- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.721
canım simitler olmadan olurmu :)) onlar bizi koruyorhamiş kalmadan ne kadar kilo versek kardır birde benim kocam çok zayıf habire benim kilolarıma laf ediyor gıcık ve huysuz kocam
selam kızlar, hayırlı günler diliyorum hepinize
Rainbowcum senin için 100 tane alıyım canım
gümüşcüm hemen evliliğini bitirmeyi düşünme öyle, zamanla aşarsınız inşallah bu sorunları
canım 100 de bana yaz ama akşama eve gidince okuyabilirim ancak
Allah kabul etsin canlarım benimmmmmm20 tane ben okuyorum bilginiz olsn
ablacım duana katılamıycam ya çok üzüldüm
msj attım barışma msjı aradı yine bağırdı
yine ödün veren taraf ben olıcam arıyıp tekrar tmm git diycem başka çaresi yok bu işin
msj attım barışma msjı aradı yine bağırdı
yine ödün veren taraf ben olıcam arıyıp tekrar tmm git diycem başka çaresi yok bu işin
Gıcık onlar gıcık tatlımmm benimki benim 2katım nerdeyse ama benim minnacık göbeğime bahane buluyor
ayrıca sen kilolu değilsinki tatlımmmmm
ablammm bana da 30 tane yazar mısınnnn
herkese günaydın bu arada...
işiniz,eşiniz,aşınız sıkıntısız gitsin inşşşş.
amin Alah kabul etsin bitanem..hoşgeldin
iyiyim şükür.regl yolda ama vardır bundada bir hayır diyorum.Umutla devam :)hoşbuldum ablam nasılsın,herşey yolunda inşşş.
Canım bırak bence biraz kendi haline üstüne gitme biraz sakinleşmesi gerek sanırım
aradım sakince güzelce istiyosan git dedim gitmycem diyobence sessiz kal canımm gidersede gitsin.ararsan kendini iyice haklı görecek arama bklee
Canım benim sen okumak istiyorsun ya Rabbim onu katında okundu kabul eder inşAllah...Çok teşekkür ederim bitanemmmmmRabbim güzel gönlüne göre versinn
savaşcığım senin doktor görüşmelerin nasıl gidiyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?