- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.701
Gidelim kız hem birbirimize destek oluruz ama şimdiden söyleyem ben yüzme bilmiom önce öğrenmem lazım
zaten o adamın adını duyunca direk gitmeni istemiyorum dedim sebeplerini sakince anlattım
hatta tavır yapınca sakince istiyosan git karışmam dedim sonra bağırmaya başladı salak adam cok üzüyo beni ya
bu durumu atlatalım allahın izniyle bidaha bitmez evliliğim ama zor bi sınavdayız napsam aramak istiyorum ama kötü laflar etti kırıldım
RainbowColors
1001 Ayetel Kürsi
Asbelove:100
Kalan:901
Rabbim okyan okumayan duama amin diyen herkesin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Amin
zaten o adamın adını duyunca direk gitmeni istemiyorum dedim sebeplerini sakince anlattım
hatta tavır yapınca sakince istiyosan git karışmam dedim sonra bağırmaya başladı salak adam cok üzüyo beni ya
bu durumu atlatalım allahın izniyle bidaha bitmez evliliğim ama zor bi sınavdayız napsam aramak istiyorum ama kötü laflar etti kırıldım
anladım cnm bende sonuna kadar sabır göstermeyi düşünüyorum ne söylerse söylesin cvp vermycemGumuscuğum evliliğimde öyle sınavlardan geçtimki nolur yanlış anlama bu yaşadığın yanında hiç bir şey.Söylemek beni üzsede dmem gerekirki evliliğin daha çok sınavdan geçecek.Bilmiyorum hissettirebildimmi ama acayip sabırlı bir yapım var alttan alırım buna rağmen ne sınavlardan geçtikkk gerisini sen düşün artık...
bakalım akşama nasıl gelcekCanım malesef erkekler fevri bizim gibi değiller genelde kadın toplayıcıdır bir aile de bence en iyisi dışarı çıkın bi yerde bi yemek olur bi çay olur sakin sakin konuşun biz anlaşamayacağımız durumlarda öyle yaparız çünkü dışarda bağırıp çağırıp birbirimizi rencide etmeyiz daha sağlıklı bir konuşma olur
olsun kız bende süper bilmiyorum kendime kadar biliyom :) herşeyiyle öğrenmiş oluruz hem çok sağlıklı.Bişey söyleyimmi tatilde 8 gün falan anca yüzmüşümdür zayıflamama yardımcı oldu buna kesinlikle eminim tatilde 4 kilo verdim çünkü
bakalım akşama nasıl gelcek
merdivenlerden cıkarken gülüyosa tamam ama gülmüyosa işim zor
bi barışma msjı atmayı düşünüyorum ama taviz vermeden beni kırdığını ve onu sevdiğimi anlatan bi msj düşünüyüm bengülmese de sabrınla güldüreceksin canım bizim görevimizde bu
anlaştık tatlım hem vücudum da sıkılaşır can simitlerimi alır gelirim bende
hem su rahatlatıyor insanı hemde bundan güzel spor mu olur hemde tatilde insan yediklerine de dikkat etmez iyiymiş canım valla ay heves yaptımmmm:)))))
abla banada 200 yaz gece bitiririm inş.:)
banada 50 yaz cnm
RainbowColors
1001 Ayetel Kürsi
gumus19:50
feryalnur:200
Kalan:651
Rabbim okuyan okumayan duama amin diyen herkesin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Amin
arkadaşlar ayenin son 112 duası kaldı bi an önce bitirelimde sıra bize gelsin hadi bi el atalım
RainbowColors
1001 Ayetel Kürsi
gumus19:50
feryalnur:200
Kalan:651
Rabbim okuyan okumayan duama amin diyen herkesin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?