RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

geleneğim bozulmazsa ilk ay hamileyim ama bakalım kısmet

kaç yaşındasın tatlım bilmiyorum ama git dr.a gözükün beklemeyin bizim sıkıntımız olduğunu öğrendiğimizden beri yaklaşık 4aydır tahlil test tahlil test daha da bişey yok ortada

doğru sölüyosun cnm 1 yıl diyor drlar...yok panik felan yapmıyorum cnm...öle kendimi sıktığımda yok..haklısın rahat olmak lazım ama ben rahatım öle endişem felan yok..
eşim gidelim hamilelik öncesi testleri yaptıralım diyo hem kendi hem benim için...
bir arkadaşında sperm hareketsizliğimi öle birşey çıkmış ondn olmuyomuş..çocuk detavi olmuş sonra hemen çocuklrı olmuş..
boşuna beklemişler diyo bana..yoksa ben hiç meraklı değilim cnm dr gitmeye ne yalan söleyeyim..allaha dua ediyorm dr düşmedn bebeğim gelsn diye...
dediğin gibi bende aynısını düşünüyorm elbette zamanı var geleck Allahım izniyle....

Merhaba kızlar, nasılsınız ? ben bu ara biraz kötüyüm, midem hafif hafif de olsa bulanıyor, eskisine nazaran daha rahatsız ediyor beni. Kraker falan yiyip biraz bastırıyorum ama az zaman geçince yine aynı. Anım anımı tutmuyo hiç. Geçen akşam eşimle dışarı çıktık, dönüşte yolda can verecektim az daha. Resmen mosmor oldum bi anda, ellerim bembeyaz oldu, tırnaklarım mosmor. Midem bulandı falan bi tuhaf oluyorum, rengim atıyor tamamen..
Regl olan arkadaşlar üzülmeyin, inşallah bi dahaki aya göbüşleriniz bebişlerinizle dolar. Ben 6 aylık evliyim ve oldu çok şükür. Allah'ım yormadan uğraştırmadan verdi bana. ALLAH'ım aratmasın, arattırmasın, isteyen herkese nasip etsin.
Benim için de çoğu erken diyor mesela, ben çok istedim, eşim de çok istedi ama kayınvalidem falan erken dedikçe sinir geliyor bana. Gerçi ben anlıyorum, daha 6 ay oldu evleneli, azcık evliliğinizin tadını çıkarsaydınız anlamında erken olduğunu düşünüyor, ama çocuk olunca anlaşılmıyor mu evlilik ben anlamıyorum yani.. 29 yaşındayım, daha ne kadar beklicem ki.. Herşeyin hayırlısı.. İnsanlar model model işte..

geleneğim bozulmazsa ilk ay hamileyim ama bakalım kısmet

inş tatlım...gelenek bozulmaz hamiş kalırsın allah gönlüne göre versin...

kaç yaşındasın tatlım bilmiyorum ama git dr.a gözükün beklemeyin bizim sıkıntımız olduğunu öğrendiğimizden beri yaklaşık 4aydır tahlil test tahlil test daha da bişey yok ortada

28 yaşındayım cnm...ay cnm inş en kısa zamnda bebişin gelir ne kişilerin bebeği oldu çevremde anlatamam pcos felan şimdi bebişleriyle mutlular..
inş tez zamanda bebişine kavuşursn..zor işler ya bu bebk olayları..inan şu dr gidiyosn ya spectumla bakıyo ondn çok tırsıyorm yoksa çoktn gitmiştim.
cnm sen gittin önlemlerini alıysn tedavini oluyosn bir gayret içindesn inş tez zamanda bebişin seninle....amin...

