- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.741
canım eski halimi bildiği için ona kilolu geliyorum işte ben geçen sene çok kilo aldım 9 kilosunu geri verdim ama dahada vermem gerek.Benim kilolarım gizli canım :)) göbekten falan gene vermem lazım bişey söylimmi düğünümle şuanki kilom arasında 17 kilo var
ay sonu olduğu için çok fazla gidemedim şu aralar tahliller,m, bugün yarın anestezi uzmanına vereceğim ona göre ameliyat günü koyacağız nasipse
düğünde çok kilo verio insan ama onu göz önünde bulundurma ben düğünümde 50kiloya inmiştim şimdi 63 kiloyum öyle hesaplarsak 13 kilo var arada ooooo
veririz tatlım yeter ki isteyelim bende kendimden nefret eder oldum göbeğim çıktı ve ben hayatım boyunca göbek nedir bilmemişmdir yane aynaya bakmaya korkuyorum
ay sonu olduğu için çok fazla gidemedim şu aralar tahliller,m, bugün yarın anestezi uzmanına vereceğim ona göre ameliyat günü koyacağız nasipse
düğünde çok kilo verio insan ama onu göz önünde bulundurma ben düğünümde 50kiloya inmiştim şimdi 63 kiloyum öyle hesaplarsak 13 kilo var arada ooooo
veririz tatlım yeter ki isteyelim bende kendimden nefret eder oldum göbeğim çıktı ve ben hayatım boyunca göbek nedir bilmemişmdir yane aynaya bakmaya korkuyorum
öyle nefret falan deme kız biraz sıkalımda hamiş kalana kadar verelim canikom misal öğle yemeğinde az çorba az yemek ve yoğurt yiyeceiğim ve bol suuu içmeliyizzzzzzzzzz
Hadi hayırlısı canım.Rabbim şifa versin inşAllah.Ameliyat gününüde yaz öncesinde duanıda okuyalım cnm.
birlikte vereceğiz kızlar dert değilllllllll:13:
bende göbeklendim 4 hamilelik tabi göbek büyü küçül bi tuhaf bişey oldu ben şanslıyım biraz evde spor aleti var ama kullandığım vitaminler acayip işyah açtı bende bu ay nasılsa hamile kalırım bulantı döneminde 3 5 kilo veririm diye yiyorum ama cok saldımbenim hayatım boyunca hiç göbeğim olmadı bacımmmm
İnşallah verelim de kurtulalım şunlardannn
Evet ben önceden günde 2lt su içerdim artı azaldı niye bilmiyorum içemiyorum eskisi gibi yaaa
Elime aldım şişemi bakalım ne kadar içebileceğim bugün not ediyorum
Evet hadi bakalım gitsin kilolar gelsin bebişlerrrr:13::13:
kızlar bu diyeti nasıl yapacaksınız bende varım ona göre
bende göbeklendim 4 hamilelik tabi göbek büyü küçül bi tuhaf bişey oldu ben şanslıyım biraz evde spor aleti var ama kullandığım vitaminler acayip işyah açtı bende bu ay nasılsa hamile kalırım bulantı döneminde 3 5 kilo veririm diye yiyorum ama cok saldım
ben daha acık söyliyim üşeniyorumCanım bizde de var aslında bi kaç tane ama vakit olmuyor desem
ben daha acık söyliyim üşeniyorum
aman hem hamile kalırsam zaten kilo için bahanem olur kmse bişey diyemez
benmde kocam gec geliyo 8 9da geliyo o saatte enilen yemek zaten direk popoya gidiyoİnşallah o günleri de görürüz canım ama ben bebiş gelmeden vermeyi düşünüyorum çünkü bebiş kilolarl birlikte gelecek zaten o gelmeden vermeliyim ki doğumdan sonra vermek daha bi zor olacak çünküüü bence
Ben akşam eve 8e doğru gidiyorum yemekti bilmem neydi derken saat 10oluyor zaten o saatten sonra spor yapmaya bırak dermanımın olmamasını aklıma bile gelmiyor ki tatlım
İdenciğimm canım çok geçmiş olsun nasıl üşütmüşsün o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?