- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.861
Çok haklısın canım.
Sanırım erkekler bu konuda çok fazla gurur yapıyorlar. Öncelikle üreme ile ilgili sorunları kabul etmeleri kolay olmuyor. Tedaviye yanaşmaları kolay olmuyor. Biz kadınların işi çok zor valla. Her konuda sabırlı olmak zorunda kalıyoruz. Ben şimdiden eşimle konuşuyorum. 6 ay deneyelim olmazsa doktora gidelim, zaman kaybetmeyelim. Bak günümüzde herkes çok kolay evlat sahibi olamıyor diyorum. Bakalım zaman gösterecek neler yaşayacağız:26:
Çok haklısın canım.
Sanırım erkekler bu konuda çok fazla gurur yapıyorlar. Öncelikle üreme ile ilgili sorunları kabul etmeleri kolay olmuyor. Tedaviye yanaşmaları kolay olmuyor. Biz kadınların işi çok zor valla. Her konuda sabırlı olmak zorunda kalıyoruz. Ben şimdiden eşimle konuşuyorum. 6 ay deneyelim olmazsa doktora gidelim, zaman kaybetmeyelim. Bak günümüzde herkes çok kolay evlat sahibi olamıyor diyorum. Bakalım zaman gösterecek neler yaşayacağız:26:
fatmaipek,elfida hoşgeldınız ,nasılsınız?
hayatimsinav bayagi dokturmuussun canim...ahhh bu akrabalar..esimin ailesi de hemen cocuk yapanlardan...ben sehirli esim koyden...tabiki kultur farki oldu...esimle degil de ailesi cevresiyle...ben baslarda istemedim cocuk esim istedigi icin kiramadim...simdi kim gorurse bebek yokmu ee neden olmuyor...kafayi yedirttiler banabjiraz delilik vardi cildirtma seviyesine getirdiler beni
Hosbulduk canım.yazılarını görünce maşallah diyorum amma döktürüyorsun :)
Iyim çok şükür eşim yokken azıcık takılıyorum.sen nasılsın?
hoşgeldın savascımnaptın dr.a gittinmi?
fatmaipek,elfida hoşgeldınız ,nasılsınız?
hehe sağol canım
iyiym bende eşim yok bugun nöbetçi benımde ,bu gece buralardayım..kahvelerimizi içeçez bana kim eşlik edicek bakayım
ancak ben çars nöbetci olur dıyordum hani hürreme bakarım diye ama cıks yine seyrettirmeyecek bana
ne zaman beri bebiş dusunuyorsunuz eşinle? kaç yıllık evlisin bide
alppınnn asadaaa seniiii gördümmmmmm,napıosunnn benden kaçamazsın
hayatimsinav bayagi dokturmuussun canim...ahhh bu akrabalar..esimin ailesi de hemen cocuk yapanlardan...ben sehirli esim koyden...tabiki kultur farki oldu...esimle degil de ailesi cevresiyle...ben baslarda istemedim cocuk esim istedigi icin kiramadim...simdi kim gorurse bebek yokmu ee neden olmuyor...kafayi yedirttiler banabjiraz delilik vardi cildirtma seviyesine getirdiler beni
Bizdede tam tersi benim annemler sorup duruyor.kayinvalidem çok istediği halde hiçç belli etmez
Biz bebek düşünmeye başladığımızda dr.a gidip gerekli tahlilleri yaptırdım.dr.6 ay olmazsa tekrar gelin dedi.normalde bir sene diye duymuştum ama belkide yaşımdan dolayı 6 ay dedi dr.o yüzden 6 ay geçince bir gidip muayene olmakta fayda var.
Afedersin ama oha diyeceğim.insan nasıl uzulmezmis o kadında vicdan yok herhalde.senide ayrıca tebrik ediyorum.ben dediklerini yapmaya usenirdim helal sana:))ayy milletin derdide tek bu olur zaten böyle zamanlarda canım... varsan baksan hamile kaldığına sevinmez bile bu insanlar maksat gıcıklık olsun diye sorarlar
bizdede tam tersi annem çok istedi k.validem bu evliliğie zaten karşı olduğu için hiç bi zaman istemedi.. daha boşanmamızı bekledi.. malum akraba kızı almak varken nie elin kızı gelsın mirasa konsun bakemAllah var ne malda ne mülkte gözüm var yısın yısın doyamasınlar çatlasınlar inşallah eşimle aramda evliliğimde huzur istiyorum sadece HUZURRR 6yıllık evliyim canım sadece ilk yıl köyden geldi herşey onuda burnumdan getirdiler,bize şu kadar masrafın oldu ödeee diyerek.. 5yıldan berı kışlık hazırlıımı kendım yapıyorum pazardan alıyorum durumum yettiğince ..bu sene ilk defa tarhanamı kendim yaptım :) kışlık domates salcamıda (konserve olarak) net elımın altında bakıp bakıp yaptım kımseyede muhtac kalmadım Allaha sukur.. Rabbimde muhtac etmesin beni eşimin ailesine hiç bi zaman inşallah... eşimde sülaledeki tek erkek eger benim misal oğlum olursa eşimin soyadı devam edecek diyeyim..yok kızım olursa eşimin soyadıda yitip gidecek.. öyle söyleyeyim..
şu kültür farkı olayına gelince bu zamana kadar hiç bi şekilde fark mark demedim ancak görümcem bana gecen yaz dediki ben apartmanda yasamayı bılmıyormusum işte aramızdaki kultur farkı burdan gelıyormus :))))) allahım gülgül öldüm..yahu ben kaloriferli evde doğmuşum apartmanda bana dediği lafa bak.. kendi elektırğı olmayan (henuz koye elektırık gitmemiş ozamanlar) sobalı evde buyumus.. ama dediğim gibi böyle yaparak aradaki farkı kendi oryata cıkartıyor.. yoksa benım umrum bile değil..insan olsun yeterrr
eşimin ailesi el bırlıgınce '' bebek varsa aldır sizi daha evliliğiniz oturmadu diyor.... k.validem aldırmısmıss oyuzden aldırmaktan bı sakınca yokmus..bişey olmazmıssss... üzülmezmişim bile
Canım ben otuz yaşındayım ve 6 ay beklemen yeterli demişti
olsun canımmm öyle deme..annenin deidği gibi aklında kalcagına halletmiş oldun en azından..canım yaa ben aslında bugün görüşecvektim dr.la annem sağolsun bi dr.duymuş çok iyimiş.ameliyat öncesi bilmem kime ilaç vermiş iyi gelmişmiş aklında kalacağına emeğinde kalsın diye baskı yapınca bugün o dr.a gittim. oda benm sana yapacak bişeyim yok seninki artık ilaçla tedaviyi geçmiş dedi.Anlayacağın bir günüm boşa gitti
yarın inş. anestezi bölümü ile görüşeceğim onlar onay verirse(tahlillerimde bnm anladığım kadarıyla bir problem yok) amliyat günüm belli olacak
sağol canım bende iyiyimhoşbulduk cnm iyiyim şükür sen nasılsın bakalım biraz geçmişi okumaya çalışayım
heyooo bi yandaş buldum yanımaaaBen eşlik edebilirim :))benim esimde geç gelecek bu akşam yoksa o varken nette takilmama kızıyor:) 17 aylık evliyiz 2 aydirda bebek düşünüyoruz.peki ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?