RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım Bebeğimmmmm...
Bugün yine ayrılığımızın ilk günün de, gözyaşlarımla atıyorum içime seni
Canım yandıkça içim sızlıyor, kanıyor her yanım
Nasıl ölesim var bunca yıldır anlatamam ama?..
Her ay günüm geldikçe, sen miniciğimin hayalinden baska birseyle öldüremiyorum kendimi
Bundan yıllar önce baslamıstık, senin o minicik hayalini kurmaya,
Hiç umutsuzluğa kapılmadan, o cennet kokunu duyacağımız anı sabırla,
Ve hersey yine, diğer aylarda olduğu gibi tek kelimeyle bitiyordu..
Varlığının o mutlu haberini duyamadan vedalaşıyorduk işte yine..
Bugün ayrılığımızın ilk günü bebeğim..
Sanırım artık bende bittimm..!!
Kendim için Allah'tan sabır dilerim..
Bugün de bu halde ölmezsem,
Bir daha da hiç ölmem eminim..
Başıma gelmesi imkansız diye düşündüğümüz şeyleri yaşamakla geçiyor hayat.
Bebek aşk-ı önce damardan giriyor,
Sonra burnundan getiriyor insanın
En güzel çağlarında kanıyor her yanın
Ama filmin sonu her ay hiç değişmiyor
Sarılmamış yaralarla doluyor her yanım..
Bugün ayrılğımızın ilk günü bebeğim..
Ölüyorum acıdan iki damla, kendimde değilim..
Sokaklarda senin hayalini kurmadan, varlığını hissetmeden yürüyemem ki
Uyandığımda her sabah yeniden umutla nasıl bakarım hayata
Senin hayalin olmadan, yemek yiyemem, televizyon izleyemem, uyuyamam ki sen olmadan
Sen olmadan hiç parka dahi gidemem ki ben
......
Sanırım o mutluluğumuz yine yarım kaldı ya?..
Acırım bebeksiz geçen yıllarımıza
Bundan böyle eksik her yanımızla,
Yaşarız, yaşarız yaşlanırız ((((((

umut81 33 27 Kasım Heyecanlı bekleyişte... bunu acından ölüyo yazabilirsniz

Son düzenleme:
millet oldu sonunda bende hamileyiiiimmmmmmm

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118: Halaycı başı haydin halayaaa

Öyle çok ihtiyacımız vardıki bu haberee.Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasib etsi inşAllah.Maaşallah barekAllahDarısı tüm dostlara ve bana olsun inşAllah.Aminnn

Son düzenleme:
Ben markete gideyim az hava alayım iyi gelecek hava kapalı ama olsunn :104: birde belki balık alırım.

s a ablacığım nasılsın?ben doktordan geldim malesef emardan önce ilaç vermedi ve emar tarihi 11.01.2013 kafam çok karışık birazda gıcık oldum ilacımı yazın dedim yazmadı yeni boyutuna bakmadan olmaz dedi aklımdan bin tane fikir geçiyor bir yandanda kafana göre bişey yapma diyorum

umutcum öncelikle hayırlısı olsun diyelim çok üzülmüşsün farkındayım hepimiz yaşadığın duyguları yaşıyoruz.ama sana sadece tek bir şey söyliyeceğim o canı yalnız Allah veriyor biz istediğimiz zaman çocuk sahibi olamıyoruz malesef.Haşa ruhu vermek bizim haddimize değil biz ne kadar çalışırsak çalışalım Allah o ruhu zaten zamanı gelince vericek oyuzden hayırlısına inan canım kader diye bir şey var bebişlerimizin hepsinin bu dünyaya gelicek zamanı ve kaderleri var onu beklemekten başka çaremiz yok ne yaparsak yapalım o Allahın verdiği vakitte gelicektir.Bunu aslaaa unutma biz yaradan değil yaratılanız canım lütfen bukadar yıpratma kendini zamana bırak

Ne güzel söylemişsin canım Allah razı olsun Allahım umutlarımızı almasın içimizdennnnn.
Hayalkırıklıklarımda bazen abartıyorum ve kendime hemen çekidüzen vermeye çalışıyorum sen ne biliyorsun da ağlıyorsun sızlanıyorsun hakkında hayırlısı buymuş demekki
Umutmayın;
Arapçada rahmet ve zahmet kelimelerinin arasında sadece bir nokta vardı. Allah dilediği zaman bu noktayı kaldırır, zahmet rahmete dönüşür..........

millet oldu sonunda bende hamileyiiiimmmmmmm

Canım maaşallah Allah kucağında göstersin inşallahhhhhhh

ayyy hayatımsınav çok tatlısın canım yaa öperiz seni teyzesiiiii

asbelove son yazdığın çok anlamlı canım,çok doğru tespit...

endozlem canım hayırlı uğurlu olsun Allahım sağlıkla hayırla mutlulukla kucağına almayı da nasip etsin inş.iyi bak kuzucuğumuza

umutcum sana tek şey yazacağım ve Allahım sana yardım etsin demekten başka şey dökülmüyor parmaklarımdan...

"Sizin şer gördüklerinizde hayır,hayır gördüklerinizde de şer vardır.Ancak siz bilmezsiniz,Allah bilir..."

selam kizlar nasilsiniz bugun bakalim...hamile arkadasimiz varmiss hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin allahim..darisi basimiza...yaa kizlarrrr habibtelerimm benim adetime 10 gun var ama adet oldummm nedir bu is yaaaa anlamadim:

Sağolasın canımmmmm sende ne güzelsin bugün ışıldıosunuz maaşallahhhhhh

selam kizlar nasilsiniz bugun bakalim...hamile arkadasimiz varmiss hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin allahim..darisi basimiza...yaa kizlarrrr habibtelerimm benim adetime 10 gun var ama adet oldummm nedir bu is yaaaa anlamadim:

Allah Allah canım düzenli midir adetlerin yoksa böyle şeyler yapar mı genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…