- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.781
Arkadaşlar sabah kivi yedimsöylemesi ayıp acıkınca kızarmış ekmek ve peynir.Öğlenede mercimek çorbası bol limonlu yanına belki salata.Akşama Allah kerim.
bende sabah 2 dilim tam buğday ekmek az peynir salatalık domates,öğlen az çorba,az kuru :) akşam kendimi tutmalıyım salata ve çorbayla geçiştirmek planım :)
merhaba kızlar nasılsınız?
ben maalesef kırmızı kart gördüm cuma günü..bat 1 aralıktı ama 30 kasımda geldi kırmızılar..
yeni bat rainbow 26 aralık...inş bu ay olur...nasip kızlar ya...napalım..
dua da okuyamıyorum..(((
merhaba kızlar nasılsınız?
ben maalesef kırmızı kart gördüm cuma günü..bat 1 aralıktı ama 30 kasımda geldi kırmızılar..
dua da okuyamıyorum..(((
ben o istihkakımı haftasonu doldurdum canım yaa artık yeterannem aşure yapmıştı gelirken banada yolladı.tatlıya acayip zafım va
o bitsin önce
canın sağolsun canım inş.önümüzdeki aya müjdeni alırız
Allahım hayırlı zamanlarda nasip edecek canımm inşallah her yeni ay her yeni umut
evt cnm dediğin gibi her ay yeni bir umut...nasipse varsa olacak yoksa napalım..tek istediğim dr gitmedn gebe kalmaktı ama bu ay son dr yolu gözüküyor galiba eşim bu ay içinde gidelim dedi ama ben hep ocak ayına kadr olmzsa gidecm demiştim...hayırlısı...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
batdaş olduk senle benm bu ay ilk deneme olacak bakalım birlikte hamile kalırız inşmerhaba kızlar nasılsınız?
dua da okuyamıyorum..(((
saolasın cnm ya...napalım yeni bat 26 aralık bakalım nasipse olur...olmazsa dr gidecm son denemem artık dr yolu gözükecek bana...dua ediyrm sürekli hepimiz için kızlar...
Allahım hayırlı zamanlarda nasip edecek canımm inşallah her yeni ay her yeni umut
evt cnm dediğin gibi her ay yeni bir umut...nasipse varsa olacak yoksa napalım..tek istediğim dr gitmedn gebe kalmaktı ama bu ay son dr yolu gözüküyor galiba eşim bu ay içinde gidelim dedi ama ben hep ocak ayına kadr olmzsa gidecm demiştim...hayırlısı...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...
evet canım maalesef bazen böyle sıkıntılar oluyor ne zamandır istiyorsunuz bebiş 1yıl doldu mu?
Aminnnn inşallah bi sorun çıkmaz tatlım inşallahhhhhhh
biz uğraşıyoruz sizler uğraşmayın inşallahhhhhh
batdaş olduk senle benm bu ay ilk deneme olacak bakalım birlikte hamile kalırız inş
Bende aynı şekilde bu ay ümit kalmadı maalesef(((sen ne kadardır deniyosun ki dr a gidicem demişsin.?
Cnm senin kaçıncı deneme? Benim bu ay 6. Ay bitti umutlar 7. Aya inş)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?