RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar hepinize günaydınn
bugün moralim çok bozuk kırmızı kartı yemiş bulunuyorum:85:
yarın hasta olmam gerekiyordu ama bir gün erken oldum
bu kadar belirti bulduktan sonra hasta olunca moral olarak biraz çöktümm
ama biz bu ay sadece bir gün çalışma yapmıştık 14. günü
başka da olmamıştı ondan dolayı biraz kendimi rahatlatıyorumm
napalım kader kısmet Rabbim diğer ay yüzümüzü güldürsünn

hayırlısı olsun canım inş. önümüzdeki ay mevlam mucizeni verir sana

kızlar günaydınn
ayen1986 nın duasını kim takip ediyor kaçırmışım bendende 40 tane alabilir mi?

umut gelmiş hoş gelmiş .umut neler yaptın var mı gelen giden:18::18:

kızlar ay sonu çokk yoğunum bugün fazla giremeyecğim

günaydın şekerlerrrr
Bugün keyifler nasıll?
gamyocumm üzülmek yok lütfen Allahımın izniyle olacak bende geçen ay senin gibi olmuştum ama akıllandım artık belirti falan aramıyorum geçecek ve sonraki ay tekrar harekete geçeceksin elbet olacak ama bu ay ama bi daha ki ay elbet olacak Allahım herşeyi bilir verir canımmm

sağol asbelovem
herşeyin hayırlısı olsun birdahaki ay belirti aramak yok

selamm herkese, günaydın..şu cuma sabahı, Rabbim biliyor ya, herkese o müjdeli haberi vermeyi ne çok isterdim..şuan ise bin parçayım yine..gözlerime ne zaman söz geçiririm bilmiyorum..
işte yine bir hayal kırıkılğınla baş başayım..hadi geçen ay öyleydi böyleydi derken, bu ay tedbirimi aldım derken, şu son bı haftadır adet zamanım geliyor diye çok stres yaptım kendime..gerek bikaç belirti yaşıyorum dedim..gerekse kendimi kaptırdım..ama şu son iki aydır çok şeyler yaptım diye, insanız iste, bekliyor insan, hayalini kuruyor yaptıklarıyla, o minicik cennet kokulu meleğin..yine kaç ay daha böyle hasret kalıcam bilmiyorum...dua, dua, onca yaptıklarımla, hem çok yoruldum, hem çok bunaldım..kendimi biraz fazla zorladım galiba, ve uğrastıklarımla olur diye sandım..olmadı. .ne yapayım ki daha ?? esim artık dktara da gitmiyor, bnde gidemiyorum tek basıma..elimden de ancak bu kadarı geliyor..şu an vücudum ve hormonlarım ne halde oldğnu bilmeden, elimden geleni yaptım, çok yapsam zararı olur mu ki dedim hep..uğrastım, çabaladım ve yine olmadı işte..ama işte gel de anlat şu bin parça olan ruh halime..
birde şu son bir haftadır, etrafımda gereksiz diye nitelendireceğim bikaç insan yüzünden, strese girmeme sebep oldular..biliyorum kızıyorsunuz bana, neden olmadık şeyler yüzünden stsere girip kendini düşünmüyosun diyebilirsiniz..inanın buna engel olmak, adetime engel olmak gibi birsey..yine de Rabbime sükür ki adet oluyorum en azından..bu ruh halim yüzünden, kendimi bir türlü rahat bırakamıyorum yılların verdiği yaşanmışlıkla, yılların verdiği hüsranlı yorgunlukla..hep bu yüzden küçük bir kelimeyi bile hazmedemez oldum..kaldıramıyordum..ne yapayim elimde değil işte..dktor desteği almadan da bunu kendim başaramıycam sanırım..nyse..

gelelim 2gün önceye..?
geçen güne kadar, yaşadığım adı batasıca belirti diyeyim, yada ben hayalini yaşadım diyeyim..artık ne derseniz diyin..cünkü, ben ancak o belirtilerinde, o çift çizginin de, hayalini kurup, hayalini yaşarım..bnbir heeycanla yaptığım o testin, o heyecanımı anlatamam..hyalini bile gördüğüm dedğim o silik çizgi varyaaaa..o an ki mutluluğumu anlatsam da anlatamam ki..o heyecanla buraya yazıp paylaştım, tam resmini çekmeye gideyim dedim baktım gözleriem inanamadım..o hüsranımı bir kenara bırakın, sizlere ne diyeceğimi ve bu durumu kendime nasıl anlatacağımı bilemedim..geldim bakıyorum sizlere, sevincinizi görmek mi çok güzeldi o an bana, yoksa sizlere burdaki durumu anlatamamak mı, yoksa anlattığım anda, beni hangi kefeye koyacağınız mı..? o anda gözlerim sizin sevincinize akıyordu ama, Allahım dedim, nasıl anlatacam durumu ben simdi, o zaman o gördüğüm neydi..?? smdi bnle alaycı gözüyle bakılırsa..?? yada kafaya taktığın bu belirntilerle ancak sen hayalini görürsün ..diye akıllarından geçiren olur mu ki??....neler neler geçmedi ki aklımdan..keske emin olmadan demeseydim sizlere..nasıl mahçup olduğumu anlatsam bilemedim..esim sorup duruyor, e bu hallerin için forumda ki arkadasların ne diyor, ona tam olarak neler hissettiğimi, içimde neler yaşadığım son şu 2gündür demiyordum, son ki hafif kahverengi akıntalırımı bile dememistim, olup olup bitiyordu cünkü, ama anlatsam da, azcık lekelenmeyle olmadı der geçerdi..ona göre günüm tam geçecek..ve yine diyordu ki aksam, kan vermeye bile gerek yok..günün 2hafta bi geçsin öyle gideriz teste ve dktara.. ben içimde ölüyorum haberi yok..gel de anlat bunu umut'a, hem kendime, hem esine...
biliyorum ki, kimsenin hayatı kimsenin kine benzemez..herkesin belli bi hayatı ve kaderinde yaşayacak oldukları var..
ama Rabbim biliyor ya?? imrenerek bakıyorumda hamile kalan arkadaslara, ben onlar gibi olabilir miyim ki ?? diyordum hep...
onları parlayan yıldızlar gibi gördüğüm için, onların mertebesine ulaşmam çok zor heralde diyordum hep..
yada onların yolundan gitmeyi bir türlü beceremiyorum işte..elimden geldiği kadarını yaptığımla sonuç hep aynı oluyordu işte..
bazen diyordum kendi kendime, O parlak yıldızlar gibi günlerim olduğunda, ben o zaman mutluluktan yaşar mıyım bilmiyorum..
ama işte insan, gerçeklerle yüzleşiyor bi zaman sonra..
burada ki bana dua eden , bana candan samimiyetlerini ve ilgi-alakalarıın gösteren canlarıma ne kadar tskkür etsem azdır..hiç tanımadığım halde, hiç görmediğim halde, kimisinin samimiyetini buradan can-ı gönülden hissettim..Allah razı olsun, Rabbim onları da mutlulukların en yücesine nail eder insaAllah..
nyse..anlattıklarımla, her anlattığımı uzun tutabiliyorum, sizleri de sıkmiim daha fazla..hakkınızıı helal edin..bir süre gelmeyebilirim..
ama günün birinde olursa şayet sizlere haber vermeye seve seve gelirim..
gönlünüzün muradı olması dileğiyle..
Rabbim yardımcınız olsun, kimseyi benim kadar yılların yorgunu yapmasın dilerim ki..
Rabbim kimsenin kucağını benim gibi bos bırakmasın insaAllah..
desteklerini gördüğüm ve dualarını eksik etmeyen sizleri çokkk sevdimm, her zaman dualarımdasınız..
Allah'a emanet olun simdilik ..

