RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

si icmek her zaman iyi metabolizmayi hizlandiriyor...eger az su icersen bobreklerine zarar veririsin habibtee...arada su ic susuz vucudunu yipratirsin...

gumusum sana okuyamiyorum adetimin 5.gunu..biter bitmez okunamsi gerekiyorsa okuacammm tatlimmm...tum arkadslara daaaa...
tmm cnm beklyrm
si icmek her zaman iyi metabolizmayi hizlandiriyor...eger az su icersen bobreklerine zarar veririsin habibtee...arada su ic susuz vucudunu yipratirsin...
ayy keske içebilsem ama içemyorum ki:18::18:

Selam kızlar ben de iki gündür pek giremedim, nasılsınız bakalım?
Özlemcim ovulasyon testini Cuma akşamı sipariş ettim ne zaman gelir fikrin var mı canım ?

kızzz hadi geçmiş olsun ne iyi teyzeymiş o, ben de istiyorum valla dijital tesbihten nerde bulabilirim acep :44:
teyze diil kızzz daha 30 yasında abla desek olur belki
Yavrum bune kafam allak bullak oldu hoşgeldin tesbihin hayırlı olsun

ahh yavrucum sen ne dion hastaneye vardım önüme gelene aklımdan geçen kadın doğum ama dilimden çıkan doğum kontrole gelmiştimmm
hayırlısı olsun canım, inşalah tahlil sonuçların iyi çıkar, çok beklemeden hamiş kalırsın
sağoll canım benimmm inşallah hepberaber bu sevıncleri yasarız insallah
halbuki diyorum hep şu kıza accık kısa yaz diye
ayy olmass şekerim ozaman tadı çıkmazzz
evet ablacım bu bu bu işte.. dayımlarda olan..gerci onunkısı hazırdı ama içindeki karısım maddeleri bunlar.. kesinlikle gun ısıgı gormemesı gerekıyor.. bunu yaptırın mutlaka..
kısss sen ne dıon benım bu dangalak kocam bana pazar gunu yağ tulumu dediiiiiii manyak herif 1.83 boyum var , 68 kgdayım daha ne yapacam anlamadım sıfır beden olsam onada laffff söylerrrr beyfendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii söyledikleri sinirimiiii bozsada extra bir diyet miş egzermiş vs yapmıcam çok bekler ! ders çalışcam kpdsdende yuksek alıcammm ,ingilizceyide çatır çatır konuşcam!!!
offf benim eşim 2yıllık yuksekokul bitirdi.bende 4yıllık fak mezunuyum ,düz memurluk değil kurum istiyorum sonra kpdsye calısıyorum .. adama geldilerrr inanki..diyorumki madem rahatsızsın benden sende aöften oku yükselt kendini.. ehh kim okuyacak diyor..sonra sen çalışma benim param ikimizede yeter diyorr..GICIKKK . ben okulu bitirdikten sonra kocam olcak adamda bi aşağılık kompleksi başladı yeminle! işte o benım kiloma sarıyor..ev işlerime sarıyor.. kıyafetlerımı rukus buluyor falan filan..diyorumki YA SABIIRRR... oyy ne dolmuşum beee

canımmm hiç takılma öyle şeylere boşver... birkere artık sizin BİR AİLE olduğunuzu kabul etmeleri gerekiyor çevrenizdekilerin.. yani kimse kimsenin mahremiyetine /yatak odasına veya her hangi bi konuda dışarıdan söz sahibi olma hakkını iddia edemez...ancak eş ailesi olduğu zamanlarda kırmamak adına sessiz kalmak ama bildiğini okumak daha makbuldur

gumuscum barıstınız mı eşinle? benim eşiminde öyle bi arkadası vardı allahım varya hiç sevmezdim..adam evliydi ancak karısını aldatıyordu ,2 ayrı metresi vardı 2sininde ayrı evi vardı .. işin en acınası yanıysa karısı bu adama kaçarak evlenmişti.. neyse konuya dönelim... benim eşim deniz astsubayı sen şimdi bide beni duşun :)))) adamla eşim aynı gemidelerdi ve yurtdısı seyırleri 2-3ay sürüyor.. ben deliriyorummm her ne kadar güvensemde eşime diyprumki üzüm üzüme bakabaka kararır alladım yardım et..dualar dualar oku..rabbım kocamın kalbine senın korkunu ver dıyorum son çare.. kadınıda hiç sevmezdim allah var neyse.. kafayı yememek için eşimin laptopa virüs soktum şu truva atı olanlardan.. (netten baglantılarımız bırdi cunku o adamın buldugu evde kalıyorduk yanı bzımle o adamın evı yanyanaydı) boylece net baglantımız ortak oldugu için hem kocamı hemde o adamın piss iğrenç yazışmalarını gördüm.. ancak Allaha şükür kocamdan bi yana hiç bişey yoktu bulamadım Allaha şükür beni aldatmasına dair birşey
kısaca arkaşı her ne halt olursa olsun canım kocana güven sen..birde böyle olaylarda fevrı olma olurmu..sakinden yavaştan al olayları ikiniz için daha iyi olur

endözlem hayırlı uğurlu olsun canımmmmmm ,Allah saglıklı bir şekilde kucagına almanı nasip etsin inşallah...

