RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlaaaaaaaaaarr nolur bana cevap verin; Nette araştırma yaparken progesteron testi gördüm, adetin 21. günü yapılan test, ben 2 yıldır hiç böyle bir test yaptırmadım, benden kimse istemedi...Nedir şimdi bu? yaptırmalı mıyım?oooooooooofffff

bilgısayarı acık bırakıp gıtmıısm gezmeyee daha dogrusu canlı muzık dınlemeyee kaç gundur ewde sureklı yat uyu kus bu gece gercekten cok guzeldı hıcbırsey yemedım bı tost yedım onuda gelırken cıkardım ama değdi harıka bı geceydıııııııııııı herkese ıı gecelerrrr missyamannn kaçarrr
özlem senı görmek gercekten guzelllllllllllllllllllllll

özlem o testı düşük yaşayanlardan ıstıyorlar bnm bıldıgım yanı bnm gıbı bn kımyasal gebelık gecırmıstım ya hanı sonra yazın yıne gecırdım doktor bnden hemen bu testı ıstedı

Mrb kızlar, iyi akşamlar hepinizee. Ben dün hiç giremedim, bugün de girdiğimden beri geçmişi okuyorum.. Özlemcimm nihayet aramızdasın hoşgeldin tekrar.. Gerçi sen burda olmasan da biz hep beraberdik zatenn hııhhhh ya ben varya çok bilgisiz bir hamileyim. Yardım istiyorum. Ben öle her an her dk bebeğimi düşünerek hareket etmiyorum, çok inceliyosunuz bazı şeyleri.. O zaman benim bebeğim ALLAH izin verir de doğarsa lekeden falan görünmez heralde. Ben mi yanlış yapıyorum yoksa siz mi çok inceliyosunuz çözemedim ama ben ne yapılması gerektiğini bile bilmiyorum. Yediklerim kısmen aynı. Hergün yumurta ve yoğurt yemeye özen gösteriyorum sadece, hee 1 tane de muz. Bunun dışında herşey aynı, akşam yemeğim felan değişmiyor yani önceden ne yiyosak öle. Ne zamandır elimi işe bulaştırmamıştım, bugün evi süpürdüm, Nevresimimi değiştirdim, Makineye çamaşır attım astım vs bunlarla uğraştım, eşim kızıyo neden yapıyormuşum.. E ne yapayım dedim, evin hanımı yapmazsa kim yapar? gözüme batıyo toz saç vs. Yerde saç kıl görmeye dayanamıyorum.. bana dikkat etmem gereken noktaları bi yazar mısınız ??

Hoşgeldin canooooomm, hayatında kaç kere hamile kaldın, nerden bilesin kuzum, anamızın karnında öğrenmiyoruz ki sonuçta...aççç google amcayı sor, gebelikte nelere dikkat edilmeli diye, gebelikle ilgili aklına gelen herşeyi araştır, gebelik dergilerine abone ol vs. vs. Tabiki çok abrtmaya gerek yok, biz nasıl büyüdük allah aşkına Ama tabi sal gitsin de demiyorum, artık yediğimiz içtiğimiz her şey kimyasal, hormonlu günlük depolaman gereken vitaminler yemen gereken şeylere bi bak, doktoruna danış, önünde koccccamaaaaaann bi dünya var(internet) her türlü bilgiye ulaşabilirsin

tatlım yaa hamiş değilim ama naçizane şunları söyleyeyim..miden aldığı sürece sebzeyi salatayı ihmaletme..yoğurt süt peynir de çok önemli..kola hazır meyvesuyu hazır çorba hele sigaraaa asla cnmm.kahve sadece 1 bardak kafeinsiz ve sütle hazırlanmış içebiliyorsun..ama benim gibi bağımlısı değilsen hiç içme derim..ben kahvesiz duramıyom daaaa.
ayrıca hamileliğin riskli değilse ve ağır olmadıkça günlük işlerini yapman en doğalı..zaten son zamanlarda yapamıycan..
ben mesela kendimi düşünüyorum hamiş olunca hergün 3 vasıtayla 1.5 saat yol gidicem 1,5 saat dönücem..ve bu 7. ay sonuna kadar böyle..:26:

Canım yemene içmene dikkat etmen yeterli,hayatına devam edeceksin. Sadece çok ters ve zorlayıcı hareketler yapma iş anlamında. Pekmez iç bence her gün bir kaşık ve bol bol meyve, kuruyemiş ye ceviz,incir, kayısı gibi. Bir de ilk 3-4 ay vermiyorlar ama sonrası için spor yapmak hem son zamanları iyi geçirmek için hem de doğum için çok iyi diye biliyorum.muck

yehanım canımm, evet dünde bir avuç ceviz, fındık, kuru üzüm yemelisin, bebişin beyin gelişimine katkısı vardır, ayrıca haftada 2-3 kez balık, 2-3 defa da et, bol bol salata yemelisin...bu arada belki spora gitsen, malesef kendi başına yapılmıyor ama bi spor merkezine yazılırsan doğumun için de kolay olur, hem vakit geçer...bişe bilmiyorum diyorsun, bence senin gibi hamileler topiğine bi git, orda da vakit geçir, baya bi bilgilenirsin zaten

ayrıcaaa bunları not etttt

Geçenlerde üniversiteden bir arkadaşımla karşılaştım. 8 aylık hamileydi,20 kilo almış veeee zımba gibiydi. 4.aydan sonra plates yapmış. Fıldır fıldır dolanıyordu valla...

kızlaarr ben kaçıyorumm.hepinize iyi geceler bol sohbetlerrr.yarın ara ara gelmeye çalışıcam .arkadaşlara gidicez çünkü..öptüm cümletennnn

herkese merhaba.özlem hoşgeldin.bomba gibi dönmüşsün çok sevindim.ben bugün 200 tane ayetel kürsi okudum.rainbow ablacım.allah kabul eder inş.

ya ben batıl anlamda merak ediyorum daha çok. Yani bişe ellersen de elini yıkamadan kendi vücudunda bi yeri ellersen leke olur vs. bu tarz bi sürü şey var, ben bilmiyorum ve bilmeden yanlış bişe de yapmak istemiyorum. Bu dediklerinizi not alıcam. Ben yürüyüş yapıyorum her akşam eşimle. Spor konusunda sıkıntım yok ama doktorum bana çok şekerli hamur işi tarzı şeyler yeme dedi. O yüzden pekmez vs çok kilo yapıcı şeyler de yemek istemiyorum ne yalan sölim.

kız zaten bilmezsen bişe olmaz zaten, bilir de ellersen oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…