- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.621
merhaba hoşgeldin narcığım sen nasılsın
alpınna canım dr.unu beğenmene sevindim eşinin sayısı az değil ama keçi boynuzu kürünü kullanman iyi olack.Canım sende beslenmene dikkat et şeker unlu gıdalar ve tıştırmalardan uzak durarak başlayabiliriz:)
merhaba hoşgeldin narcığım sen nasılsın
alpınna canım dr.unu beğenmene sevindim eşinin sayısı az değil ama keçi boynuzu kürünü kullanman iyi olack.Canım sende beslenmene dikkat et şeker unlu gıdalar ve tıştırmalardan uzak durarak başlayabiliriz:)
Neden kimse yok zaten çok sinirliyim
Offf yaa çamaşır makinam bozuk, servise gidecek yarın, ne zaman gelir acabaaa, yığınla çamaşırım vardı saolsun komşumda yıkadım 2 posta, bi yandan sınav okudum bi yandan hazırladım...evde yemek yoktu afedersiniz kemikli et vardı haşlayayım dedim, düdüklüye koydum, neoldu anlamadan fışkırtmaya başladı, mutfağımın heeeerrr yeri yağ içinde kaldıonları ovaladım halısını sildi eşim...bugün hiç bişey yolunda gitmiyor yaa ne kadar uğursuz bi gündü, bu aralar yolunda gitmeyen bişeyler vaarrrr
ayyy kiyamam sana bitanemmm...bende pazar gunu ugursuz bir gun nedense her kotu sey bugun olmus bende oyle dusundugumde hep pazar gunune denk geliyor...ellerine saglik is cikmis sana..camasir makinesinin bozulmasi kadar sinir birsey yok...bana gonder ben yikarim canim sen canini skmaaaa habibtee
özlem gecmis olsun canim ya sana aglamak yakismiyorr.
sen hep güler yüzlü gülen ve güldürensin.
bak esinde yardim etmis temizlemeye.
bende gecenlerde dolmayi yakmistim ama suyu nezamaan azalmista dibini tutmus anlamamistim. demek pazar günü olmasindan kaynaklaniyormus:26:
e tabi bide bilgisayara takili kalirsam sonu hüsranla biter
Özlem geçmiş olsun tatlım.Banada oldu geçen gün birde çok yağlıya temizlemem acayip zaman almıştı.Makinende sorun ne tam olarak inş.en kısa zamanda düzelir.
Pazar günü herkes gezmede oluyor genelde burayada pek uğranmıyor..
evet canım sanırım beyni sulandı :)) Valla zor iş Allah kolayık versin.Bu makineler bizim kolumuz kanadımız.Yokluklarıdaçok zor.Eskiden nasıl yıkarlarmış anlayamıyorum valla.
YEhan we Ragında bnde Samsunluyumm..Demek kı topikte samsunlular hamıle..Size tekrar tekrar MaşaAllah cekiyorummm Rabbım nazarlrdan korusun böyle yemek yemenız gercekten harıkaaaaaaa
ben mutfagın kapısı qacılınca öğürmeye baslıyorum kı oturma odasında kapısı kapalı yattığım halde..Bu sabah yıne tost yedımm hepde içi boş süt urunlerı yıyemıyorum koyacak bısı yoktu eşimde sade yaptı ama çok şükür en azından tost yıyorum wede meyweee
bnm annemde böyleymiş sizin annelerınız ıyı gecırmıs demek kı
herkeseee dua edıyorum gırmıyorum ama hep aklımdasınızzz ilk sayfaya gırıp bakıyorum batı en yakın olana dua edıyorum cıkıyorum hemen çünkü gercekten mıdem korkunc boyle oluncada aglıyorum çok artık gözlerım yanıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?