RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

merhaba kızlar nasılsınız?
ben maalesef kırmızı kart gördüm cuma günü..bat 1 aralıktı ama 30 kasımda geldi kırmızılar..
yeni bat rainbow 26 aralık...inş bu ay olur...nasip kızlar ya...napalım..
dua da okuyamıyorum..(((

Arkadaşlar sabah kivi yedimsöylemesi ayıp acıkınca kızarmış ekmek ve peynir.Öğlenede mercimek çorbası bol limonlu yanına belki salata.Akşama Allah kerim.

bende sabah 2 dilim tam buğday ekmek az peynir salatalık domates,öğlen az çorba,az kuru :) akşam kendimi tutmalıyım salata ve çorbayla geçiştirmek planım :)

sabah bi dilim ekmek ile kahvaltılık öğlen çorba ile tavuk accık da pilav ve yoğurt akşamda çorba ve salata düşünüyorum inşallahhhhh

canın sağolsun canım inş.önümüzdeki aya müjdeni alırız

Allahım hayırlı zamanlarda nasip edecek canımm inşallah her yeni ay her yeni umut

annem aşure yapmıştı gelirken banada yolladı.tatlıya acayip zafım va
o bitsin önce
ben o istihkakımı haftasonu doldurdum canım yaa artık yeter

canın sağolsun canım inş.önümüzdeki aya müjdeni alırız

saolasın cnm ya...napalım yeni bat 26 aralık bakalım nasipse olur...olmazsa dr gidecm son denemem artık dr yolu gözükecek bana...dua ediyrm sürekli hepimiz için kızlar...

batdaş olduk senle benm bu ay ilk deneme olacak bakalım birlikte hamile kalırız inş

batdaş olduk senle benm bu ay ilk deneme olacak bakalım birlikte hamile kalırız inş

inş cnm ilk denemende hamile kalırsın...benim 6. denemem olacak...olmadı nasip değil galiba şimdiye kadr...ama inş bu ay nasip olur..beraber mutlu oluruz inş...

Bende aynı şekilde bu ay ümit kalmadı maalesef(((sen ne kadardır deniyosun ki dr a gidicem demişsin.?

cnm 6.denemem olacak bu ay..bana arkadaşlar bebek düşünmeye başladığında git muhakkak dr görü demişlerdi ama ben ilk de denemek istedim ilk altı ay ama olmadı artık gitmeliyim diye düşünüyorm...

eşimde beraber gidelim dr kontrolünde bebiş denemelerine başla diyo...bakalım cnm nasip..allah ol demeli her şey boş...zamanı var diyorum..napayım cnm...

evet canım maalesef bazen böyle sıkıntılar oluyor ne zamandır istiyorsunuz bebiş 1yıl doldu mu?
Aminnnn inşallah bi sorun çıkmaz tatlım inşallahhhhhhh
biz uğraşıyoruz sizler uğraşmayın inşallahhhhhh[/QUOTE]

evt cnm ya napalım yani her şeyde vardır bir hayır diyorum..
yok cnm 6 ay bile olmadı arada yumurtlama günlerimide kaçırdığım oldu bu ay kaçırdm zannettim ama kaçırmamışım adet günümden anladım ama olmadı yine...
dr kontrolü şart geliyo bana artık eşim gidelim diyo kontrollerimizi yaptıralım..
inş cnm kimse uğraşmasın uğraşmakta olanların kucağı dolsun

Cnm benimde bu ay 6.aydı ve olmadı ama ben hamilelik öncesi dr a gitmiştim kadın bana 1 yıl süre werdi eğerki 1 yıl içinde olmazsa gel dedi.sen ne kladarlık evlisin? Bence panik yapma çok normal 1 yıl beklemen lazım böyle telaş yaparsan hiç olmaz...rahat ol sıkma kendini elbet bir zamanımız var hepimizin))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…