- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.841
tmm cnm beklyrmgumusum sana okuyamiyorum adetimin 5.gunu..biter bitmez okunamsi gerekiyorsa okuacammm tatlimmm...tum arkadslara daaaa...
ayy keske içebilsem ama içemyorum ki:18::18:si icmek her zaman iyi metabolizmayi hizlandiriyor...eger az su icersen bobreklerine zarar veririsin habibtee...arada su ic susuz vucudunu yipratirsin...
teyze diil kızzz daha 30 yasında abla desek olur belkikızzz hadi geçmiş olsun ne iyi teyzeymiş o, ben de istiyorum valla dijital tesbihten nerde bulabilirim acep :44:
Yavrum bune kafam allak bullak oldu hoşgeldin tesbihin hayırlı olsun
sağoll canım benimmm inşallah hepberaber bu sevıncleri yasarız insallahhayırlısı olsun canım, inşalah tahlil sonuçların iyi çıkar, çok beklemeden hamiş kalırsın
ayy olmass şekerim ozaman tadı çıkmazzzhalbuki diyorum hep şu kıza accık kısa yaz diye
evet ablacım bu bu bu işte.. dayımlarda olan..gerci onunkısı hazırdı ama içindeki karısım maddeleri bunlar.. kesinlikle gun ısıgı gormemesı gerekıyor.. bunu yaptırın mutlaka..18 Temmuz 2010 tarihinde, serdemin Mutfağı perogramına konuk olarak katılan, Aktar Hüseyin Ermiş, çocuk sahibi olmak isteyip de, sperm azlığı nedeni ile çocuğu olmayanlar için, çok etkilki ve etkisi kanıtlanmış olan sperm artırıcı, bitkisel macunun tarifini verdi. ;
GEREKLİ MALZEMELER :
(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş harnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
*1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
*1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.
BÖĞÜRTLEN SUYU ;
Bu macunla birlikte, böğürtlen kökü suyunu da içmeniz gerekir. böğürtlen köü suyunun hazırlanı ise;
400 gr böğürtlen kökü 6 lt suda 30-40 dak. kaynatın. Süzdükten sonra, cam bir kaba koyup, buz dolabına yerleştirin. Sabah akşam aç karnına, birer çay bardağı için.
Alıntıdır.....
kısss sen ne dıon benım bu dangalak kocam bana pazar gunu yağ tulumu dediiiiiiidüğünde çok kilo verio insan ama onu göz önünde bulundurma ben düğünümde 50kiloya inmiştim şimdi 63 kiloyum öyle hesaplarsak 13 kilo var arada ooooo
veririz tatlım yeter ki isteyelim bende kendimden nefret eder oldum göbeğim çıktı ve ben hayatım boyunca göbek nedir bilmemişmdir yane aynaya bakmaya korkuyorum
Merhaba kızlar, nasılsınız ? ben bu ara biraz kötüyüm, midem hafif hafif de olsa bulanıyor, eskisine nazaran daha rahatsız ediyor beni. Kraker falan yiyip biraz bastırıyorum ama az zaman geçince yine aynı. Anım anımı tutmuyo hiç. Geçen akşam eşimle dışarı çıktık, dönüşte yolda can verecektim az daha. Resmen mosmor oldum bi anda, ellerim bembeyaz oldu, tırnaklarım mosmor. Midem bulandı falan bi tuhaf oluyorum, rengim atıyor tamamen..
Regl olan arkadaşlar üzülmeyin, inşallah bi dahaki aya göbüşleriniz bebişlerinizle dolar. Ben 6 aylık evliyim ve oldu çok şükür. Allah'ım yormadan uğraştırmadan verdi bana. ALLAH'ım aratmasın, arattırmasın, isteyen herkese nasip etsin.
Benim için de çoğu erken diyor mesela, ben çok istedim, eşim de çok istedi ama kayınvalidem falan erken dedikçe sinir geliyor bana. Gerçi ben anlıyorum, daha 6 ay oldu evleneli, azcık evliliğinizin tadını çıkarsaydınız anlamında erken olduğunu düşünüyor, ama çocuk olunca anlaşılmıyor mu evlilik ben anlamıyorum yani.. 29 yaşındayım, daha ne kadar beklicem ki.. Herşeyin hayırlısı.. İnsanlar model model işte..
