RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım simitler olmadan olurmu :)) onlar bizi koruyor hamiş kalmadan ne kadar kilo versek kardır birde benim kocam çok zayıf habire benim kilolarıma laf ediyor gıcık ve huysuz kocam

Gıcık onlar gıcık tatlımmm benimki benim 2katım nerdeyse ama benim minnacık göbeğime bahane buluyor
ayrıca sen kilolu değilsinki tatlımmmmm

msj attım barışma msjı aradı yine bağırdı
yine ödün veren taraf ben olıcam arıyıp tekrar tmm git diycem başka çaresi yok bu işin

selam kızlar, hayırlı günler diliyorum hepinize
Rainbowcum senin için 100 tane alıyım canım
gümüşcüm hemen evliliğini bitirmeyi düşünme öyle, zamanla aşarsınız inşallah bu sorunları

canım 100 de bana yaz ama akşama eve gidince okuyabilirim ancak

20 tane ben okuyorum bilginiz olsn
Allah kabul etsin canlarım benimmmmmm

ebalciğim kime okuyacaksın cnm

ablammm bana da 30 tane yazar mısınnnn

herkese günaydın bu arada...

işiniz,eşiniz,aşınız sıkıntısız gitsin inşşşş.

Gıcık onlar gıcık tatlımmm benimki benim 2katım nerdeyse ama benim minnacık göbeğime bahane buluyor
ayrıca sen kilolu değilsinki tatlımmmmm

canım eski halimi bildiği için ona kilolu geliyorum işte ben geçen sene çok kilo aldım 9 kilosunu geri verdim ama dahada vermem gerek.Benim kilolarım gizli canım :)) göbekten falan gene vermem lazım bişey söylimmi düğünümle şuanki kilom arasında 17 kilo var

RainbowColors

1001 Ayetel Kürsi

Asbelove:100

gumus19:50

feryalnur:200

kiraztepe:100

savas5482:100

raginda:30

Kalan:421

Rabbim okuyan okumayan duama amin diyen herkesin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Amin

Canım bırak bence biraz kendi haline üstüne gitme biraz sakinleşmesi gerek sanırım

bence sessiz kal canımm gidersede gitsin.ararsan kendini iyice haklı görecek arama bklee
aradım sakince güzelce istiyosan git dedim gitmycem diyo
meğer başka planı vamış istanbula gitcekmiş
anladım sen tek başına gezmek istiyosun dedim kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…