RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Günaydın canlarım Çok güzel bir hafta diliyorum hepinizeeee..

gamyoncu cnm aslında çok önemli değil canım 1 gün yumurtlama düzenli olmaz zaten bir ay 13. gün diğer 16.gün olabilir bncede en güzeli bir test almak.

seaside cnm dile kolay geliyor bu beslenmede zorlama ama mümkün değil.Ben ilk 3 ay 3 kilo vermiştim çok midem bulanmadı ama yiyemedimde.Evet ilk 3 ay bebek direk yediğinle beslenmiyor depodan besleniyor cnm.Ama tabi bu dönem depolarını tüketiyor.

benim bu dönem için sana önerim mutlaka vitamin kullanman misyamancığım..

teşekkür ederim ablacımm

Kesinlikle katılıyorum canım ilk 3ay annenin kanından besleniyor zaten dr. bi arkadaşıma yiyebildiğin şeyleri ye kusacaksın başka alternatifin yok dedi ona göre ek vitaminler verdi 3ayı öyle atlattı korkma missyamancığım düzelecek Allahın izniyle

Dün başlayan diyet serüvenim hiçde başarılı olmadı.Hafta sonu zordu zaten.Neyse bu sabah meyve ile yaptım kahvaltımı söylemesi ayıp gece 3 lahmacun yeyince başka türlü telafisi olmuyor :18:

Rainbowum sen nasılsın tatlım belirti falan var mı az kaldı bata

Dün başlayan diyet serüvenim hiçde başarılı olmadı.Hafta sonu zordu zaten.Neyse bu sabah meyve ile yaptım kahvaltımı söylemesi ayıp gece 3 lahmacun yeyince başka türlü telafisi olmuyor :18:

Bugün telafi edersin tatlım bende haftasonu kaçırdım yine
cumartesi misafirlikteydim dün de misafirim vardı ohhh götürdüm de götürdüm

Afiyet olsun cnm.Sonraki günler telafi edebilirsen sorun yok.Ben kararlıyım çok sıkı yapamasamda dikkat edeceğim inş.

ay evet canım evet kesinlikle bende spor yapıyorum evde ne kadar yapabileceğim bilmiyorum ama bi şekilde gidecek o kilolar inşallah
bir de wefaltın son 50tanesini bana yazabilir misin?

Gumus19'a da 50 tane okuyorum
cnm ayenin duasını tutuyorum ben ona 50 ekledim
Kalan son 50'yide ben alayım başka kime okuyoruz canım biliyor musun?
sıra ayende cnm ben tutuyorum

ayen1986

kiraztepe 50

rainbowcolors 50

asblove 100

rean 300

8scorpions 50

neşe 50

welfalt 100

savaş5482 40

fatmaipek 59

rimel84 20

gumus19 20

öz_lem 50

kalan 112

aynen canım ya c.tesi tam gün temizlik dünde gezmelerdeydim.

Rainbow ablacığım diyetemi başladın bende başlıyayım beraber yapalım :)

ben c.tesi ve pazar gündüz temizlik cumartesi akşam misafirlik yaptım dün akşamda misafir ağırladım ama yoruldummmmmm:))))
bende istiyorum diyetttt haftasonu spora başladım evde bi kaç hareket yapıyorum işte elimden geldiğince hem birbirimizi teşvik ederiz:)))

Canım ayene okudum zaten 100tane ben diğer arkadaşlara da haksızlık etmek istemediğim için her arkadaşa 100tane okumaya çalışıyorum elimden geldiğince

çok kötü bi gün
evliliğim bitiyo ben bebek beklerken
akşam geldi kocam olcak oadam pazar günü maça gitcekmiş sehir dışına hemde bekar kızlarla takılan evli bi adamla ve kardeşiyle hayatta olmaz dedim ben onlarla akşam buluşcam sadece maça gitcem asker arkadaşım faceden msj attı onun yanına gitcem dedi facedeki msjı ben ndn görmedim dedim bildirm gelmedi sohbetten konuştuk diyo beni kandırıyo bak bak dedimki sohbette bildirimde aynı yere geliyo bi msj olsaydı ben görürdüm yalan söylüyosun dedim sustuk bi süre nereye istiyosan git dedim cene yapma gitmyprum dedim beni kandırmaya çalışıyosun dedim kalktı suç bastırıyo face hesaplarımızı sildi geçmişe bakıyo didik didik bişey bulupta üste cıkacak aranıyosun üste cıkmak için dedim bağırdı çağırdı konuşmuyoruz akşamdan beri ama çok kararlıyım eğer o maça giderse evliliğimi bitiririm ha bide maç akşam 7de eve gelmesi gece 1 i buluyo bide akşamki maç için sabahtan gidiyo orda gidip kızlarla gezecekler anlamıyorum ben salağım sanki bebek yapcaktık ya bu ay kaldı bence

ay evet canım evet kesinlikle bende spor yapıyorum evde ne kadar yapabileceğim bilmiyorum ama bi şekilde gidecek o kilolar inşallah
bir de wefaltın son 50tanesini bana yazabilir misin?

Allah kabul etsin cnm yazıyorum.Spor yapmaya devam edebilirsen çok daha kolay gider kilolar ama imkanın varsa salona yazılmak süper olurr...

aynen canım ya c.tesi tam gün temizlik dünde gezmelerdeydim.

Rainbow ablacığım diyetemi başladın bende başlıyayım beraber yapalım :)

hoşgeldin tatlım
ben başladım cnm hadi birlikte başlayalım.Fatma-Alppın-asbelove de bizimle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…