RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ins ablacimmm yaaaa....bu dualar sayesinde olacagina inaniyorum..doktorumu begendim bu sefer tum tetkiklerim yapildi..esimde ilac kullanacak...18 milyon sinirda dedi...keciboynuzu kuru yapacammm kendisinseee...bakalimm ins hayirli haberleri yeni yilda verecez...bu yildan bir beklentim yok...2012 bana ugursuz bir yil..hayirlisi olsun....ablacim ben ilac kullandigim icin iyi beslenmem lazim...ama az ve oz yiyorum...70 kilodayim 10 kilo vermek istiyorummmmm...bakalim artik birlikte verecez dimi ablaaaa...

merhaba hoşgeldin narcığım sen nasılsın

alpınna canım dr.unu beğenmene sevindim eşinin sayısı az değil ama keçi boynuzu kürünü kullanman iyi olack.Canım sende beslenmene dikkat et şeker unlu gıdalar ve tıştırmalardan uzak durarak başlayabiliriz:)

hamd olsun canim iiyiyim. bu cuma doktora gidecegim onun heyecani var. baa oldu doktora görünmedim bakalim ne diyecek neler verecek.
bu doktoru bi abla tavsiye etti bakalim 2. gidisim. ilk gittigimde stres yapma olur 6ay sonra yine gel dedi 6ay geldide gecti bile. busefer yeniden hormon tahlilleri ne gerekiyorsa isteyecem bakalim hayirlisi

sporda yapiyorum ablaaa yurusyus bandinda 1.5 saat boyuncaa ins verecemmm kararliyimmm...meyve sebzeden baska agzima birsey koymuyorum su iki gun gecerse rahatlariz...ilac kullandigim icin yemem gerekiyorrr

Neden kimse yok zaten çok sinirliyim
Offf yaa çamaşır makinam bozuk, servise gidecek yarın, ne zaman gelir acabaaa, yığınla çamaşırım vardı saolsun komşumda yıkadım 2 posta, bi yandan sınav okudum bi yandan hazırladım...evde yemek yoktu afedersiniz kemikli et vardı haşlayayım dedim, düdüklüye koydum, neoldu anlamadan fışkırtmaya başladı, mutfağımın heeeerrr yeri yağ içinde kaldı onları ovaladım halısını sildi eşim...bugün hiç bişey yolunda gitmiyor yaa ne kadar uğursuz bi gündü, bu aralar yolunda gitmeyen bişeyler vaarrrr

ayyy kiyamam sana bitanemmm...bende pazar gunu ugursuz bir gun nedense her kotu sey bugun olmus bende oyle dusundugumde hep pazar gunune denk geliyor...ellerine saglik is cikmis sana..camasir makinesinin bozulmasi kadar sinir birsey yok...bana gonder ben yikarim canim sen canini skmaaaa habibtee

özlem gecmis olsun canim ya sana aglamak yakismiyorr.
sen hep güler yüzlü gülen ve güldürensin.
bak esinde yardim etmis temizlemeye.
bende gecenlerde dolmayi yakmistim ama suyu nezamaan azalmista dibini tutmus anlamamistim. demek pazar günü olmasindan kaynaklaniyormus:26:
e tabi bide bilgisayara takili kalirsam sonu hüsranla biter

Habibteeemmm teşekkür ederim, hemen yolluyrum ayy benim de en uğursuz günüm pazardır, oldum olası sevmem yaa

Canııımmmm nurtaneeemmm teşekkür ederimmm ama cidden bu hafta uğursuz geçti..acaba dualardan mı? reglim diye dualara ara vermiştim ya ondan mıdır nedir? işlerim sarpasarıyor

Özlem geçmiş olsun tatlım.Banada oldu geçen gün birde çok yağlıya temizlemem acayip zaman almıştı.Makinende sorun ne tam olarak inş.en kısa zamanda düzelir.

Pazar günü herkes gezmede oluyor genelde burayada pek uğranmıyor..

Ablacım önce sürekli kapak ışığı yanıyodu, aslında kapağı kilitli ama açıkmış gibi algılıyor ve programa da başlamıyordu...tamirci geldi kapağı yarım yamalak bişeler yaptı...ama bu sefer çalışırken de kapak açılabilecek dikkat et dedi...neyse ben de çalıştırdım bu sefer de baktım ki suyu aldığı gibi geri boşaltıyor, 2-3 saniye çalışıyor bitiriyor, anlamadım gitti...dedi ki ana kartın değişmesi lazım benim oturduğum yer köy gibi olduğu için mecbur merkeze gidecek

evet canım sanırım beyni sulandı :)) Valla zor iş Allah kolayık versin.Bu makineler bizim kolumuz kanadımız.Yokluklarıdaçok zor.Eskiden nasıl yıkarlarmış anlayamıyorum valla.

evet canım sanırım beyni sulandı :)) Valla zor iş Allah kolayık versin.Bu makineler bizim kolumuz kanadımız.Yokluklarıdaçok zor.Eskiden nasıl yıkarlarmış anlayamıyorum valla.

Yaaa di mi ablam valla ben de kıymetini yeni anladım...anneciğim 7-8 erkeğin kot pantolonlarını bile yıkamış elinde leğen leğen hem de bana hamileyken şimdi her şey kolay

18 Temmuz 2010 tarihinde, serdemin Mutfağı perogramına konuk olarak katılan, Aktar Hüseyin Ermiş, çocuk sahibi olmak isteyip de, sperm azlığı nedeni ile çocuğu olmayanlar için, çok etkilki ve etkisi kanıtlanmış olan sperm artırıcı, bitkisel macunun tarifini verdi. ;
GEREKLİ MALZEMELER :
(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş harnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
*1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
*1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.

BÖĞÜRTLEN SUYU ;
Bu macunla birlikte, böğürtlen kökü suyunu da içmeniz gerekir. böğürtlen köü suyunun hazırlanı ise;
400 gr böğürtlen kökü 6 lt suda 30-40 dak. kaynatın. Süzdükten sonra, cam bir kaba koyup, buz dolabına yerleştirin. Sabah akşam aç karnına, birer çay bardağı için.

Alıntıdır.....

Ablaaaa çok şükür reglm bittiiiiii veee maraton başlasııııııııııııııııınnn dualara hızlı bi giriş yapmak istiyorum ama takip edemedim sırada kim vaaaaaaaarrr

Canım yaaa. ALLAH yardımcın olsun, gerçekten zor bi durum.. Valla bize maşallah nazar değmesin, her bişeyi yiyoruz. Hiç tiksindiğim bişe yok..Nazar değmesiiinnn... Hımm demek sende Samsunlusunn.. Bu Samsunda bi keramet var meyveni bol bol ye bari kuzum..

Canlarim nasilsiniz telefonumda sorun var bişey yazamıyorum foruma gıcık oldum ya

Ozocum Allah hayır etsin dualara başlıyorsun isin rast gider ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…