RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Gidelim kız hem birbirimize destek oluruz ama şimdiden söyleyem ben yüzme bilmiom önce öğrenmem lazım

olsun kız bende süper bilmiyorum kendime kadar biliyom :) herşeyiyle öğrenmiş oluruz hem çok sağlıklı.Bişey söyleyimmi tatilde 8 gün falan anca yüzmüşümdür zayıflamama yardımcı oldu buna kesinlikle eminim tatilde 4 kilo verdim çünkü

Gumuscuğum evliliğimde öyle sınavlardan geçtimki nolur yanlış anlama bu yaşadığın yanında hiç bir şey.Söylemek beni üzsede dmem gerekirki evliliğin daha çok sınavdan geçecek.Bilmiyorum hissettirebildimmi ama acayip sabırlı bir yapım var alttan alırım buna rağmen ne sınavlardan geçtikkk gerisini sen düşün artık...

günaydın kızlarr
geçmişe bir bakayım dedim gözüm yemedi anaaa akşama kadar ı-okuyamam ben geçmişi.ara ara gider bakarım artık

Canım malesef erkekler fevri bizim gibi değiller genelde kadın toplayıcıdır bir aile de bence en iyisi dışarı çıkın bi yerde bi yemek olur bi çay olur sakin sakin konuşun biz anlaşamayacağımız durumlarda öyle yaparız çünkü dışarda bağırıp çağırıp birbirimizi rencide etmeyiz daha sağlıklı bir konuşma olur

RainbowColors

1001 Ayetel Kürsi

Asbelove:100

gumus19:50

feryalnur:200

Kalan:651

Rabbim okuyan okumayan duama amin diyen herkesin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Amin

anladım cnm bende sonuna kadar sabır göstermeyi düşünüyorum ne söylerse söylesin cvp vermycem
maça gidersede naparım bilmiyorum ya face hesabımı sildi ya dondurmadı direk sildi orda oyun oynuyodum biliyodu bunuda ceza verdi sözde bana ama hiç itiraz etmedim kapat sil ne istersen yap dedim

bakalım akşama nasıl gelcek
merdivenlerden cıkarken gülüyosa tamam ama gülmüyosa işim zor

selam kızlar, hayırlı günler diliyorum hepinize
Rainbowcum senin için 100 tane alıyım canım
gümüşcüm hemen evliliğini bitirmeyi düşünme öyle, zamanla aşarsınız inşallah bu sorunları

anlaştık tatlım hem vücudum da sıkılaşır can simitlerimi alır gelirim bende
hem su rahatlatıyor insanı hemde bundan güzel spor mu olur hemde tatilde insan yediklerine de dikkat etmez iyiymiş canım valla ay heves yaptımmmm:)))))

Son düzenleme:
Saolun kızlar aynen olumlu düşünmek lazım önümüzdeki ay yeni umutlarla bizimle olucak hayırlısıyla.. Bu topic öbür ayda devam di mi ben sizleri çok sevdim ara ara yine halinizi hatrınızı sorarım... ))

canım simitler olmadan olurmu :)) onlar bizi koruyor hamiş kalmadan ne kadar kilo versek kardır birde benim kocam çok zayıf habire benim kilolarıma laf ediyor gıcık ve huysuz kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…