı en son..
AnladımSağlık olsun canım umudumuzu yitirmeden aynen devam edeceğiz elbet göbüşümüze gelecekler Allahın izniyle. Benimde bata az kaldı bakalım meraklanıyorum bu ay neler olacak :18:
Arkadaşlar ben hamilelikte saçımı boyattım.Fakat ikinci dönemde.Çok araşştırdım çok sordum.
Doktorum bana röfle asla yaptırma ama imkanın varsa açık havada boyat saçını dedi.Bende kuaförden rica ettim saçımı bahçede boyadı solumamış oldum böylece.Önemli olan solumak deriden vücuda geçmesi çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?