RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Bende 63 kilo oldum canım boy kilo orantısı olarak baktığında iyiyim ama alışık olmadığım için kötü hissediyorum maalesef
Evet erken ve az yemek yeterli olacak zaten akşamları pilav makarnayı kestik çorba-yemek-salata yoksa alıp başını gidio kilolar

aslında sadece corba salata daha iyi olurda kocalar laf eder onada yemek yokmu doymam gibisinden
akılları yemekte

Canım dikkat et kendine.Bazen şer gördüğümüzde bizim bilmediğimiz hayırlar gizli.Mutlaka vardır bundada bir hayır.İnşallah geç olsun ama sonucu güçolmasın Rabbim şifa versin inşAllah.Benim için dilediğinin bin katını Rabbim sana nasip etsin inşAllah.Ne güzel bir dua ettin öyle.Duygulandırdın beni.Çok öpüyorum canım.İyi haberlerini bekliyorummm

Arkadaşlar sabah kivi yedimsöylemesi ayıp acıkınca kızarmış ekmek ve peynir.Öğlenede mercimek çorbası bol limonlu yanına belki salata.Akşama Allah kerim.

RainbowColors

1001 Ayetel Kürsi

Asbelove:100

gumus19:50

feryalnur:200

kiraztepe:100

savas5482:100

raginda:30

gumus19:15

Kalan:406

Rabbim okuyan okumayan duama amin diyen herkesin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Amin

Son düzenleme:
Arkadaşlar sabah kivi yedimsöylemesi ayıp acıkınca kızarmış ekmek ve peynir.Öğlenede mercimek çorbası bol limonlu yanına belki salata.Akşama Allah kerim.

bende sabah 2 dilim tam buğday ekmek az peynir salatalık domates,öğlen az çorba,az kuru :) akşam kendimi tutmalıyım salata ve çorbayla geçiştirmek planım :)

Cnm bu arada diğer ay ki bat 1 ocak listeye eklersen çok sevinirim.. Bu arada sen de mi hastalandın senide liste sonunda gördüm.. Hayırlısı herşeyin napalım ümitlerimiz öbür aya)))

mrb arkadaşlar inşşşş herkes iyidir haftasonu yoğun geçti giremedim şimdide fizikten geldim anca girebildim rainbowcum mrb benden sana 50 yazabilirsin tatlım gumuş arkadaşımada tabiki 50 inş bugun okurum sonra yine alırım haaa ne guzel diyete başlamışsınız keşke bende yapabilsem ama yoook nerdeeeeee

afiyet olsunnnn missyamannnnn yarasin bebisinle sana...yemeye calis canim bunlar gerekli seyler...ama mide bulantisi da kotu...bunlar da gecer habibte...bizde bugunleri yasamak iztiyoruz hayirlisi olsun bizim icin

Rabbımm en kısa zamandaaa bu bulantıları nasip etsınnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnn kere amınnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…