RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ebal16

Ayet-el Kürsi

Alminna:300

savaş 5482: 50

kiraztepe:50

rainbowcolors:50

nartanesi:100

asbelove:100

lex:31

8scorpion:50

fatmaipek:100

rimel84:20

WelFalt:100

rmzeynep:50

Toplam:1001 Allah kabul etsin inşAllah

WelFalt

Ayetel kürsi

Alminna:200

rmzeynep:100

Kalan:701

ya çok canım sıkkın.bilemiyorum.neye üzülüceğimi şaşırdım.bu gece gidiyormuş kocam.gitmesine mi üzülüyüm.anne olma isteğimi 5 ay sonrasına ertelediğime mi bilemedim.

Canım neden erkene alındı ki.Pazara kalsa süper olacaktı ama hala umut var cnm.lütfen sıkma canını.

Alttan ultrasonla baktı sonrada kendisi eliyle muayene etti ozaman söyledi.O öyle dediktenn sonra bende dikkat ettim gerçekten öyle ama.önceden oylemiydi bilmiyorum ne bileyim hiç merak edip bakmadım ki.

canım öylesine demiştir bence dr.anlayamadım bende

benimde son bat30 olmadım sanki olcak gibiyim tüm belirtileri var

inşAllah olmazsın cnm.

Yehan karşılaşamadık cnm nasılsın bakim güzel kızın nasıl

leke konusunu bende çok iyi bilmem ama kaynanam ciğere elleme derdi leke olur çocukta.Eltimde hiç dikkat etmezdi buna ve hakkatende kızında leke var tesadüfmü bilememiyorum.Tıpta açıklamadı yok ma o kadar örnek varki çevremde...

Bu leke olayını bende çok duydum etrafımda birkaç kişide gerçekten yaşamış:44:hatta eşimdede var annesi hamileyken böğürtlen yiyip eliyle bacağını kaşımış bacağının bir kısmında böğürtlene benzer bir leke var.Gerçek olduğunu pek düşünmüyorum ama etrafımdada çok böyle şeyler yaşayan insanlar var.Ya denk geldi,ya batıl şeyler bilemiyorum ama genede haklı olarak insan bir tedirgin olur.Sen yinede bukadar çok kafana takma hamileliğinide rahat yaşa şekerim)

Birde olduktan sonra ayaklarını havaya kaldır salla biraz bir arkadaş bu yöntemle hamile kalmış yada olacağı varmış bilemiyorum ama denemekte fayda var:)

Gunaydın arkadaslar bir konuda yardım edermisiniz? Benım bugun itıbarıyle 4. Gunum oldu gecikeli acaba hamilemiyim dıye merak ıcındeyım ıdrar testı yapsam cikarmı yoksa bıraz daha beklıyım mi? Son batım 27 kasımdı normalde ben 33 gunde bır oluyorum yanı hep 2 -3 gun gec olurum sadece bır kere 4. Gun olmustum . Sımdı bugun 4. Gunum ve merak icindeyim. Bıde bende hıcbır degişiklik yok.ne kasık agrısı, ne bel, ne gogusde agrı hicbirı yok.test yapsam mi bilmiyorum hayal kırıklıgına ugramak da cok kotu

herkese günaydınnnn

güzel bir gün diliyorum.
:92:

günaydın ablacımm
nasılsın bana yazdıkların için çok teşekkür ederim ablam gerçekten çok doğrular
ve kızlar beni yalnız bırakmayıp kötü şeyler düşünmeme engel olduğunuz için çok teşekkür ederimm

Günaydın canım hoşgeldin :) Neden test yapmaktan çekiniyorsun? bence hiç beklemeden yap ve bize müjdeyi ver kaçıncı denemen?

Günaydın canım hoşgeldin :) Neden test yapmaktan çekiniyorsun? bence hiç beklemeden yap ve bize müjdeyi ver kaçıncı denemen?

Daha ilk denemem gercı o da cok suphelıde bıde bu yuzden zor ıhtımal dıye bakıyorum cunku adetın ılk gununden sayınca 22. Gunden ıtıbaren korunmasız ılişki yasadım yanı yumurtlama donemim bıtmışti ama bılmiyorum yarın testı yapıcam tabı hastalanmazsam

selam kizlar nasilsiniz habibtelerim..dun giremedim nete misafirlige gittim arkadasimin yaninaa..gec geldik...sabah doktora gittim kadin full dolu saat 4 te tekrar gidecem...bakalim ne diyecek...hepinizi cok seviyorum...dualara katilamiyorum simdilik...bitirince devam edecem ama sohbette varim tabiki...herkese iyi gunler diliyorum..gonlunuzun guzelligi gibi optummm habibtelerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…