- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.201
millet oldu sonunda bende hamileyiiiimmmmmmm
Ben markete gideyim az hava alayım iyi gelecek hava kapalı ama olsunn :104: birde belki balık alırım.
hayırlı uğurlu olsunnn canım RAbbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallahhhhhhh
annem geliyo
cok mutluyum
dua listeside şöyle kaçırdığım varsa söyleyin
ayen1986
kiraztepe 50
rainbowcolors 50
asblove 100
rean 300
8scorpions 50
neşe 50
welfalt 100
savaş5482 40
kalan 259
Güne çok aydın başlamadık belki ama yüreğimizde umutları yeniden yeşerttik buda günün kazancı.Yoksa nasıl ayakta duracağız.Yenilmek umudumuzu kaybetmek hele hele pes etmek asla yok.Bunlar hep bir imtihan bazen kolay veriyor kıymet bilecekmi şükür edecekmi kulum diyor,bazende aratıyor umut kesecekmi isyan edecekmi diye.Biz ne umut kesenden ne isyan edenden olmayacağız inşAllah.
Mevlam neyler neylerse güzel eyler....
çok gecmıs olsun canımmm benımmm
oyy teyzesının balııı balııı annesine tutuacakmısss oyyyy yisisnlerrr kuzumuuuuu.. anneyi üzme bakiyim..tutun sıkıca bırakma sakınn.. yoksa sana şeker almam doğduğunda
ayyy hayatımsınav çok tatlısın canım yaaöperiz seni teyzesiiiii
asbelove son yazdığın çok anlamlı canım,çok doğru tespit...
endozlem canım hayırlı uğurlu olsunAllahım sağlıkla hayırla mutlulukla kucağına almayı da nasip etsin inş.iyi bak kuzucuğumuza
umutcum sana tek şey yazacağım ve Allahım sana yardım etsin demekten başka şey dökülmüyor parmaklarımdan...
"Sizin şer gördüklerinizde hayır,hayır gördüklerinizde de şer vardır.Ancak siz bilmezsiniz,Allah bilir..."
selam kizlar nasilsiniz bugun bakalim...hamile arkadasimiz varmiss hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin allahim..darisi basimiza...yaa kizlarrrr habibtelerimm benim adetime 10 gun var ama adet oldummm nedir bu is yaaaa anlamadim:
Sağolasın canımmmmm sende ne güzelsin bugün ışıldıosunuz maaşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?