- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.661
nasılsın şekercimmm
iyiyim canım sen nasılsın
asbelovecim soruma baktın mı bu konu hakkında bilgin var mı?
Günaydın canlarımÇok güzel bir hafta diliyorum hepinizeeee..
gamyoncu cnm aslında çok önemli değil canım 1 gün yumurtlama düzenli olmaz zaten bir ay 13. gün diğer 16.gün olabilir bncede en güzeli bir test almak.
seaside cnm dile kolay geliyor bu beslenmede zorlama ama mümkün değil.Ben ilk 3 ay 3 kilo vermiştim çok midem bulanmadı ama yiyemedimde.Evet ilk 3 ay bebek direk yediğinle beslenmiyor depodan besleniyor cnm.Ama tabi bu dönem depolarını tüketiyor.
benim bu dönem için sana önerim mutlaka vitamin kullanman misyamancığım..
gamyoncu cnm aslında çok önemli değil canım 1 gün yumurtlama düzenli olmaz zaten bir ay 13. gün diğer 16.gün olabilir bncede en güzeli bir test almak.
seaside cnm dile kolay geliyor bu beslenmede zorlama ama mümkün değil.Ben ilk 3 ay 3 kilo vermiştim çok midem bulanmadı ama yiyemedimde.Evet ilk 3 ay bebek direk yediğinle beslenmiyor depodan besleniyor cnm.Ama tabi bu dönem depolarını tüketiyor.
Dün başlayan diyet serüvenim hiçde başarılı olmadı.Hafta sonu zordu zaten.Neyse bu sabah meyve ile yaptım kahvaltımı söylemesi ayıp gece 3 lahmacun yeyince başka türlü telafisi olmuyor :18:
Asbeciğim ben regl oluyorum canım hatta her an olabilirim.Bu ay umutlarım bitti canım gelecek aya inşAllah.
Bugün telafi edersin tatlım bende haftasonu kaçırdım yine
cumartesi misafirlikteydim dün de misafirim vardı ohhh götürdüm de götürdüm
Afiyet olsun cnm.Sonraki günler telafi edebilirsen sorun yok.Ben kararlıyım çok sıkı yapamasamda dikkat edeceğim inş.
günaydın hayırlı haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrr özledim sizleri
günaydın canım bende özledim yaf haftasonu yorucuydu benim biraz dinlenemeden işe geldik bakalım hayırlısı
cnm ayenin duasını tutuyorum ben ona 50 ekledimGumus19'a da 50 tane okuyorum
sıra ayende cnm ben tutuyorumKalan son 50'yide ben alayım başka kime okuyoruz canım biliyor musun?
aynen canım ya c.tesi tam gün temizlik dünde gezmelerdeydim.
Rainbow ablacığım diyetemi başladın bende başlıyayım beraber yapalım :)
cnm ayenin duasını tutuyorum ben ona 50 ekledim
sıra ayende cnm ben tutuyorum
ayen1986
kiraztepe 50
rainbowcolors 50
asblove 100
rean 300
8scorpions 50
neşe 50
welfalt 100
savaş5482 40
fatmaipek 59
rimel84 20
gumus19 20
öz_lem 50
kalan 112
Çıkmadık candan umut kesilmezmiş ama hayırlısı be tatlım Allahım herşeyi bilir verir
ay evet canım evet kesinlikle bende spor yapıyorum evde ne kadar yapabileceğim bilmiyorum ama bi şekilde gidecek o kilolar inşallah
bir de wefaltın son 50tanesini bana yazabilir misin?
aynen canım ya c.tesi tam gün temizlik dünde gezmelerdeydim.
Rainbow ablacığım diyetemi başladın bende başlıyayım beraber yapalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?