RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ahh be güzelim bence biraz büyütüyorsun bitanem.
Arkadaşı kime takılısa takılsın yanında kardeşide olacak.Gidip neden kızlarla gezsin canım benim Kocana lütfen güven arada kendisinede vakit ayırmasına izin ver yoksa sıkıntı yaşarsın.Kendini bu kadar üzme bitanem

WelFalt

Ayetel kürsi

Alminna:200

rmzeynep:100

nartanesiii:200

8scorpions:50

RainbowColors:100

raginda:31

firarperest:50

fatmaipek:50

gumus19:20

kardelen03:100

oz_lem:50

asbelove:50

Toplam:1001 Alah razı olsun kabul etsin inşAllah

spor salonuna gitmem zor be canım akşam eve gidip yemek bilmem ne yetiştirmem zor oluo bi de spora gidersem mahvolurum şimdi olmasa da bahar gelince yüzmeye gitmeyi planlıyorum inşallahh

Canım üzülme bu kadar çözülmeyecek bi sorun yoktur erkeklerin hepsi böyle maalesef hayatta altta kalamazlar ama zaman herşeyin ilacı diye boşuna dememişler o yüzden sakin olmaya bak sen çünkü sinirle falan üstesinden gelemiyorsun maalesef

canım ya üzüldüm erkeklerin tipik huyu suçu bastırmak.Ama sırf arkadaşı öyle diye eşinde öyle olacak değilya biraz sakin olmaya çalış canım istersen yıpranma boşuna

gece 1e kadar evde yanlız kalamam beni düşünmüyo
tartışmaları seviyesiz hemen ağzını bozuyo
bide kocamın öyle bi arkadaşı olmasını istemiyorum adam karısının bilezik parasını kumarda yiyen kocamın erkek kardeşinin sevgilisinin 18 19 yaşındaki kız kardeşiyle takılcak kadar iğrenc bi adam bide ortada yalan var faveden asker arkadaşım msj attı ben onun yanına gidicem diyo kandırmaya çalışıyo beni

canım ya üzüldüm erkeklerin tipik huyu suçu bastırmak.Ama sırf arkadaşı öyle diye eşinde öyle olacak değilya biraz sakin olmaya çalış canım istersen yıpranma boşuna
sorunun çözümü onda inada binerse gider
pazar günü evde kal işe gitme desem yok gitmem lazım diye gider hemen maça gelince orda gezmeye gelince nasıl vakit buluyo şimdi gidecek onların kız arkadaşı gelecek salaklanacak onlarla ayy düşüncesi bile sinirimi bozuyo

Kızlar size güzel haber wermeyi çok isterdim ama yine olmadı...umutlarımız diğer aya artık ne diim. Bunda da vardır bir hayır. Demek ki hayırlı zaman bu zaman değilmiş. ((((

Canım adam kötü bi adam olabilir ama sen eşine bunu daha farklı yollarla göstermelisin belli ki senin istemediğini bildiği için başka yöntemlere başvuruyor sen sakin dille normal bir günde bunu anlatırsan o da anlayışla karşılayacaktır. Ama böyle bi durumda söyleyince otomatik olarak savunmaya geçiyor o yüzden dikkat etmelisin adamın biri yüzünden evliliğine niye zarar gelsinnn

Arkadaşlar yarın için duaya ihtiyacım var müsadeniz olursa dua sırasına girmek istiyorum

Ne demek canım benimmmm benden 100adet hazır

asboleve canım aynını ben yaşadım spora 1 ay zor gittim ama yüzme benimde aklımda beraber gidelimmi kızzzzzzzzz

Rainbow ablacığım ben zaten bayadır ara vermiştim şimdi tekrar başlamak istiyordum hep beraber başlarız

Gumuscum arkadaşının bu durumlarını nereden öğreniyorsun eşinmi anlattıpeki?
eşimin kardeşi anlatıyo her gece pavyonlara barlara takılıyolar bütün parasını yiyo adam yalancı zamparanın teki asla böyle bi adamla yanyana bile gelmesini istemem kocamın huyundan suyundan ona benzer
Arkadaşlar yarın için duaya ihtiyacım var müsadeniz olursa dua sırasına girmek istiyorum

cnm senden sonra beni eklermisin sıraya bu ara bunalımdaym evliliğim için duaya ihtiyacım var

Ebalcim vakti değilmiş bitanem.İnşAllah gelecek aya sıkma canını bitanem.Bende tedbirimi aldım her an gelebilir kırmızı kart:) Hep gelecek değil ya sabırla umutla beklemeye devam..

Gidelim kız hem birbirimize destek oluruz ama şimdiden söyleyem ben yüzme bilmiom önce öğrenmem lazım

zaten o adamın adını duyunca direk gitmeni istemiyorum dedim sebeplerini sakince anlattım
hatta tavır yapınca sakince istiyosan git karışmam dedim sonra bağırmaya başladı salak adam cok üzüyo beni ya
bu durumu atlatalım allahın izniyle bidaha bitmez evliliğim ama zor bi sınavdayız napsam aramak istiyorum ama kötü laflar etti kırıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…