Bi kere senin için hayırlı olmasaydı gelmezdi bebişin takma böyle şeyleri sen sağlığına dikkat et yeter en önemlisi o maalesef bulantılar içinde yapabilecek bişeyin yok ama dr.a gittiğinde ilet belki ilaç falan verir canım benim kuzenin çok şiddetliydi ilaç vermişti dr.u kraker kraker kraker başka çaren yok canım maalesef inşallah bi an önde biter de rahata erersin

ya bizim sıkıntımız eşimden kaynaklanıyor bazen diyorum biraz bekle bakalım belki Allahtan gelir bebişin doğal yolla ama bazen dayanamıyorum özellikle de bizim gibilerin haberlerini duyunca direk aşılama veya tüp bebek diyorum ama hakkımızda hayırlısı Allahım vermiştir kararını aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
korkma ayrıca 2dk bakıyor ayrıca muayene ederken speculum takmasına gerek yokki tatlım benim hiç bir muayenemde onu takmadı dr.um sadece hsg filmi çekilirken takıldı o da bişey değil zaten hem bebişim için herşeye katlanmaya hazırım her türlü iğne ağrı farketmez sağlıkla hayırlısıyla gelsin yeter ki o veya onlar

şuan yazarken bile kraker yiyorum. Allah'tan daha beterleri de var o durumda değilim, eski yediklerimi yine yiyorum tiksinme olayım yok, mutfağa girip yemeğimi felan yapabiliyorum çok şükür. Yalnız çok alakasız bi şekilde oda kokusunu istemiyorum. Geçende aldım makinesiyle beraber turunçgil kokusunu(normalde beyaz gülü çok seviyorum ama yoktu) çok severek aldım, taktık felan, dikkat ediyorum son 2 gündür midemi bulandırıyo o koku. eşime ayarını düşür dedim daha az sıksın, boğuldum sanki. Amaaannnn canım isteyen istediğini söylesin, eşim ve ben bu bebeği istedikten sonra alem-i cihan istemese ne yazar, umrumda değil, sadece gereksiz bi yorum..

kesinlikle tatlım bırak isteyen istediğini söylesin saçmalık geliyor bana
aman aman Allahım nazardan saklasın canım inşallah bu şekilde atlatırsın bu sıkıntılı dönemi

kesinlikle tatlım bırak isteyen istediğini söylesin saçmalık geliyor bana
aman aman Allahım nazardan saklasın canım inşallah bu şekilde atlatırsın bu sıkıntılı dönemi

ay cnm benim sen harika bir anne olcan öle benziyo ya çokkk şekersin valla gözlerim doldu zaten duygusalım annemin değerini her zaman bilmişimdir ama şimdi çok çok çok daha iyi anlıyorum...

gerek tüp gerek normal cnm geleceği zaman var cnm merak etme ..bak sonra ardı ardına doğurursn gelir yazarsın buralarda bıktım bu çocuklardn yediler bitirdiler beni sonra karışmam paralarım seni demedi deme:))))

Canım benimmm Allah razı olsun inşallah olacak zaten Allahım dualarımızı geri çevirmeyecek bi türlü olacak ama gelecek meleğim inşallahhh canım inşallah en önemlisi eşimle birlikte olmam birbirimize destek olmamız başka türlü atlatılacak şeyler değil çünkü bunlar o yüzden gidip bir an önce testlerinizi yaptırın ki inşallah bişey yoktur ama varsa da tedaviye bi an önce başlarsınız bak bizim testlerimiz hala devam ediyor

allah ayırmasın tatlım ağzınızın tadı hiçbozulmasın..inş cnm allah büyük...saoalsın cnm desteğin için...allah gönlüne göre verir inş...

Seninde ilk bebek olacak di mi kaç aydır hamile kalmaya çalışıyorsun?

canım kusura bakma nolur şimdi gördüm sorunu.Canım ben aslında yeni yeni deniyorum ama prolaktin sorunum var 4,5 yıldırda evliyim artık hızlandırılmış bir şekilde tedavime yönelmek istiyorum açıkçası prolaktinin keyfini bekleyemeyeceğim doktorlar bugun git yarın gel böyle oldukça insan iyice gıcık oluyor.

önemli deil tatlım. Bende merak ediyorum o yüzden soruyorum. Bende 3,5 yıllık evliyim bu ay 6.ay korunmayı bıraktık. Bu ayda olmadı bakalım 7.aya umutlarımı sakladım. Alalhım en kısa zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inş))))

önemli deil tatlım. Bende merak ediyorum o yüzden soruyorum. Bende 3,5 yıllık evliyim bu ay 6.ay korunmayı bıraktık. Bu ayda olmadı bakalım 7.aya umutlarımı sakladım. Alalhım en kısa zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inş))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…