- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.761
benmde kocam gec geliyo 8 9da geliyo o saatte enilen yemek zaten direk popoya gidiyo
ben kilolu değilim hatta böyle cok iyiyim çünkü 43 kiloydum cok cok zayıftım şimdi 53 oldum gayet normalim ama bebeklerimden hatıra bi göbeğim var
bence az yemek ve gec yememek kilo vermek için uygun
aslında sadece corba salata daha iyi olurda kocalar laf eder onada yemek yokmu doymam gibisindenBende 63 kilo oldum canım boy kilo orantısı olarak baktığında iyiyim ama alışık olmadığım için kötü hissediyorum maalesef
Evet erken ve az yemek yeterli olacak zaten akşamları pilav makarnayı kestik çorba-yemek-salata yoksa alıp başını gidio kilolar
çok saol çok teşekkürler.... Walla bilmiyorum bugün işe geldim klimalı ortamda yine kötü oldu akşam acilde iğne yaptırdıktan sonra kbb doktoru bulursam bi görüncem... niye geçmiyo bu anlamadım(
Bir ay daha bekliycek olmam biraz üzsede herşerde bir hayır vardır diyorum.... belki bu ay olcaktım kötü sonuç alıcaktım bidahaki ay daha güzel sonuçlar olcak ... polyana olmaya çalışıyorum...
seninde yarın için ve hayatının geri kalanı için alla gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin nasip eylesin inşallah ...
Arkadaşlar sabah kivi yedimsöylemesi ayıp acıkınca kızarmış ekmek ve peynir.Öğlenede mercimek çorbası bol limonlu yanına belki salata.Akşama Allah kerim.
cok sağol ben ona 15 tane daha okuyodum sen kendne yaz benden 15 tane daha okudukça söylerim sana eklersingumuscuğum ayen arkadaşımızın kalan 50 sini okudum Allah kabul etsin.Kendi duana başlayabilriisn cnm.
20 tane duayı feryalnur için okuyorum bilgin olsn.
afiyet olsunnnn missyamannnnn yarasin bebisinle sana...yemeye calis canim bunlar gerekli seyler...ama mide bulantisi da kotu...bunlar da gecer habibte...bizde bugunleri yasamak iztiyoruz hayirlisi olsun bizim icin
mrb cnm sırada gumuşle rainbow arkadaşımız varsıra gümüşte mi ya da kimde? 20 tanede ona okurum.
canım herşeyden azar azar yiyerek yapmayı düşünüyorum ben.herkes kendine göre yapacak cnm.Ben dün bozdumamabugün işi sıkı tutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?