isme okuyorum hep.onlarada yüzer tane okumuştum zaten.takip ediyim ben bundan sonra kime okunduğunu bari.
ayenin sırası ben takip edyorum
bide ebale okunuyo
100 tane eklemiştim ben zaten söylemiştin sen
benim kocişte çekirdeksiz durmaz,temizlemesi olmasa birde
sırf o çekirdek için şarjlı süpürge aldım tırnaklarını kesiyo atamıyodu süpürgeyle alıyo hemen
tmm cnm ekledim ben takip ediyorum

annem geliyo
cok mutluyum
dua listeside şöyle kaçırdığım varsa söyleyin

ayen1986

kiraztepe 50

rainbowcolors 50

asblove 100

rean 300

8scorpions 50

neşe 50

welfalt 100

savaş5482 40

kalan 259

cnm 59 uda ben alayım akşam eve gelince okuyabilirim ama

umutcum üzülme desemde boş cnm ya ama atlatacaksın ve yeni aya yeni umutlarla başlayacaksın inanki yazını okurken ben bile ağladım
neden dr.a gitmiyorsun cnm kaçyıldır bebek istiyorsun.

gamyoncu sende görmüşsün kırmızı kartı bu son görüşünüz olur inşallah da 9 ay göremeyesiniz kendilerini

Umut'cuğum.

ne diyeyim bilemiyorum yaşadığın psikoloji gerçekten zor Rabbim kimseye yaşatmasın inşAllah yaşadıklarında hep gerilerde kalsın.Evet silik çizgide heyecanlandık havalara uçtuk ama bunu düşünüp acaba ne derim diye üzülmen oldumu bitanem Burada sevinçlerimizide hüüznlerimizide paylaşmak için varız.

Belliki çok yorulmuşsun sana bir ablan olarak önerim eşini mutlaka ikna et doktora gidin.Yani bu kakadr uzun zaman her ay bunları yaşamak bu stres ne yazıkki bu süreci dahada zorlaştıracak.Eğer kendini daha iyi hissedeceksen bencede gelme topiğe ama lütffen gelmediğin zamanlarda kendine yeni uğraşlar bul bebek düşüncesinden uzaklaş.Gidebiliyorsan kısa bir tatil yap memlekete git.Ne yap yap ama kafanı dağıt.

Rabbim yardımcın olsun dilerim geldiğinde müjdenle gelirsin inşAllah..Hakkını helal et cnm

Son düzenleme:

koley gelsin cnm..

Canım benim daha çok yolun başındasın hem 1 çalışma ile zordu.Önümüzdeki maçlara bakıyoruz üzülmek yok.yeni umutlarla yola devam

Güne çok aydın başlamadık belki ama yüreğimizde umutları yeniden yeşerttik buda günün kazancı.Yoksa nasıl ayakta duracağız.Yenilmek umudumuzu kaybetmek hele hele pes etmek asla yok.Bunlar hep bir imtihan bazen kolay veriyor kıymet bilecekmi şükür edecekmi kulum diyor,bazende aratıyor umut kesecekmi isyan edecekmi diye.Biz ne umut kesenden ne isyan edenden olmayacağız inşAllah.

Mevlam neyler neylerse güzel eyler....

umut canım sende yılların yorgunluğu var bu belli biz senin hakkında asla öyle şeyler düşünmeyiz biz sana sabrından dolayı ancak saygı duyarız.Rainbow ablamın dediği gibi biraz uzaklaş istersen ama çok geçmedende eşinle beraber bir merkeze gidin canımm yaa Allaha emanet ol

canım benim üzülme sakın bu bir tecrübe artık belirtilere kulak vermez streste olmazsın unutma yalnız değilsin ayrıca vardır Rabbim'in bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…