çok kötü bi gün
evliliğim bitiyo ben bebek beklerken
akşam geldi kocam olcak oadam pazar günü maça gitcekmiş sehir dışına hemde bekar kızlarla takılan evli bi adamla ve kardeşiyle hayatta olmaz dedim ben onlarla akşam buluşcam sadece maça gitcem asker arkadaşım faceden msj attı onun yanına gitcem dedi facedeki msjı ben ndn görmedim dedim bildirm gelmedi sohbetten konuştuk diyo beni kandırıyo bak bak dedimki sohbette bildirimde aynı yere geliyo bi msj olsaydı ben görürdüm yalan söylüyosun dedim sustuk bi süre nereye istiyosan git dedim cene yapma gitmyprum dedim beni kandırmaya çalışıyosun dedim kalktı suç bastırıyo face hesaplarımızı sildi geçmişe bakıyo didik didik bişey bulupta üste cıkacak aranıyosun üste cıkmak için dedim bağırdı çağırdı konuşmuyoruz akşamdan beri ama çok kararlıyım eğer o maça giderse evliliğimi bitiririm ha bide maç akşam 7de eve gelmesi gece 1 i buluyo bide akşamki maç için sabahtan gidiyo orda gidip kızlarla gezecekler anlamıyorum ben salağım sanki bebek yapcaktık ya bu ay kaldı bence
gece 1e kadar evde yanlız kalamam beni düşünmüyo
tartışmaları seviyesiz hemen ağzını bozuyo
bide kocamın öyle bi arkadaşı olmasını istemiyorum adam karısının bilezik parasını kumarda yiyen kocamın erkek kardeşinin sevgilisinin 18 19 yaşındaki kız kardeşiyle takılcak kadar iğrenc bi adam bide ortada yalan var faveden asker arkadaşım msj attı ben onun yanına gidicem diyo kandırmaya çalışıyo beni
Özoooooo hoşgeldin bacımmmmmmmmm naber ne var ne yoookkkk
Selam kızlar ben de iki gündür pek giremedim, nasılsınız bakalım?
Özlemcim ovulasyon testini Cuma akşamı sipariş ettim ne zaman gelir fikrin var mı canım ?
Gümüüüüüüüüşşş sakın izin vermegelirsem parçalarım onu valla üzmesin seniiiiiiiii
Hoşbulduk yavrucanım, güsseeellll anneeeeeeiyiyim çok şükür bu ara mutfaktan çıkamıyorum nedense sen napıyon kuzum nasılsın?
Canım kargo takip numaranı maille göndermişlerdir bi bak bakalım yola çıkmış mı diye..yarın gelir bence ya da en geç çarşamabaya ama bi bak
selam kızlarrrrrr....
bende bugun ingilizce calıstım.. henüz 1.seviyeyi bitiremedimçarşamba filan ancak biter sanırım..iyice kafama girsin diyeee defter tutuyorum
2 gün sonra hastalığım bitecek bende dualarınıza katılacagım ınsallah.. kaza oruclarım var onlarıda tutucam bi yandan gunler kısalmısken cıksın aradan
Allah neşeniz bol muhabbetlı olsun kuzucuklarımmmm.. yazdıklaınızı okumak bana pozitif enerjı verıyor.. 1haftadan beri moralim bozuktu acıkası3 temek kural pozitf olll..sabırlııı oll, umutluuu olll... olumluuu oll..polyanna tam gazzz diyorum bazen kendime
umutcummm şuan sana tek diyeceğim sabırlı ol.. isyan etme..belkide istediğin şey yanıbaşında ama sınavın sabırlı olmaktan gecıyor işte.. bıkmayacaksın usanmayacaksın yinemi yaa demiyeceksin işte... haa bunları benım demem kolay dersin şimdi bana..sana şu kadarını soyleyeyım .. Allaha sukretki evet anne değilsin ancak anneliği yarım kalan bir annede değilsin..bunun kadrini kıymetini bil.. sen bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorsun ya gücümü kaybettim diyorsun ya.. o düşük yapmış.. yada erken ölü doğum yapmış..anneliği yarım kalan anneler ..yüreği yangın yeri olan annelerle kendini bir tutma canım Allahın sevgili kulusun sana evlat veripte geri almamıs..evet bekletmiş 15 yıl dile kolay ama inanki öbür türlü hiç dayanamazdın..
sana en son tavsiyem madem eşim yanaşmıyor tedaviye ,eşine karşına alıp diyeceksin ''dondurulmuş embriyolar'' var.. bunuda evlatlık cocuk gibi dusuneceksınız demek yanlıs belkiee bilemiyorum..sonucta senın kanınla beslenıp can bulacak kalp atıslarını sen duyacaksın ilk vs.. benım bi akrabam en sonunda oyle yaptırttılar .. şimdi 4 yasında oğulları var..2.ci içinde o yola basvuracaklar...kısaca hiç bişey imkansız değildir... üye adın gibi umudunu asla yitirme...üye adının altındaki moral bozucu yazıyıda kaldır mümkünsee
hehehehayatımsınav yine dünyayı yazmışın bacımmmm
Sağol canım ilgin için teşekkür ederim
gumus19
1001 ayetel kürsi
neşe77 50
ebal16 20
kalan 931
RainbowColors
1001 Ayetel Kürsi
Asbelove:100
gumus19:50
feryalnur:200
kiraztepe:100
savas5482:100
raginda:30
gumus19:15
Kalan:406
Rabbim okuyan okumayan duama amin diyen herkesin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?