RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Cnm benim yaş 32 doktorum 6 ay süre vermişti ama ben 3 ayda gittim tekrargitmeden de eşim spermiyogram yaptırdı.benimki zavallım önce kendinden şüphe etti .alışılmışın aksine önce ben test yaptırıcam öyle doktora gidicez dedişimdi 3 ay daha olmazsa hsg çektiricem ve eşime daha detajlı spermiyogram yaptırıcaz.yaş ta önemli anacım bu durumlarda.hormon testleri de şart onu anladım vakit kaybetmemek gerek:26:

Geçen ay ben regl olunca esimde dedi sperm testi yaptırayim gidip dedi ama ben istemedim biraz daha zaman gecsin olmazsa gidersin dedim.bakalım bu ayda olmazsa git diyecegim

Cnm herşey bı yana da senin kvaldede hiç vicdan yok sanırım.bir cana kıymak bu kadar kolaymı yaa.anam sen onlardan uzak dur valla.töbe töbeee.

tatlimmm arada bakiyorum kardeslerimle gorusuyorummm kameradaaaaaa hayatimsinav yakalaymazsin benii yakalayamzsinnnnn beniiiii
yakaladımmmmmmmm işteeeeee yakaladımmmmmmm işteeeeee

sobeeeeeee
Afedersin ama oha diyeceğim.insan nasıl uzulmezmis o kadında vicdan yok herhalde.senide ayrıca tebrik ediyorum.ben dediklerini yapmaya usenirdim helal sana:))

ayy canımmm sormaa zaten aklıma geldikçeee sövesim geliyorr kadınaaaaa bi güzeelll sonra diyorumki susss allah aşkına sussss bu kadın için günah almaya değmezzz..gereksiz insan ne olacak! bu dünyaya başkalarının/ benim sabrımı sınamak için gönderişmiş diyorum kısaca.

canım iş inada binince öyle güzel yapılıyorki şimdi eşim diyorki bana zeytinde yap :))) düşün eşim tkdir ediyorki yaptıklarımı ,zeytinide salamura edecegimi dusunuyor bakalım becerebilcemmi

aynen canım yaa düzen tertip yok.. bulasık beziyle tvyi silen bi gorumceeeemmmm ve kaynanam vaarrrrr temzilikten bi haberler valla... ama lafa çeneye gelince ,sidik yarıştırmaya gelince ohhoooo onları geçebilene aşk olsunnn...

kültür farkı şöyle oluyor mesela benım annemin apartmandaki daire sayısı 32 idi.. ee haliyle her dairede ayrı bi düzen,kendi içinde yasayısı farklı..bide annemler apartmanca gun yaparlardı ayda 1 altınlı..yani 32 ay eder bu..hadi bunu gectım.. sonucta sehırde tek apartmana baglı kalmıyorsun..benım annemın cevresı genıstı.. 3kardeız bız.. 3 kadresız ya ucumuzunde arkadas anneleriyle gunu vardı.. yardım amaçlı sosyal kermesler vs duzenlerdi veya katılırdı doğal olarak bizde bu tur ortamlarda cok bulunduk.. bi ara annem babama isyan etti ve bi yere tül dikmek için şe girdi hani istesem kendi paramı kazanırım diye :) babamla iddiaya girdiler.babam 6ay zor dayanırsın dedi annem 6yıl çalıştı :) konu alakasız yere gitmeden yakalıyorum neyse boyle bi aileden cevreden (2gunde bir carsıda veya dısarda yemek yerdık neyse) toplasan 10 hane etmeyen k.valideme gelin geldim dert değil eşimi sevdikten sonra dedim :)))) eşim yıllık izinlerinde bayramlarda hep k.validedeyiz.. 30 gün boyunca dısarı çıkamamak ben gibi alışkın bırını boguyor hakket.. komsuculuk yok..soyle yok herkes köy hali işi gucu var.. k.validem ile 3saat uzaklıkta olan bir ilçenin köyündeler.. buna ragmen gıkımı cıkarmadım soba yakmayıda öğrendim,odun kesmeyıde ,, belime kadar suya girip dereyi gecip tarladan fasulye toplayıp sırtıma alıp yenıden o dereden gecıp k.validemın eve gelmeyide.. bildiğiniz ırgat gibi çalıştım .. hiç bizaman sehırlıyım ben o ısı bılmem etmem yapmam demedim..ama ne yaptımsa kıymete gelmedim.. eşimin ailesinin gözünde..ee bendede bu kadar pesss yani... ancak ilerde yine eşimin isteği üzerine k.validemın evının dıbınden olmasa bile aynı köyden arsa alıp uzerıne ev kondurcam galiba istemeye istemeyede olsa.. bu evliliği yürütmek için sart gibi napayım..offfff...kiii ne offf....düşünmesi bile afakanlarımı getııiyorrrr

hoş bulduk, ben de iyiyim hamdolsun

ya kızlar bir şey soracağım, iki kişiden birden nasıl alıntı yapıyorsunuz ben yapamıyorum:26:

Yaparsın canım niye yapamayasin ilkinde olmazsa ikincide olur elbet onları yapanda insan değil mi?

Ay senin yazdıklarını okudukça bana fenalık geldi.iyi gene mücadele edebiliyorsun ben olsam ağla ağla içim çıkardı:)

Cnm biz de5.5yıl korunduk hep eşim korundu.diyolarki vucut daha alışmadı spoşlar adapte olucak falan hata ettik spoşlarla yumoşları hiçç tanıştırmadık bizbenim regl düzenim aynı bi değişme olmadı ama bu 5.ayımız henüz tık yok:44:

hayatımsınav seninkide yazsan roman olur cinsinden.Allahh okudukça bana afakanlar bastı

inş.o taşınacağın zamanda yakın bir zamanda değildir.Mevlam bir çocuk nasip etsin sana en yakın zamandada yok eğitimi cartı curtu der eşinin aklını çelersin

ayyy canım ya... Allah yardım etsin sana, benim de senin gibi bir görümcem var, sen gine daha şanslısın kocan tutuyor seni, görümcemin kocası ablasının sözüne çok bakar

canım yüklemiştim zaten.11 gün iki çizgide nerdeyse aynydı eli kulağında dediler.bi o gün çizgi o kdr belirgindi.sonrasında yavaş yavaş silikleşmeye başladı.yok ben anlamyorum nolduğunu.

canım ben ovulasyon testi kullanmadım hiç ama belki yumurtlamışsındır:44:, değerlendirmişmiydin o günleri

bu döllenme olayı ne kadar zamanda gerçekleşiyor?
peki döllenme olduysa rahme ne kadar zamanda yerleşiyor?
bu ovulasyon testinin ne dmek istediğini nasıl anlıcaz?

pff sıkıldım

canım yüklemiştim zaten.11 gün iki çizgide nerdeyse aynydı eli kulağında dediler.bi o gün çizgi o kdr belirgindi.sonrasında yavaş yavaş silikleşmeye başladı.yok ben anlamyorum nolduğunu.

canım aynısı ilk kullandığım ay benim başımada geldi.birgün koyuya yakın oldu ikinci gün tekrar silikleşmeye başladı.2.ay o kuyuya yakın olduğu gün 2 sefer yaptım testi akşam en koyu halini gördüm.iki çizginin koyuluğu birbirinden ayrılmıyordu.seninde muhtemelen öyle olmuş olabilir.Hemen çatlamıştır yumurtan.

sen yarın falanda yap eğer koyu çizgi yakalamazsan çatlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…