- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.421
herkese merhaba.özlem hoşgeldin.bomba gibi dönmüşsün çok sevindim.ben bugün 200 tane ayetel kürsi okudum.rainbow ablacım.allah kabul eder inş.
merhaba canım.üzülmek yok değil mi.
Gellecek aya bomba ibi hazırlanıyorux.arkadaşlar uygun fiyata alıyorlar testi alan arkadaşlar yazar cnm mutlaka
ya çok canım sıkkın.bilemiyorum.neye üzülüceğimi şaşırdım.bu gece gidiyormuş kocam.gitmesine mi üzülüyüm.anne olma isteğimi 5 ay sonrasına ertelediğime mi bilemedim.
Alttan ultrasonla baktı sonrada kendisi eliyle muayene etti ozaman söyledi.O öyle dediktenn sonra bende dikkat ettim gerçekten öyle ama.önceden oylemiydi bilmiyorum ne bileyim hiç merak edip bakmadım ki.
benimde son bat30 olmadım sanki olcak gibiyim tüm belirtileri var
Mrb kızlar, iyi akşamlar hepinizee. Ben dün hiç giremedim, bugün de girdiğimden beri geçmişi okuyorum.. Özlemcimm nihayet aramızdasın hoşgeldin tekrar.. Gerçi sen burda olmasan da biz hep beraberdik zatenn hııhhhhya ben varya çok bilgisiz bir hamileyim. Yardım istiyorum. Ben öle her an her dk bebeğimi düşünerek hareket etmiyorum, çok inceliyosunuz bazı şeyleri.. O zaman benim bebeğim ALLAH izin verir de doğarsa lekeden falan görünmez heralde. Ben mi yanlış yapıyorum yoksa siz mi çok inceliyosunuz çözemedim ama ben ne yapılması gerektiğini bile bilmiyorum. Yediklerim kısmen aynı. Hergün yumurta ve yoğurt yemeye özen gösteriyorum sadece, hee 1 tane de muz. Bunun dışında herşey aynı, akşam yemeğim felan değişmiyor yani önceden ne yiyosak öle. Ne zamandır elimi işe bulaştırmamıştım, bugün evi süpürdüm, Nevresimimi değiştirdim, Makineye çamaşır attım astım vs bunlarla uğraştım, eşim kızıyo neden yapıyormuşum.. E ne yapayım dedim, evin hanımı yapmazsa kim yapar? gözüme batıyo toz saç vs. Yerde saç kıl görmeye dayanamıyorum.. bana dikkat etmem gereken noktaları bi yazar mısınız ??
pozisyonuda mı var bunun.anaaaaağğğm
şimdi şöyle canım ya kocam pazar günü şehir dışına gidicek ve 5-6 ay gibi bi süre için olmucak.ayda bir yada 2 kez gelicek.
bebek çok istiyoruz.
ne zaman çalışma yapıcazda ne zaman çocuğumuz olucak üzülüyorum.
onun için bu ay oldu oldu.sonra 5 ay yok işte
bebek olayına ayrı, kocamdan ayrı olmama ayrı üzülücem.
GünaydınnnnnnnnGünaydın:)Güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum :119:
herkese günaydınnnn
güzel bir gün diliyorum.:92:
Gunaydın arkadaslar bir konuda yardım edermisiniz? Benım bugun itıbarıyle 4. Gunum oldu gecikeli acaba hamilemiyim dıye merak ıcındeyım ıdrar testı yapsam cikarmı yoksa bıraz daha beklıyım mi? Son batım 27 kasımdı normalde ben 33 gunde bır oluyorum yanı hep 2 -3 gun gec olurum sadece bır kere 4. Gun olmustum . Sımdı bugun 4. Gunum ve merak icindeyim. Bıde bende hıcbır degişiklik yok.ne kasık agrısı, ne bel, ne gogusde agrı hicbirı yok.test yapsam mi bilmiyorum hayal kırıklıgına ugramak da cok kotu
Günaydın canım hoşgeldin :) Neden test yapmaktan çekiniyorsun? bence hiç beklemeden yap ve bize müjdeyi verkaçıncı denemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?