RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Hayırlısıyla tez zamanda nasip eder Allahım inşallahh

kız napıyon nasılsın benim patron geldi paydos zor üfffffffffff

sende bendensin desene çıkış saati belli değil berbat bi durum yaa bu durumda kilo vermeye çalış bakalım eve git yemek ye gecenin bilmem kaçında sonra gelde kilo ver yaaa canım yaaa o kadar baskı yapıo mu kiii seninki ben iş sakinse basar giderim tınlamam yani ama iş varsa sıkar tabi
ben birazdan ufak ufak kaçmayı planlıyorum ortam sakinken yoksa bende kalırım senin gibi

yok canım bize haftada bir falan geliyor ozamanda tutuyor işte yoksa basar giderim yani :) geçen sene o yüzden kilo aldım zaten bu sene kilo almak değil vermek niyetindeyim canikom :)

Merhaba cnm. Nasılsın??sanada sorsam aynı soruyu.sen kaçıncı ayda hamile kaldın??kaç yıllık evlisin?

canım ben 6 aylık evliyim, haziranda evlendim, ekimde hamile kaldım ama ben evlendiğimizden beri hiç korunmadım, 4.ayda tuttu yani. en baştan beri istediğimiz için korunmaya gerek duymadık..

yok canım bize haftada bir falan geliyor ozamanda tutuyor işte yoksa basar giderim yani :) geçen sene o yüzden kilo aldım zaten bu sene kilo almak değil vermek niyetindeyim canikom :)

Ay inşallah tatlım yaa inşallah veririz 5kilo versem bi rahatlayacağım bi rahatlayacağım bir de ramazan bayramından beri kilo vercem diye yürüyerek gidip geliyorum işe ama olmuyor da olmuyor canım yaaa
o zaman bir gün idare ediyorsun mecbur hesap moduna girer bir de akşam akşam da hiç çekilmez heee şimdi

Cnm bende bazen telaşlanıyorum işte oyüzden soruyorum. Ben bi fiil 3 yıl korundum oyüzden galiba vücut alışmaya çalışıyor. Bütün adet belirtilerim ve zamanım değişti. Geçen ay 1 hafta ileri attı bu ayda öne attı. Hayırlısı artık. çok istiyorum anne olabilmeyi. Allahım büyük banad nasip eder inş bıu güzel duyuguyu.

sorma kuzum ya patron stresine girmekten bıktım desem yeri ama napalım idare edicem mecbur iyi yanlarını düşünmeye çalışayım en iyisi :) Senin güzergahta bir ara bende yürürdüm canım iyi oluyor hiç yoktan iyidir.Ama bol su canım ben bu gun su içmeye başladım normalde günde 1 bardak içen insanım yani çok sağlıksız biliyorum.Canım 5 kilo versem valla onada şükür edicem gerçekten

ayy bende haftada 1 bardak su içerim sadece adet döneminde cok içerim bide hamileyken içerim
günde 2 lt diyolar ben haftada 1 bardak içerim

Akşam bi salata yemeyi planlıyorum canım yaa inşallah işe yarar yürümek iyi geliyor en azında vücut oksijen alıyor burda da nasıl alacak bilmiyorum ama:)))
evet yaa bende başladım ben normalde çok içerdim ama 1senedir neden bilmiyorum içemiyorum ama bugün inat ettim burda 1lt. bitirdim akşamda 1lt içsem hiç yoktan iyidir diyorum bi gideyim bakalım patron burdaysa kaçayım diyorum canım yaa 5kilo ilaç gibi gelir var yaa bi topicte 1ayda 8kilo verdiren bir diyet keşfettim doktorum programına çıkan bir diyetisyen anlatmış ona başlayayım diyorum dur linki de atayım belki faydası olur bi incele bakalım fikir ver sende şekercimmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ri-deneyimlerimiz/spor-g...-programi.html:16:

selam kizladrr ben geldimmmm...bende simdi yogurt yedim bir kase...biraz pilav..yememem lazim ama ilac iciyiorum az yedigimde basim donuyor..yan etkilerini goruyorummm./...zayiflama cayim var spirdan sonra iciyorummm...su 1 2 litre icerim...kahvaltida biraz zeytin 1 yumurta yedim...seker cikolata herkeseyi kestim...bakalim verecekmiyiz bu kilolariiii

tabi canım aç karnına miğdeni bozar pilav olarakta bulgur pilavını yap hayatım çok faydalı

gumusum sana okuyamiyorum adetimin 5.gunu..biter bitmez okunamsi gerekiyorsa okuacammm tatlimmm...tum arkadslara daaaa...

çok fazla korunmuşsun ama ve dediğin gb vücut anca alışıyo bu duruma bence. Ben hamile kalmadan önceki 2 ayımı hatırlıyorum da, 28 günde 1 düzenli bi şekilde adet gördüğüm halde o son 2 ay düzensizleşmişti. Ya erken oluyodum ya da geç (1-2 gün olsa da) anneme söylemiştim de rahim bebek istiyo demişti. Belki sendeki bu düzensizliklerde bunun habercisidir. Umudunu yitirme, zaten o hapların felan etkisini vücut atana kadar 6 ay geçiyo yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…