RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

WelFalt'a 50 tane okuyarak başlıyorum..ama sıradaki isimleri göremedim lütfen bana gösterin de dua okuyayım...aaapppplaaaaaaaaaaaaaaaaa

Misyamoşum yumoşummm nasılsın kuzummm, yedin mi balığı, nolur yedim deeee

nerdeeee yıyemedım tabıkııı kalkamadım kı eşimi aradım aglayarak ıptal et dedım bn ıstmezmıyım dedım ama dun gece ryamda ınsanlar yanımda balık yıyordu ınanamıcaksınız ama resmen o koku ıle uyandım iğrenctii .. bu gunlerde gecer inşAllahhh RABBIME bınlerce kez şükürler olsunkı bu gunlerı gördum bunlarada razıyım

meywe yıyorum aywa we mandalınaaa we koklayabıldıgım tek sey mandalınaaa çok güzel kokuyo yaaa..Hamdolsunnnn Rabbımee werdıgı nımetleree

afiyet olsunnnn missyamannnnn yarasin bebisinle sana...yemeye calis canim bunlar gerekli seyler...ama mide bulantisi da kotu...bunlar da gecer habibte...bizde bugunleri yasamak iztiyoruz hayirlisi olsun bizim icin

WelFalt

Ayetel kürsi

Alminna:200

rmzeynep:100

nartanesiii:200

8scorpions:50

RainbowColors:100

raginda:31

firarperest:50

fatmaipek:50

gumus19:20

kardelen03:100

oz_lem:50

Kalan:50

kızlar size bir sorum olacak
ayın 29 unda tam yatarken kahverengi lekelenmem geldi kan yoktu ama akıntıyla karışık kahverengi leke
gece yarısı adetimin geldiğini farkettim sabahta çamaşırım batmıştı zaten
şimdi ben adet günümü 29 u olarak mı hesaplıycam yoksa 30 u olarak mı?

gerçekten kafam karıştı:44::44::44:

Günaydın arkadaşlar ben geldim...

Cuma günü ameliyatımı olamadım (( Boğazım şiş olduğu için beni geri postaladılar . Kbb doktoru hap veriyodu iğne istedim bugüne iyileşirsem olacaktım ameliyatımı.. Sabah 9. iğnemi oldum ama yine şiş yine ağrıyo boğazım.. Yani anlıyacağınız aralık sonuna kaldı benim ameliyat...

sizden ne haber neler var neler yok hamile haberleri ile gelin bana mutlu olmam için neden lazımmmmm

Canım ben olsam 30 olarak kabul ederim... :)))

Canım o seni avutan şey malesef yanlış!! asıl en önemli aylar ilk aylardaki beslenme şeklindir.Öyle olmasaydı en basiti hamilelik öncesi folik asite önem verilmezdi. Sana bir makale gönderiyorum ..lütfen oku ve beslenme konusunda kendini zorla,bebeğin için çareler ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…