Gümüüüüüüüüşşş sakın izin verme gelirsem parçalarım onu valla üzmesin seniiiiiiiii

Özoooooo hoşgeldin bacımmmmmmmmm naber ne var ne yoookkkk

Hoşbulduk yavrucanım, güsseeellll anneeeeee iyiyim çok şükür bu ara mutfaktan çıkamıyorum nedense sen napıyon kuzum nasılsın?

Selam kızlar ben de iki gündür pek giremedim, nasılsınız bakalım?
Özlemcim ovulasyon testini Cuma akşamı sipariş ettim ne zaman gelir fikrin var mı canım ?

Canım kargo takip numaranı maille göndermişlerdir bi bak bakalım yola çıkmış mı diye..yarın gelir bence ya da en geç çarşamabaya ama bi bak

Son düzenleme:
idare ediyorum kuzum nasıl olayyımmmm mide bulantılarım var çok kötü oluyorum gerçekten bazennnn. Bunun dışında çok büyük sorunlarım yok ALLAH'ıma şükürler olsuuuuuuunnnnn.. kocişim gelcek birazdan onu bekliyorum işteeeeeee, sen hayırdır nie çıkamıyosun mutfaktaann ? Çok mu iştahlısınnnnn yoksaaaaa güzel güzel yemekler mi yapıyosuuuunnnnnnnn :104::104::104:

Sağol canım ilgin için teşekkür ederim

selam kızlarrrrrr....

bende bugun ingilizce calıstım.. henüz 1.seviyeyi bitiremedim çarşamba filan ancak biter sanırım..iyice kafama girsin diyeee defter tutuyorum

2 gün sonra hastalığım bitecek bende dualarınıza katılacagım ınsallah.. kaza oruclarım var onlarıda tutucam bi yandan gunler kısalmısken cıksın aradan

Allah neşeniz bol muhabbetlı olsun kuzucuklarımmmm.. yazdıklaınızı okumak bana pozitif enerjı verıyor.. 1haftadan beri moralim bozuktu acıkası 3 temek kural pozitf olll..sabırlııı oll, umutluuu olll... olumluuu oll..polyanna tam gazzz diyorum bazen kendime

umutcummm şuan sana tek diyeceğim sabırlı ol.. isyan etme..belkide istediğin şey yanıbaşında ama sınavın sabırlı olmaktan gecıyor işte.. bıkmayacaksın usanmayacaksın yinemi yaa demiyeceksin işte... haa bunları benım demem kolay dersin şimdi bana..sana şu kadarını soyleyeyım .. Allaha sukretki evet anne değilsin ancak anneliği yarım kalan bir annede değilsin..bunun kadrini kıymetini bil.. sen bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorsun ya gücümü kaybettim diyorsun ya.. o düşük yapmış.. yada erken ölü doğum yapmış..anneliği yarım kalan anneler ..yüreği yangın yeri olan annelerle kendini bir tutma canım Allahın sevgili kulusun sana evlat veripte geri almamıs..evet bekletmiş 15 yıl dile kolay ama inanki öbür türlü hiç dayanamazdın..
sana en son tavsiyem madem eşim yanaşmıyor tedaviye ,eşine karşına alıp diyeceksin ''dondurulmuş embriyolar'' var.. bunuda evlatlık cocuk gibi dusuneceksınız demek yanlıs belkiee bilemiyorum..sonucta senın kanınla beslenıp can bulacak kalp atıslarını sen duyacaksın ilk vs.. benım bi akrabam en sonunda oyle yaptırttılar .. şimdi 4 yasında oğulları var..2.ci içinde o yola basvuracaklar...kısaca hiç bişey imkansız değildir... üye adın gibi umudunu asla yitirme...üye adının altındaki moral bozucu yazıyıda kaldır mümkünsee

Çok haklısın canım.
Sanırım erkekler bu konuda çok fazla gurur yapıyorlar. Öncelikle üreme ile ilgili sorunları kabul etmeleri kolay olmuyor. Tedaviye yanaşmaları kolay olmuyor. Biz kadınların işi çok zor valla. Her konuda sabırlı olmak zorunda kalıyoruz. Ben şimdiden eşimle konuşuyorum. 6 ay deneyelim olmazsa doktora gidelim, zaman kaybetmeyelim. Bak günümüzde herkes çok kolay evlat sahibi olamıyor diyorum. Bakalım zaman gösterecek neler yaşayacağız:26:

hayatımsınav yine dünyayı yazmışın bacımmmm
hehehe iveett biraz ölee oldu sankiiii napiyim yazmayınca içimde kalıo sanki nasıl gidio hamilelik canım? bulantılarım bittimi?yoksa yenimi başlayacak?
Sağol canım ilgin için teşekkür ederim

napıon gıııııı?

özlemcim naparsın bakem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…